Moskisvet.com
Anže Kopitar - 4

Novice

Tako dobrodelni so Kopitarjevi

N.J.
23. 01. 2018 06.14
1

Člani hokejskega kluba severnoameriške hokejske lige NHL LA Kings, katere pomemben član je slovenski hokejski as Anže Kopitar, se je znova izkazala, a tokrat ne na ledu.

Anže Kopitar
Anže Kopitar FOTO: AP

Maskota LA Kingsov, slavni lev Bailey in ekipa z ledene ploskve so obiskali bolne otroke v losangeleški otroški bolnišnici CHLA (Children's Hospital Los Angeles). Popoldne so preživeli v družbi mladih navijačev, se z njimi igrali, delili avtograme in se fotografirali ter otrokom na obraze risali nasmeške.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Obisk otroške bolnišnice je sicer že večletna praksa LA Kingsov, ki se je izkazala za zelo pozitivno potezo, saj obisk slavnih hokejistom otrokom pomeni vsaj nekajurni odklop od zahtevnega in izčrpavajočega zdravljenja. »Veselimo se vsakoletnega obiska CHLA,« je povedala Jennifer Pope iz King Care Foundation. »Čudovito je videti, kako dobro vpliva interakcija Baileyja in igracev z otroki na njihovo počutja, Vsakdo od članov ekipe je vesel, da lahko nekaj časa nameni temu pomembnemu dogodku.«

LA Kingsi so sicer že darovali 500.000 ameriških dolarjev (408.000 evrov) krvodajalskemu centru bolnišnice CHLA, v zadnjih petih letih so pristavili še dodaten milijon dolarjev (816.000 evrov) v dobrodelni namen, hkrati pa spodbujajo, da bi se več ljudi odločalo za krvodajalstvo in tako pomagalo reševati življenja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400