Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Ta fotografija je postala hit na Facebooku

M.J.
28. 02. 2012 09.35
281

Potem ko je bila fotografija strastnega poljuba objavljena na Facebooku, si ameriški marinec in njegov istospolni partner nista mogla niti zamišljati, kako bo ta postala trenutno eden izmed največjih hitov na internetu.

Fotografiji, na kateri se ameriški vojak strastno poljublja s svojim partnerjem, so ljudje namenili že več kot 14.000 'všečkanj' in več kot tri tisoč komentarjev. Objavljena pa je bila na strani Facebook skupine Gay marines.
In kaj je ob tem dejal marinec s fotografije? ''Vsem, ki ste se odzvali pozitivno, se želiva z mojim partnerjem zahvaliti. Ne moreva verjeti, koliko 'všečkanj' in 'delitev' sva dobila." Ob tem je še dodal, da sta bila s partnerjem v tako strastnem poljubljanju, saj sta si po štirih letih zveze končno lahko priznala, kakšne občutke gojita drug do drugega. ''Tisti, ki naju sovražijo, naj naju,'' je dodal Morgan in dodal, kako je prav zaradi fotografije dobil veliko novih prijateljev na Facebooku.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (281)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394