Moskisvet.com
Taylor je bodrila kralje že na četrti tekmi.

Novice

Zato so Kingsi zmagali!

Ni.J.
12. 06. 2012 09.52
7

Le kdo od gledalcev, ki so si prek televizijskih zaslonov ogledali šesto tekmo velikega finala za Stanley Cup za trenerjem moštva New Jersey Devils ni opazil ogromnega oprsja? Preverite, čigavo je to oprsje!

Za klopjo moštva New Jersey Devils na šesti tekmi – in pred tem že na četrti – le redko kdo ni opazil bujnega oprsja. Pripada pornografski zvezdnici Taylor Stevens.

Po četrti tekmi, ko so sicer zmagali Devilsi, je Taylor v intervjuju za TMZ dejala, da je svoja dva pokala na ogled postavila nalašč. Sedela je direktno za trenerjem moštva iz New Jerseyja Petra DeBoerja. ″Hotela sem zamotiti hudiče in priskrbeti nekaj prednosti kraljem.″ A vendar je bil rezultat njene izzivalnosti nasproten, saj so Devilsi v četrti tekmi finala dosegli svojo prvo zmago.

Je pa Stevensova kraljem s svojim oprsjem več sreče prinesla na današnji šesti tekmi, ko so proti hudičem dosegli svojo četrto zmago in osvojili težko pričakovani Stanleyjev pokal.

Na šesti tekmi je Taylor očitno uspelo zmesti trenerja Devilsov, ki nikakor niso našli recepta za zmago.
Na šesti tekmi je Taylor očitno uspelo zmesti trenerja Devilsov, ki nikakor niso našli recepta za zmago. FOTO:



Oglejte si športnice, ki so pozirale gole!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400