Gospodarstvo
Oglas

Za jasen in udoben pogled ves dan

Ljubljana, 03. 11. 2015 07.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Biotrue ONEday
Komentarji
0

Vas moti nejasen in zamegljen vid zaradi bleščanja in odsevanja? Iščete udobne kontaktne leče za jasen in oster vid, ki ohranijo vlažnost tudi po 16-ih urah uporabe? Potem so dnevne kontaktne leče Biotrue® ONEday prava izbira za vas.

Naročite svoje testne leče Biotrue® ONEday BREZPLAČNO že danes in občutite Biotrue razliko.
Naročite svoje testne leče Biotrue® ONEday BREZPLAČNO že danes in občutite Biotrue razliko. FOTO: B in L
Naročite svoje testne leče Biotrue® ONEday BREZPLAČNO že danes in občutite Biotrue razliko. In če vam bo udoben in jasen pogled ves dan postal všeč, obiščite spletno trgovino Bausch + Lomb in do konca meseca novembra izkoristite 15 % popust pri spletnem nakupu katerih koli dnevnih kontaktnih leč Biotrue® ONEday.

Do konca novembra 2015 izkoristite 15 % popust pri spletnem nakupu kontaktnih leč Biotrue® ONEday.
Do konca novembra 2015 izkoristite 15 % popust pri spletnem nakupu kontaktnih leč Biotrue® ONEday. FOTO: B in L
Ustvarjene, da delujejo kot vaše oči

Dnevne kontaktne leče Biotrue® ONEday uveljavljenega ponudnika Bausch + Lomb so bile navdihnjene z naravnimi značilnostmi človeškega očesa. Izdelane so iz inovativnega materiala nove generacije, imenovanega HyperGel, katerega odlikujeta visoka vsebnost vode (*78 % - enaka kot v roženici) in visoka prepustnost kisika (**93 % prehoda kisika pri odprtem očesu).

HyperGel je material, ki združuje lastnosti klasičnega in silikonskega hidrogela in posnema delovanje solznega filma v očesu, saj deluje na osnovi modificirane površine v zgornji plasti materiala leč. Modificirana površina leče deluje kot lipidni sloj, s pomočjo katerega je dehidracija leče minimalna.

Biotrue® ONEday so udobne dnevne kontaktne leče, ki ohranjajo odlične optične lastnosti in vlažnost tudi po 16. urah uporabe.
Biotrue® ONEday so udobne dnevne kontaktne leče, ki ohranjajo odlične optične lastnosti in vlažnost tudi po 16. urah uporabe. FOTO: B in L
Za udobje oči ves dan

Zaradi HyperGela je nošenje kontaktnih leč Biotrue® ONEday prijetno in udobno, saj leče med nošenjem tako dobro ohranjajo odlične optične lastnosti in vlažnost celo po 16 urah uporabe, da boste zlahka pozabili, da jih sploh nosite.

Inovativna High Definition™ optika pa zagotavlja, da boste z lečami Biotrue® ONEday dobro videli tudi v slabših svetlobnih pogojih, saj zmanjšuje bleščanje in neželeno odsevanje ter zmanjšuje aberacijo, ki je odločilen dejavnik za odličen vid.

Leče so opremljene tudi z ***UV filtrom, ki absorbira škodljive UVA in UVB žarke.

HyperGel je material, ki združuje lastnosti klasičnega in silikonskega hidrogela ter posnema delovanje solznega filma v očesu.
HyperGel je material, ki združuje lastnosti klasičnega in silikonskega hidrogela ter posnema delovanje solznega filma v očesu. FOTO: B in L

*Bergmanson J. Clinical Ocular Anatomy and Physiology. 14th ed. Houston, Texas: Texas Eye Research and Technology Center; 2007

** Twenty-two subjects participated in a randomized, double-masked, contralateral eye study to evaluate water loss of Biotrue™ ONEday, 1-Day ACUVUE MOIST, and 1-Day ACUVUE TruEye. After 4, 8, 12, and 16 hours of wear, lenses were removed and immediately weighed (wet weight). The lenses were then completely dried and reweighed (dry weight). The percent water loss was then calculated for each lens from the wet and dry weights.

***Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, saj očesa in njegove okolice ne pokrivajo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je še naprej potrebna in priporočljiva.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni