Zadovoljna.si
shutterstockxy

Novice

/ Oglas

Zala predstavlja nove vitaminske vode: Zate, ki zmoreš vse, kar si zadaš

PR
15. 05. 2024 05.00
0

Zala, blagovna znamka, znana po svoji dolgi tradiciji in zavezanosti kakovostni hidraciji, z veseljem predstavlja svojo novo linijo vitaminskih vod. Zaline nove vitaminske vode so ustvarjene za dopolnitev zdravega življenjskega sloga in ponujajo okusen in nizkokaloričen način za ohranjanje hidracije, hkrati pa z vsebovanimi vitamini pomagajo prispevati k boljšemu počutju.

Nove vitaminske vode Zala na policah najdete v treh svežih okusih. 

IMMUNO: Izkusite poživljajoč okus limone in limete ter svojemu imunskemu sistemu zagotovite podporo vitaminov, ki jo potrebuje ob napornih dnevih. 

OPTIMIST: Prepričal vas bo s presenetljivo kombinacijo pomaranče in jasmina ter vam polepšal dan z osvežujočo mešanico vitaminov, ki bo prispevala k dobremu počutju. 

REFRESH: Privoščite si poživljajoč okus grenivke in acaija. Osvežilna vitaminska voda vas bo hidrirala in poskrbela za zadosten vnos vitaminov. 

Nove vitaminske vode Zala
Nove vitaminske vode ZalaFOTO: Arhiv naročnika

Zaline nove vitaminske vode so kot nalašč za vse, ki imate aktiven življenjski slog ter sta vam pomembna tako zdravje kot dobro počutje. Ne glede na to, ali se odpravljate v telovadnico, premagujete naporen delovni dan ali preprosto potrebujete osvežilno poživitev, so Zaline vitaminske vode tu, da vas podprejo z vitamini in minerali.

S tremi osvežilnimi okusi in nizko vsebnostjo kalorij so vitaminske vode Zala odlična izbira za vse, ki želijo izboljšati svojo wellness rutino.

Zalina zavezanost kakovosti zagotavlja, da je vsaka plastenka vitaminske vode izdelana iz vrhunskih sestavin in obogatena z esencialnimi vitamini. Zaline vitaminske vode so brez dodanih sladkorjev in umetnih arom, zato so popolne spremljevalke za vaš vsakdan. 

Nalašč za vse, ki imate aktiven življenjski slog.
Nalašč za vse, ki imate aktiven življenjski slog.FOTO: Arhiv naročnika


Naročnik oglasa je Zala.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 446