Slovenija
Oglas

Znebite se utrujenosti in se počutite bolje z japonsko ogrlico, ki je osvojila kupce

Ljubljana, 05. 03. 2017 07.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Japonska je dežela sožitja tehnologije in narave. Skrivnostne metode kovanja, ki so se uporabljale stoletja, so pritegnile pozornost japonskih znanstvenikov.

Quantum pendant
Quantum pendant FOTO:

Se počutite slabo, nemočno ali imate težave z jutranjim vstajanjem? Se ne morete odpočiti, zbrati in skoncentrirati ter ste občutljivi na vremenske spremembe? Vzroki za to so lahko različni; telesna vnetja, slaba cirkulacija ali imunska oslabelost. Zelo verjetno imate težave zaradi pomanjkanja energije.

Posebna ponuda za bralce >> Povečajtejte vašo življensko energijo takoj!

Gospa Marija T. je upokojenka, ki ni imela niti volje niti energije vstati iz postelje. Prepričevali so jo, da je to zaradi starosti in naj se sprijazni. Tudi sama je začela v to verjeti. Njena vnukinja, študentka, je nosila Quantum pendant™ kvantno ogrlico, da bi lažje študirala. Nekajkrat jo je poskušala nagovoriti, naj preizkusi kvantno ogrlico, vendar brez uspeha. Neke noči ji je vnukinja nadela ogrlico, medtem ko je spala. Kar so naslednje jutro videli domači, jih je šokiralo.

Gospa Marija je domače zjutraj pričakala s kavo in nasmehom. Stanje se ji je drastično začelo spreminjati. Začela se je gibati po stanovanju, počutila se je mlajšo, izboljšala se ji je cirkulacija in vrnila se ji je barva v obraz. Dlje je nosila ogrlico, bolje se je počutila. Prenehale so bolečine v sklepih, zaradi katerih se je izogibala delu in gibanju. Tudi sosedje so opazili, kako z veseljem zjutraj hodi na bližnjo tržnico. Ogrlice ni več želela vrniti vnukinji, le-ta je naročila ogrlice za vse domače.

Počutit se bolje >> kvantna ogrlica Quantum pendant™ po posebni ceni

Japonski kovinski zvon v templju.
Japonski kovinski zvon v templju. FOTO:
Japonska je dežela sožitja tehnologije in narave. Skrivnostne metode kovanja, ki so se uporabljale stoletja, so pritegnile pozornost japonskih znanstvenikov. Po analizah in raziskovanjih starih kovinskih zvoncev, so prišli do neverjetnih odkritij. Odkrili so, da pazljivo odmerjena količina mineralov v kovini vsebuje posebno vrsto energije. Z novimi znanstvenimi dognanji, so spremenili strukturo teh mineralov in uredili, da sproščajo shranjeno energijo. Poimenovali so jo skalarna energija. Hitro so optimizirali ta proces in začeli izdelovati Quantum pendant™ kvantne obeske za osebno uporabo.

Priskrbite si Quantum pendant™ pred drugimi.

Raziskovanja so pokazala, da skalarna energija rešuje celoten niz problemov modernega človeka, novi pozitivni učinki pa niso niti še odkriti.

- Pomaga pri povečanju energije, koncentraciji in zbranosti.
- Zmanjšuje stres in probleme povzročene s stresom: padec imunitete, psihosomatske bolečine v trebuhu, slabost – bolečine v sklepih.
- Povečuje vašo naravno energijo s katero se borite proti virusom in bakterijam.
- Ščiti pred škodljivimi vplivi elektro-magnetskih valov, ki se širijo iz naprav, kot so mobiteli, s katerimi ste vsakodnevno obkroženi, celo spite z njimi.
- Preprečuje in intenzivno upočasnjuje poškodbe DNK, ki nastajajo pri staranju.
- Pomaga celicam, da optimalno absorbirajo hrano, ki jo uživate in tako zmanjšujete potrebo po zaužitju preveč hrane, medtem ko vaše telo bolje porablja energijo.

Pohitite in naročite svojo Quantum pendant™ ogrlico >>> EKSKLUZIVNO za bralce 

Neverjetni rezultati, ki se dosegajo s pomočjo Quantum pendant™, kvantne ogrlice, je mnoge vzpodbudilo, da prodajajo ponarejene ogrlice. Preverite, ali ima vaša ogrlica potrdilo o avtentičnosti, na katerem se jasno vidi serijska številka. Ta certifikat zagotavlja, da ima ogrlica optimalno količino skalarne energije.

Quantum pendant
Quantum pendant FOTO:

Naročnik oglasa je Distribucija Athos.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1