Slovenija
Oglas

V Celovških dvorih na voljo le še 5 poslovnih prostorov

Ljubljana, 11. 10. 2017 07.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čas za nakup poslovnega prostora v soseski Celovški dvori se izteka. Na voljo je zgolj še 5 poslovnih prostorov, ki v soseski z 833 stanovanji predstavljajo izredno naložbo v prihodnost. Rezervacija poslovnih prostorov ni možna, prodaja bo potekala do prodaje zalog, ki so iz dneva v dan manjše.

Soseska za uspešno poslovno dejavnost

Veliko število stanovalcev, izredna dostopnost lokacije ter razvijajoča se okoliška infrastruktura namreč zagotavljajo, da bodo poslovne dejavnosti v tej soseski uspešne. Poslovni prostori se prodajajo v 3. gradbeni fazi, kar pomeni, da si kupec lahko prostore uredi po svojih željah. V poslovne prostore so pripeljani inštalacijski priključki za ogrevano in hladno vodo, ogrevanje poslovnih prostorov, kanalizacijo ter električni dovodni kabel.

Celovški dvori - 1
Celovški dvori - 1 FOTO: Celovški dvori

Poslovni prostori so zanimivi za različne dejavnosti – storitvene ali pisarniške, gostinske dejavnosti (nekateri poslovni prostori imajo velike terase) ter druge. Poslovnim prostorom pripadajo tudi parkirna mesta v podzemnih garažah, kjer so na voljo tudi parkirna mesta za obiskovalce. Poslovni prostori v treh etažah omogočajo udoben dostop, saj imajo neposreden vhod iz garaž v kletni del poslovnega prostora, ki je povezan s pritličjem poslovnega prostora.

Celovški dvori - 2
Celovški dvori - 2 FOTO: Celovški dvori

Poslovni prostori so na voljo že od 134.000,00 € (z DDV) naprej, cene poslovnih prostorov so fiksne, je pa DUTB prvič ponudila tudi možnost najema s kasnejšim odkupom poslovnega prostora. Kateri poslovni prostori so še vedno na voljo, lahko preverite tukaj, več informacij o prodajnem postopku pa vam je na voljo na tej povezavi.

Celovški dvori - 3
Celovški dvori - 3 FOTO: Celovški dvori

Poslovni prostori se prodajajo po sistemu videno-kupljeno, izbrano enoto bo lahko kupil kupec, ki bo prvi pristopil k podpisu kupoprodajne pogodbe in nato v skladu s pogoji izpolnil pogodbene obveznosti. Nakup poslovnih prostorov pa je možen tudi po t. i. sistemu »rent-to-own« (najem z odkupom).

Celovški dvori - 4
Celovški dvori - 4 FOTO: Celovški dvori

Soseska Celovški dvori - soseska prihodnosti

V Celovških dvorih se zaradi števila stanovalcev torej odpira odlična poslovna priložnost vsem, ki se zanimate za poslovne prostore. Raznolike dejavnosti, ki bodo v soseski dobile svoje mesto, pa bodo obogatile infrastrukturo same soseske in življenja vseh stanovalcev.

Celovški dvori - 5
Celovški dvori - 5 FOTO: Celovški dvori

V bližnji okolici soseske, na sosednjem zemljišču ob Celovški cesti, se v prihodnosti obeta tudi sodobno nakupovalno središče z veliko ponudbo raznolikih storitev, kar bo soseski prineslo neprecenljivo dodano vrednost.

Celovški dvori - 6
Celovški dvori - 6 FOTO: Celovški dvori

Razmišljate o nakupu?

Če razmišljate o nakupu poslovnega prostora ali stanovanja v Celovških dvorih, vabljeni na ogled. Termin za ogled si lahko vnaprej rezervirate in nepremičninski agenti si bodo vzeli čas le za vas. Ogled so možni vsak dan med 9. in 17. uro, svoj termin pa lahko rezervirate na e-naslovu info@celovskidvori.eu ali telefonski številki 01/2800-863.

Celovški dvori - 7
Celovški dvori - 7 FOTO: Celovški dvori

Naročnik oglasa je DUTB.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1