Moskisvet.com
Hana Hadžiavdagić – Tabaković - 6

Novice

Veste, kdo je seksi novinarka?

U.S.
13. 03. 2013 08.57
14

Novinarka Hana Hadžiavdagić - Tabaković je znova v središču pozornosti. Pa ne zaradi svojega novega delovnega mesta, prevzela je namreč vodenje pogovorne oddaje na bosanski komercialni televiziji, potem ko je zapustila hrvaško, temveč zaradi fotografij, ki jih je objavila na družbenem omrežju.

Novinarka Hana Hadžiavdagić - Tabaković polni hrvaške medije s svojimi vročimi fotografijami. Ja, zima že res dolgo traja in mnogi že razmišljajo o tem, kam jo bodo letos mahnili na dopust. To je spodbudilo tudi lepo bosansko novinarko, da je na spletu objavila fotografije z lanskoletnih počitnic v Egiptu, kjer se je sveže zaročena nastavljala vročemu soncu.

Ima silikone in tega ne obžaluje

Njene kopalke bodo tudi letos živih barv in tako bosta njeni silikonski prijateljici prišli še bolj do izraza. "Obožujem močne barve, ki so lepo videti na zagorelem telesu. Recimo, kakšne oranžne bi mi letos še kako prav prišle. Imam silikone, zato mi prav vsak bikini dobro stoji. Če ne zaradi drugega, je bilo vredno, da sem si dala povečati prsi že zaradi tega."

Kaj je to hujšanje? Tega ne pozna ...

Glede na to, da pridno vadi skozi vse leto, Hana ni ena tistih deklet, ki bi zadnje mesece pred poletjem stradala zato, da bo v kopalkah videti zapeljiva. "Vedno imam enako število kilogramov, redno telovadim in ne razmišljam o dieti," je razkrila medijem Hana, ki jo od novega leta lahko občudujete na bosanski televiziji. Zaradi posla se je tudi iz Zagreba preselila v Sarajevo. "Za začetek sva se s Tarikom preselila v večje stanovanje. Uredila sva si življenje. Dobila sem resno službo, zato lahko že načrtujem naraščaj," je še razkrila Hana, ki se vesele novice nadeja že v kratkem.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400