Znanost in tehnologija
Oglas

Nove otroške pesmice Ferija Lainščka! Najlepše otroško darilo!

Ljubljana, 20. 09. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po izjemnem uspehu pesniške slikanice Pesmice za sončne dni, ki jo je Feri Lainšček izdal že spomladi, danes predstavlja njeno nadaljevanje, in sicer Pesmice za zimsko veselje. V vsaki pesniški slikanici vi določite spol, ime in izgled junaka, ki nato nastopa v vseh jesensko-zimskih pesmicah in ilustracijah!

Pri naročilu pesniške slikanice vi določite spol, ime in celotni vizualni izgled junaka in tako ustvarite najlepše unikatno darilo za vašega malčka!
Pri naročilu pesniške slikanice vi določite spol, ime in celotni vizualni izgled junaka in tako ustvarite najlepše unikatno darilo za vašega malčka! FOTO: Mali junakiMali junaki

Pesniška slikanica, v kateri so zbrane jesensko-zimske pesmice za zimsko veselje je na voljo tako za punčke, kot za fantke, pri vsaki pa vi določite ime junaka ter izberete še barvo njegovih oči, obliko in barvo las, mu dodate še pegice ali očala. Prav tako lahko v knjigo dodate še osebno posvetilo.

Slikanico lahko danes naročite po znižani ceni!

Feri Lainšček je po izjemnem uspehu Pesmic za sončne dni ustvaril njeno jesensko-zimsko nadaljevanje!
Feri Lainšček je po izjemnem uspehu Pesmic za sončne dni ustvaril njeno jesensko-zimsko nadaljevanje! FOTO: Mali junaki
Vsaka slikanica je izdelana ročno in je pripravljena samo za vašega malčka. Platnice so trde, listi in vezava pa odporni na otroško navdušenje. Od naročila, do tega, da jo boste dobili na dom, pa ne bo minilo več kot 5 delovnih dni

Kako naročite personalizirano pesniško slikanico?

1. Skočite na malijunaki.si
2. Izberite slikanico za fantke ali za punčke
3. Določite ime in izgled junaka
4. Vpišite še osebno posvetilo
5. Počakajte na poštarja!
 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Otroške knjige Mali junaki z navdušenjem prebira že več kot 15.000 malčkov in so priljubljene tako za večerno branje, prvo spoznavanje s črkami, kot tudi za bralčno značko naših najmlajših!

V vsaki pesniški slikanici je 10 pesmic, v njih pa je glavni junak prav vaš otrok. Kljub neskončnim možnostim personalizacije, vse pesmice ostajajo ritmične in v rimah.
V vsaki pesniški slikanici je 10 pesmic, v njih pa je glavni junak prav vaš otrok. Kljub neskončnim možnostim personalizacije, vse pesmice ostajajo ritmične in v rimah. FOTO: Mali junaki

V vsaki pesniški slikanici je 10 pesmic, v njih pa je glavni junak prav vaš otrok. Kljub neskončnim možnostim personalizacije, vse pesmice ostajajo ritmične in v rimah.

Mali junaki vsem, ki boste obiskali njihovo spletno stran www.malijunaki.si/snemi-darilo, podarjajo še personalizirano 10-stransko pobarvanko s simpatičnimi motivi vašega malčka! Ustvarite in snemite jo ena, dva, tri!

 

Naročnik oglasa je MALI JUNAKI, založništvo, Rado Daradan, s.p.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni