Znanost in tehnologija
Oglas

Slovenska predstavitev dovršeno nadgrajenih modelov serije Galaxy A

Ljubljana, 03. 02. 2017 06.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Družba Samsung Electronics je nasrečanju s predstavniki medijev predstavila najnovejše modele v prenovljeni seriji Galaxy A. Prenovljena modela Galaxy A3 in A5 že na prvi pogled navdušujeta s Samsungovim edinstvenim pristopom v oblikovanju in funkcijami, ki se odražajo tudi pri vrhunskem pametnem telefonu, Galaxy S7.

“Že dve leti zaporedoma beležimo odlične rezultate pri prodaji modelov serije Galaxy A. Slovenski uporabniki so v njih prepoznali odličen pametni telefon, ki odgovarja na njihove potrebe po funkcionalnosti in zmogljivosti. Prenovljena oz. nadgrajena modela sta še toliko boljša, saj odražata zavezanost podjetja Samsung k prizadevanju, da našim uporabnikom ponudimo najboljše modele na tržišču,« je ob današnji predstavitvi dovršeno nadgrajenih modelov serije A povedal Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije pri Samsung Slovenija, in dodal: “Poleg elegantnosti, zmogljivosti in funkcionalnosti, ki odlikujejo nove pametne telefone modele serije Galaxy A, je sedaj pri obeh modelih na voljo tudi senzor prstnega odtisa. Poleg tega pa sta oba modela tudi vodoodporna.”

Predstavitev Samsung - 1
Predstavitev Samsung - 1 FOTO: Predstavitev Samsung
Navdušujoč dizajn, ki besedi eleganca daje nov pomen

Eleganca modela serije Galaxy A se skriva v sloviti kombinacija kovine in 3D stekla na zadnjem delu telefona, ki povzema bogato Samsungovo dediščino v oblikovanju. Z elegantno kamero in gumbom za domov, tokratna modela odlikuje gladek otip, kar zagotavlja maksimalno udobje pri uporabi. Izredno elegantna modela Galaxy A3 in A5 bosta tudi tokrat prepričala številne uporabnike, ki si želijo še večjo priročnost uporabe, saj sta na voljo v različnih velikostih (Galaxy A5 ima 5,2-palčni zaslon in A3 4,7-palčni zaslon) in v štirih elegantnih barvah: v črni, zlati, modri in v roza barvi.

Predstavitev Samsung - 2
Predstavitev Samsung - 2 FOTO: Predstavitev Samsung
Ujemite pravi trenutek zahvaljujoč dovršenima kamerama in fotoaparatu

Že tako vrhunska fotoaparat in kamera modelov serije Galaxy A, sta pri prenovljenih modelih deležna dodatne nadgradnje – sprednja in glavna kamera modela Galaxy A5 ločljivosti 16 megapik ter model A3 z glavno kamero ločljivosti 13 megapik ter sprednjo 8 megapik prinašata edinstveno izkušnjo pri zajemanju trenutkov, ki bodo del dolgoročnih spominov. Napredna tehnologija kamere omogoča neverjetno natančno izostrenost, ki se odraža v dinamičnosti in jasnosti fotografij, ne glede na vremenske razmere. Sedaj so na voljo tudi trije različni načini fotografiranja, med njimi Food Mode za fotografiranje hrane, ki fotografijo optimizirajo, izboljšajo barve in kontrast.

Predstavitev Samsung - 4
Predstavitev Samsung - 4 FOTO: Predstavitev Samsung

Funkcije, ki se odražajo tudi pri vrhunskem pametnem telefonu, Galaxy S7

V želji, da trgu predstavimo model, ki bo zasnovan tako, da izpolnjuje vsakodnevne zahteve uporabnikov in zagotovi priljubljene funkcije, ki se odražajo tudi pri vrhunskem pametnem telefonu, Galaxy S7, se prenovljeni modeli serije Galaxy A lahko pohvalijo še z tokrat prvič v modelih A vgrajeno funkcijo IP68 odpornost na vodo in prah, kar zagotavlja zoperstavljanje dežju, potu, pesku in prahu, ter uporabo skoraj kjerkoli in kadarkoli. Poleg tega nove modele odlikuje tudi dolgo obstojna baterija, ki uporabnikom omogoča dolgoročnejšo povezanost, medtem ko hitro polnjenje prinaša še hitrejšo uporabo po polnjenju. Za še enostavnejšo povezanost pa je tukaj tudi obrnljiv USB vhod, tipa C. Funkcija Vedno na voljo uporabnikom omogoča pregled obvestil brez preklopa telefona, kar se odraža pri varčevanju s časom in baterijo. Za brezskrbno shranjevanje vsebin pa je sedaj uporabnikom na voljo povečan obseg spomina in microSD, ki podpirata tudi do 256GB spomina.

Predstavitev Samsung - 3
Predstavitev Samsung - 3 FOTO: Predstavitev Samsung

Nova serija Galaxy A bo v Sloveniji na voljo 3. februarja 2017. Priporočena maloprodajna cena modela Galaxy A3 je 349,00 EUR in 449,00 EUR za Galaxy A5. Več informacij o novih Samsung napravah se nahaja na www.samsung.com/si.

Naročnik oglasa je Samsung.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni