Slovenija
Oglas

Že dober mesec po diplomi sem zasedel višje delovno mesto. Abitura je bila zame bogata in prijetna izkušnja.

Ljubljana, 07. 09. 2017 07.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Na Abituro se nas je vpisalo kar šest sodelavcev, čeprav nam s sedežem v Celju ni bila ravno najbližja. Nas je pa pritegnil zanimiv program, njihova strokovnost in individualni pristop, ki smo ga bili deležni od uigranega tima šole, tako predavateljev, referata, kot tudi vodstva. To je vsekakor bistveno prispevalo k samemu študiju, rezultatom in dobremu počutju na šoli.

Matjaž Zaplatar, inženir varovanja, diplomiral 2016,
zaposlen kot pravosodni policist v Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni
Matjaž Zaplatar, inženir varovanja, diplomiral 2016,
zaposlen kot pravosodni policist v Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni FOTO: Abitura

Od študija na Abituri sem veliko pričakoval in to tudi dobil. Poleg ostalih prednosti, ki jih Abitura ima, je bilo meni osebno zelo pomembno, da je bil urnik predavanj določen na začetku in da se termini niso kaj dosti spreminjali. O vsem, kar je bilo pomembno za nas študente, pa smo bili pravočasno obveščeni. To mi je omogočalo dobro organizacijo dela ob ostalih obveznostih (služba, družina, delo …). Tudi odnosi s predavatelji so bili zelo dobri, kar pa gre verjetno pripisati tudi našemu zanimanju in resnosti, ki smo jo študenti pokazali med predavanji.

Izobrazba, ki sem jo pridobil na Abituri, je pomembna zame, saj sem že dober mesec po diplomi zasedel višje delovno mesto. Z nastopom novega delovnega mesta pa je moje delo dobilo nove razsežnosti. Pridobljena izobrazba mi vsekakor pomaga pri delu kljub že kar nekajletnim izkušnjam. Izkušnja študija pa je nedvomno dobrodošla tudi v smislu osebne rasti in zagona, ki ga človek vedno potrebuje. Človek mora vedno gledati naprej. Najslabše, kar se mu lahko zgodi, je, da zapade v malodušje, naveličanost, v monoton način življenja. Novi izzivi in občutek, da si sposoben nekaj več, je neprecenljiv. Abitura je bila zame bogata in prijetna izkušnja, katere večina ljudi ne bo nikoli spoznala. Zato zdaj spet študiram in še kar nimam časa. Mesec dni po diplomiranju sem se vpisal na FKPV – Fakulteto za komercialne in poslovne vede – v program Varnostni menedžment. Ambicije so …

Vedno novi, uporabno naravnani študijski programi na Abituri

Odločitev za izobraževanje je pomembna za pridobitev želene zaposlitve, lahko pa tudi pomembno vpliva na možnost napredovanja na delovnem mestu. Študijski programi Abiture so zanimivi za vse, ki želite do uporabnih znanj in zvišanja izobrazbe v samo dveh letih in tako izboljšati svojo konkurenčnost. Izbirate lahko med študijskimi programi Ekonomist, Varovanje, Poslovni sekretar, Velnes in Informatika . Prav vsi Abiturini programi pa vas pripeljejo do odlične možnosti za razvoj kariere ali lastne podjetniške ideje.

V samo dveh letih si pridobite šesto raven izobrazbe

Diplomanti v samo dveh letih pridobijo šesto raven izobrazbe in naziv ekonomist/-ka, inženir/-ka varovanja, poslovni/-a sekretar/-ka, inženir/-ka informatike ali pa organizator/ka poslovanja v velneški dejavnosti. Abitura daje izjemen poudarek na povezovanje teoretičnega in praktičnega znanja. Pridobljena znanja in kompetence vas zato pripravijo na samostojno in odgovorno izvajanje nalog na delovnem mestu. Vsi programi ponujajo tudi veliko izbirnost modulov in predmetov, tako da lahko izberete znanja, ki so za vas najpomembnejša.

Prilagoditev individualnim potrebam

Vse programe Abitura izvaja kot izredni študij. Delo je prilagojeno, tako da lahko uspešno študirate tudi ob delovnih obveznostih in družini. Istočasno poslušate le en predmet, kar vam omogoča osredotočenje na posamezno snov in sproten študij.

