Znanost in tehnologija
Oglas

Reci preprosto 'adijo dlake' in zakorakaj v pomlad!

Ljubljana, 05. 04. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Prihajajo lahka oblačila, ki pokažejo veliko gole kože. Le kdo si je izmislil, da moramo ženske imeti lepo kožo, popolnoma brez dlak?! Zagotovo se to sprašuješ vsakič, ko se lotiš odstranjevanja nadležnih 'kocin', ki bodejo iz nog, pazduh in intimnih predelov ...

 

Seveda je obrita in gladka koža privlačna. Poraščenost je lahko kaj hitro tarča posmeha in celo zgražanja. Ampak, ko le ne bi bilo to opravilo taaakooo zamudno ... 

Stopi samozavestno v pomlad: Gladke in seksi noge brez trika - le s pravim pristopom!
Stopi samozavestno v pomlad: Gladke in seksi noge brez trika - le s pravim pristopom! FOTO: Pomlad dlačice

Kar je preveč, je preveč ...

Britje, voskanje, epilatorji in depilatorji so načini, ki so dandanes najbolj razširjeni za odstranjevanje dlak. Pri tem moraš paziti na občutljivost kože in predel, kjer želiš odstraniti dlake. Različni preparati ali depilatorji lahko kožo zelo razdražijo.

Med nakupovanjem moraš ves čas razmišljati, kateri način ti bo najbolj pomagal in najmanj razdražil kožo. Seveda mora pri tem pustiti gladko kožo. Kateri so najbolj pogosto priporočeni načini?

Noge: za noge je po navadi najbolj razširjeno britje ali voskanje. Pri slednjem je najbolj neprijetno ravno to, da morajo biti dlačice dolge vsaj 3 mm. Je to grdo na pogled? Seveda!

Britje pa, roko na srce, nima dolgotrajnega učinka.

Roke: Velikokrat se uporabljajo kar belilne kreme, s katerimi posvetlimo dlačice. Britje namreč ne pride v upoštev, saj boš imela več dela kot koristi.

Podpazduha: Koža na tem področju je tanka in občutljiva. Depilacijska krema ali navadna britvica je v tem primeru najboljša odločitev.

Stop vsemu temu – tukaj je nekaj REVOLUCIONARNEGA!

Razmišljanje o tem, na katerem predelu se boste brile, je le še preteklost! Zakaj? Ker je tukaj nekaj povsem revolucionarnega. Nekaj, kar je spremenilo način britja po vsem svetu. Nemško podjetje visett® s svojimi inovativnimi in visokokakovostnimi izdelki za nego telesa navdušuje predstavnice nežnejšega spola.

Pomlad dlačice
Pomlad dlačice FOTO: Pomlad dlačice

VISETT je PRIMEREN ZA DEPILACIJO PRAV POVSOD na intimnih predelih, rokah, nogah, trebuhu, prsih, hrbtu in pod pazduhami, ne glede na to kako močna je poraščenost. To omogoča posebna kombinacija v glavnem mineralnih sestavin brez konzervansov in umetnih dišav.

Postopek je izjemno preprost:

1. visett® zmešamo in nanesemo,

2. počakamo nekaj minut,

3. nato s krožnimi gibi in nekaj vode,

4. odstranimo dlake,

5. na koncu še temeljito speremo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kaj najbolj navdušuje pri vsem tem? Dejstvo, da se z redno uporabo dlačice vidno stanjšajo, koža pa postane mehka in voljna. Sčasoma visett® rast dlačic tudi upočasni. ŠE EN VELIK PLUS – nič več iskanja primernih načinov odstranjevanja za različna področja po telesu. Vrhunsko!

Ženske so navdušene, rezultati so fenomenalni, dlake so odstranjene. Posledica tega je le še, da lahko preprosto rečete 'adijo dlake' in samozavestno zakorakate v pomlad in poletje :)

Naročnik oglasa je Konverzija d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1