Domača scena
Oglas

Zimska pravljica v Kranjski Gori

Ljubljana, 11. 02. 2013 07.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sneg je pobelil Kranjsko Goro in jo spremenil v romantično vasico, kjer poleg aktivnosti na snegu lahko uživate še na dolgih sprehodih po prelepi naravi, v wellness centrih ter ob odlični hrani in pijači.

Ponudbo smučišč v Kranjski Gori dopolnjujeta snežni park za deskarje in sankališče, ki omogočajo spuste tudi v večernih urah, saj so osvetljeni. Ljubitelji teka na smučeh bodo navdušeni nad tekaškimi progami, ki vodijo celo v sosednjo Italijo. Letošnja novost je nočni tek na smučeh, saj so tekaške proge ob hotelu Kompas osvetljene. Ravno tako pa je poskrbljeno za vse tiste, ki se želijo naučiti smučati, pa naj bodo to odrasli ali otroci.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
V hotelih Hit holidays Kranjska Gora (Larix, Kompas, Prisank, Špik in Alpina) in apartmajski hiši Vitranc, ki so v večini locirani neposredno ob smučišču, so za letošnjo zimo pripravili bogato izbiro smučarskih paketov, ki vključujejo smučarsko karto: od paketa, ki vključuje smučanje v Kranjski Gori, do paketov, ki nudijo smučanje tudi v sosednjih Italiji in Avstriji.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Po napornem dnevu, preživetem na snegu, se vsekakor prileže razvajanje. Na razpolago so kar štirje wellness centri, ki bogatijo ponudbo hotelov. Tako se lahko prepustite spretnim rokam maserk, zaplavate v bazenu ali se ogrejete v savnah. Posebnost wellness ponudbe je Alpski wellnes v hotelu Špik, ki s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob ter s pomočjo alternativnih metod uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Ponudbo poleg odličnih wellness centrov in animacijske službe dopolnjuje tudi pestra kulinarična ponudba, ki se prepleta skozi hotelske restavracije, pizzerijo Napoli, Oštarijo in zaključi s Sladko Julijo – lastno blagovno znamko sladkih pregreh v kavarni London. Za zabavo je poskrbljeno v Pubu Legende s karaokami in glasbo v živo.

Poleg tega je tudi v zimskem času poskrbljeno za najmlajše goste s tematsko obarvanimi delavnicami, mini klubom, mini diskom, sprehodi z ogledom severnih jelenov ter pohodi z baklami po zasneženi Kranjski Gori in okolici.

Kranjska Gora s svojo okolico ponuja res široko paleto možnosti za aktivna doživetja in je tako idealna destinacija za preživljanje nepozabnih trenutkov na snegu.

Kontaktni podatki:
www.hitholidays-kg.si, info@hitholidays-kg.si,
T. 04 588 44 77, MODRA ŠTEVILKA: 080 88 30

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3