Slovenija
Oglas

V restavracijo Raubar na najboljšo dnevno malico v Ljubljani!

Ljubljana, 29. 12. 2017 07.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Restavracija Raubar v osrčju Bežigrada je ena izmed tistih restavracij, ki se lahko pohvali z okusno domačo hrano, predvsem pa raznoliko in vrhunsko kulinariko za vse okuse. Poleg bogate 'a la carte' ponudbe in dnevne izbire malic, so pričeli sprejemati tudi rezervacije za prednovoletna srečanja!

Če že nekaj časa iščete restavracijo, kjer bi si lahko med tednom privoščili toplo in okusno dnevno malico, potem je Restavracija Raubar  odlična izbira. V restavraciji, ki se nahaja na Hrnailniški ulici 1 za Bežigradom, dnevno ponujajo veliko izbiro malic, izbirate lahko tudi med pestro ponudbo 'a la carte' ali se odločite za zaprto praznovanje, poslovni dogodek ali prednovoletno srečanje. Na njihovem meniju boste našli vse od okusnih in svežih morskih jedi, tradicionalne slovenske kulinarike, rižote in testenine ter jedi na žaru.

Gostilna Raubar - 10
Gostilna Raubar - 10 FOTO: Gostilna Raubar

December bo namreč v restavraciji Raubar tudi letos zelo zabaven in gostoljubno osebje se bo potrudilo, da vam bo praznovanje preteklega in prihajajočega leta ostalo v spominu. Na spletni strani raubar.si  si lahko že danes ogledate ponudbo decemberskih menijev, pri pripravah in nčartovanju pa bodo z veseljem prisluhnili tudi vašim predlogom.

Gostilna Raubar - 7
Gostilna Raubar - 7 FOTO: Gostilna Raubar

Ob nedeljah si upokojenci še vedno lahko privoščijo vrhunski obed, za katerega bodo na blagajni plačali kar 30% manj od redne cene, težav pa ne bodo imeli niti z iskanjem parkirnega mesta. Poleg prijetnega ambienta, urejene in dostopne lokacije, restavracija Raubar v neposredni bližini zagotavlja tudi parkirna mesta.

Gostilna Raubar - 8
Gostilna Raubar - 8 FOTO: Gostilna Raubar

Naročnik oglasa je Etno miks.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3