Moskisvet.com
Martina Portolano - 4

Novice

Vulgarna in samovšečna 18-letnica postala zvezda na portalu Youtube

K.Š.
09. 01. 2012 10.35
45

Martina Portolano je 18-letna lepotička, ki se je odločila, da bo postala spletna zvezda. Začela je objavljati razgaljene fotografije, nadaljevala z objavljanjem fotografij, na katerih je popolnoma gola, in nadaljuje z objavo videov, v katerih je še kako zoprna – bahava, ponižujoča do drugih ljudi in predvsem polna sama sebe ... In zanimivo, postaja vedno bolj prepoznavna.

Martina rada pokaže, da ima lepo telo.
Martina rada pokaže, da ima lepo telo. FOTO: YouTube

Kako postati slaven? V obdobju spleta je veliko lažje kot takrat, ko smo zvezde spoznavali v televizijskih šovih, na radijskih valovih ali v tiskanih medijih. Na spletu je dejansko vsak svoje sreče kovač. Nekateri si prepoznavnost zgradijo prek glasbe, drugi prek komičnih videovsebin, nekateri prek razgaljenih posnetkov ali "ukradenih" domačih porničev ...
Ta italijanska lepotička je sicer začela z objavo razgaljenih fotografij. Takrat 17-letnica se je fotografirala kar v domačem okolju in brez pretirane skrbi, da bi bila fotografija dejansko estetska. Ko je dopolnila 18 let, se je odločila za korak dlje – odvrgla je vse krpice in se fotografirala gola. Kmalu je začela objavljati videoposnetke, v katerih izpade samovšečna, vulgarna in še kako zoprna. S tem nesimpatičnim načinom komuniciranja pa je dosegla kar veliko klikov – zakaj? Ker se ljudje prijavljajo le zato, da lahko v komentarjih zapišejo svoje negativno mnenje. In seveda lepotička potem posname nov videoizdelek, v katerem vrača udarec.
V spodnjem posnetku, ki je sicer v italijanščini, je Martina poudarila, da ne bo sprejemala prošenj za prijateljstvo, ki jih posredujejo ženske, da je ponosna nase in na svojo super postavo, da ima naravne prsi in da sovraži mesto, v katerem živi. Vse to je začinila s kupom vulgarnih besed.
Bo njena spletna kariera še naprej tako bleščeča ali se bodo uporabniki naveličali in prenehali ihtavo klikati?

Martina Portolano - 1
Martina Portolano - 1 FOTO: YouTube
Martina Portolano - 3
Martina Portolano - 3 FOTO: YouTube

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400