Moskisvet.com
DomConLa - 2

Novice

Uživajo v bolečini in podrejanju ...

S.R.
27. 05. 2012 08.20
2

Navdušenci nad vsem, kar je povezano s prakso, imenovano 'bondage' ('vezanje'), so se pretekli teden zbrali v Los Angelesu, kjer so lahko svoje želje uresničili tudi v praksi. Tam se je namreč od 16. do 20. maja odvijal sejem DomConLA, na katerem so se zbrali navdušenci z vsega sveta.

DomConLa - 1
DomConLa - 1 FOTO: iStockphoto

Gre za že osmi zaporedni sejem, na katerem se zberejo navdušenci nad različnimi fetiši, še posebej nad podrejanjem in dominacijo in se pustijo pretepati ali pa koga pretepejo, odvisno od vloge pač. Dogodek, ki ga označujejo kot največjo 'ameriško profesionalno konvencijo o dominacijskem življenjskem stilu'. Seksi in pokvarjeno konvencijo je sicer ustvarila in prvič priredila profesionalna domina, ki sliši na ime Mistress ('gospodarica') Cyan, ki jo je zmotil velik prepad med profesionalno dominacijo in tistimi, ki jim to pomeni življenjski stil. Ker je želela narediti nekaj, kar bi premostilo razlike med tema dvema skupinama, se je domislila tovrstne konvencije, ki na enem mestu združi vse, ki jih zanimata tovrstna spolnost ali življenjski stil. Konvencija je bila seveda takojšen uspeh.
Letošnje leto ima DomConLA precejšnje število ekshibicionističnih razstavljavcev ter celo kopico seminarjev na temo takšnih in drugačnih 'odštekanih' fetišev. Med njimi se najdejo tudi predavanja na temo, kako bolečina potuje po telesu, ter seminar, ki razloži, kako možgani lahko bolečino dojemajo kot užitek. Poleg tega se obiskovalci lahko podučijo tudi o tem, kako pravilno hoditi po človeku in kako se z majhnim proračunom obleči kot gospodarica.
A največji hit na sejmu je bila tako kot pretekla leta 'Gospodaričina čajanka' (Mistress' Tea'), kjer se vse domine zberejo na enem mestu, čaj pa jim postrežejo podrejeni moški in služkinje. Vsekakor zelo zanimiv dogodek za tiste, ki jih to zanima.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394