Prednosti za vas

Prednost Abiture so odlični materialnimi pogoji. 14 predavalnic je opremljenih z najsodobnejšo multimedijsko opremo, knjižnica pa zagotavlja vso strokovno literaturo za potrebe študija. Predavatelji so priznani strokovnjaki iz prakse, ki prenašajo svoje bogate izkušnje in jih združujejo s sodobnimi znanji. Velika prednost pa je najugodnejša šolnina, ki jo lahko poravnate na 10 obrokov.

Abitura - 1
Abitura - 1 FOTO: Abitura

Možnost brezplačne šolnine

Sodelujte v Abiturini nagradni igri ob 25-letnici delovanja in osvojite celoletno šolnino za študijsko leto 2017/2018. Žrebanje bo 25. oktobra 2017 na Abituri. Med vsemi udeleženci bomo izžrebali 25 nagrajencev in razdelili 25 nagrad:

1. nagrada: šolnina za študijsko leto 2017/2018

2. nagrada: polovica šolnine za študijsko leto 2017/2018

3. nagrada: četrt šolnine za študijsko leto 2017/2018 

in 22 nagrad: velika Abiturina brisača

Abitura logo
Abitura logo FOTO: Abitura logo

Več informacij:

Abitura, Lava 7, Celje

03 428 55 32

www.abitura.si

referat-vis@abitura.si

Informativni dan:

Celje, 7. in 28. september ob 17.00 na sedežu Abiture v Celju

Zagorje, 14. september ob 17.00 na enoti v Zagorju (Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje

Marko Mihalinec, ekonomist, diplomiral leta 2016, zaposlen v farmacevtskem podjetju kot vodja ključnih kupcev in odgovoren za celotno področje dermo-kozmetičnih izdelkov v slovenskem prostoru
Marko Mihalinec, ekonomist, diplomiral leta 2016, zaposlen v farmacevtskem podjetju kot vodja ključnih kupcev in odgovoren za celotno področje dermo-kozmetičnih izdelkov v slovenskem prostoru FOTO: Abitura

Študij na Abituri je prispeval k mojemu uspehu v poklicu in tudi v zasebnem življenju. In ko danes pogledam, kaj znam in kaj sem se naučil, lahko z gotovostjo trdim, da je bila odločitev za Abituro res prava. Pridobil sem kar nekaj dodatnih točk pri šefih, pri poslovnih partnerjih, še pomembneje pa je, da sem pridobil na samopodobi in pri osebnem zadovoljstvu.

Moji spomini na Abituro so zelo prijetni, manjše skupine tesno povezanih študentov, izredno prijazno osebje v referatu in profesorji z izjemnim znanjem ter izkušnjami, način študija pa primeren tudi za vse tiste, ki smo študirali ob delu.

Abituro sem izbral, ker sem si želel nadgraditi svoja znanja. In znanje, ki sem ga pridobil med študijem na Abituri, je pri mojem delu zelo uporabno, saj delam v

marketingu in študij ekonomije je odlična, celo nujna naložba za dobro opravljeno delo. Ko danes pogledam, kaj znam in kaj sem se naučil, lahko z gotovostjo trdim, da je bila odločitev za Abituro res prava. Moje delo se je izboljšalo, nekatere stvari opravljam bistveno lažje in dosti hitreje. Študij pa je vplival tudi na mojo osebnost. Pridobil sem kar nekaj dodatnih točk pri šefih, pri poslovnih partnerjih, še pomembneje pa je, da sem pridobil na samopodobi in pri osebnem zadovoljstvu. Študij na Abituri je prispeval k mojemu uspehu v poklicu in tudi v zasebnem življenju.

Od številnih prednosti, ki jih ima Abitura, bi izpostavil eno veliko, to je prilagodljivost, ki sem jo sam dobro zaznal, saj sem v času študija veliko potoval in tudi zamenjal kraj bivanja. Na Abituri so mi omogočila, da sem predavanja in izpite obiskoval na različnih lokaciji, celo študentom na njihovi Fakulteti za komercialne in poslovne vede sem se lahko pridružil. Prednost Abiture pa so tudi predavatelji, ki so bili vedno na razpolago, ki imajo ogromno izkušenj in ki res razumejo vsakega posameznika. Tudi odnosi s predavatelji so bili izredno dobri. Da študentje nismo samo številke, na Abituri ni le fraza.

Tisti, ki se odločate za študij, Abitura je dobra popotnica za življenje. Ne bo vam žal ne časa, ne denarja, ne truda, ničesar.

Mnenja naših diplomantov

Naročnik oglasa je ABITURA.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3