Slovenija
Oglas

Zima v Kranjski Gori

Ljubljana, 28. 02. 2014 07.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kranjska Gora je romantična in živahna vasica, kjer iz hotela stopite naravnost na smučišče. Poleg aktivnosti na snegu lahko trenutke s svojimi najmlajšimi preživljate na sprehodih, v bazenih ali na aktivnostih, ki jih pripravlja animacijska skupina. Starši ta čas izkoristite za sprostitev v wellness centrih.

V hotelih Hit holidays Kranjska Gora (Kompas, Špik, Alpina, RamadaResort Kranjska Gora in Ramada Hotel &Suites Kranjska Gora) in apartmajski hiši Vitranc, imajo pestro ponudbo za preživljanje prostih dni na snegu.

Posebna ponudba

V mesecu marcu boste lahko bivali in smučali po še ugodnejših cenah,saj imajo v hotelih Hit holidays Kranjska Gora poseben paket: Boom počitnice. Če pa ste z mislimi že pri toplejših dneh, si oglejte ponudbo, ki so jo pripravili za čas Velike noči.

Kranjska Gora je poznana predvsem po številnih smučiščih, ki so še posebej primerna za družine z mlajšimi otroki in začetnike, hkrati pa zadostijo tudi željam izkušenih smučarjev. Ponudbo smučišč dopolnjuje še sankališče, ljubitelji teka na smučeh pa bodo navdušeni nad urejenimi tekaškimi progami (več kot 40 km), ki vodijo celo v sosednjo Italijo. Posebnost pa je nočni tek, saj so tekaške proge ob hotelu Kompas osvetljene. Medtem ko imajo ljubitelji drsanja na ledu na razpolago drsališče med hoteloma Kompas in Ramada Resort Kranjska Gora. Nepozabna doživetja pa predstavljajo tudi plezanje po ledenih slapovih, obisk Ledenega parka (letošnja novost!), večerni pohodi z baklami, nočno kopanje in še vrsto ostalih aktivnosti.

Hit holidays - 6
Hit holidays - 6 FOTO:

Za tiste, ki se želijo naučiti smučanja, so tu smučarske šole in izposojevalnice, ki ponujajo storitve odličnih smučarskih učiteljev ter izposojo celotne smučarske opreme. Otrokom je namenjeno posebej prilagojeno smučišče, ki s pomočjo otroškega dvigala in posebej njim namenjene proge omogoča otrokom prve korake na smučeh.

Ponudbo na smučišču dopolnjuje tudi pestra kulinarična ponudba, ki se prepleta skozi hotelske restavracije, pizzerijo Napoli, Oštarijo, ponudbo na Snežni plaži in zaključi s Sladko Julijo – lastno blagovno znamko sladkih pregreh v kavarni London. Seveda pa je dobro poskrbljeno za najmlajše goste: s tematsko obarvanimi kreativnimi delavnicami na prostem in v hotelih, mini klubom, mini diskom ter pohodi z baklami po Kranjski Gori in okolici.

Sprostitev v objemu Alp

Po napornem dnevu, preživetem na snegu, se vsekakor prileže razvajanje. Medtem ko se otroci zabavajo v družbi animatorjev, starši lahko brezskrbno uživajo in se sproščajo v bazenih ali pod spretnimi rokami naših maserk. V hotelski verigi Hit holidays Kranjska Gora so kar štirje wellness centri. Izbirate lahko med Wellness centrom Vita v Ramada Resort Kranjska Gora, Sprostitvenim centrom Kompas v hotelu Kompas, Centrom savn Viridis v hotelu Alpina in seveda, najnovejši in najobsežnejši med wellness centri, ki se nahaja v hotelu Špik, le streljaj od Kranjske Gore.

Hit holidays - 13
Hit holidays - 13 FOTO:

Ponudbo hotela bogati raznolikost wellness storitev. Svet vode sestavljajo plavalni bazen s protitokom, sprostitveni in otroški bazen z igrali ter zunanja terasa. Svet savn ponuja turško, finsko in zeliščno savno, ledenico, bazen za ogrevanje in ohlajevanje, počivališče ter tatami sobo. Prav vse pa bo navdušil Alpski wellness s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob (voda, les, ogenj, zemlja in kovina), ki s pomočjo alternativnih metod kot so barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna, uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni. Poleg petih tematskih sob Alpski wellness sestavljajo še vitaminski kotiček, počivališče, sobi za vodeno vadbo, fitnes z aerobnimi napravami in terasa s prečudovitim pogledom na okoliške vrhove. V Centru lepote pa poskrbijo za boljše počutje in lepši izgled z masažnimi in kozmetičnimi storitvami, ki so izvedene z naravno linijo obogateno z eteričnimi olji alpskih zelišč.

Kranjska Gora s svojo okolico ponuja res široko paleto možnosti za aktivna doživetja in je tako idealna destinacija za vse, ki želijo preživeti aktiven oddih na snegu.

Kontaktni podatki:
www.hitholidays-kg.si, info@hitholidays-kg.si, T. +386 4 588 44 77

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3