Tujina
Oglas

Za brezskrbne počitnice poskrbite s poceni, a zanesljivim GoOpti prevozom na letališče

Ljubljana, 20. 06. 2014 06.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Pri načrtovanju potovanja pogosto potrebujemo direkten prevoz do letališča, pristanišča ali v mestno jedro, ki mora biti zanesljiv, a hkrati ugoden.

GoOpti
GoOpti FOTO:

Težava nastane, če imamo let v zgodnjih jutranjih urah ali pozno ponoči, ko avtobusi in vlaki vozijo redkeje, lasten prevoz je predrag, prijatelji in družinski člani pa enostavno nimajo časa, da bi nas peljali. Mučno iskanje ustreznega prevoza vam olajšamo pri GoOpti, kjer ponujamo nizkocenovne, a 100% zanesljive direktne prevoze do letališč in krajev v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Naročite jih lahko kadarkoli na naši spletni strani, kjer vas s poletjem pričakujejo še nižje cene.

ZAGOTOVLJEN in UGODEN PREVOZ
Prevoz je potrjen takoj po spletnem nakupu, storitev pa 100% zagotovljena – kupljenega prevoza vam ne moremo odpovedati, četudi ste edini potnik v vozilu. Seveda smo prijazni tudi vaši denarnici. Cena prevoza se po nakupu ne spreminja več, zato vam ni treba skrbeti, da bi vam zaradi nižjega povpraševanja naknadno še dodatno zaračunali.

GoOpti - 2
GoOpti - 2 FOTO:
KAKOVOSTNA STORITEV
Pri GoOpti vedno dosegamo najvišje standarde kakovosti, kot so zanesljivost, varnost, strokovnost, točnost in prijazen odnos do strank, naši izkušeni vozniki pa poskrbijo za udobje v modernih vozilih, ki vam omogočijo prijetno in sproščeno potovanje.

ENOSTAVEN NAKUP NA NOVI SPLETNI STRANI
Nova in uporabniku prijazna spletna stran vam ponuja lažji in hitrejši nakup, še cenejše prevoze, stran pa omogoča tudi spremljanje vseh vaših rezervacij. Prevoz lahko naročite od koderkoli in kamorkoli, iskat vas pridemo tudi na dom: preprosto vpišite želeni naslov vstopa in izstopa, ali pa izberite eno od številnih rednih GoOpti relacij: odločite se za linijo Murska Sobota – Ljubljana, Maribor – Benetke ali za enega od dnevnih prevozov do večjih slovenskih zdravilišč. GoOpti v sodelovanju s Sava Hoteli organizira dnevne redne prevoze iz Ljubljane, Celja in Maribora v Terme 3000, Terme Ptuj, Zdravilišče Radenci, Terme Banovci in Terme Lendava.

OSEBNI VOZNIK ZA CENO AVTOBUSNEGA PREVOZA
GoOpti nudi različne vrste prevozov, ki se v celoti prilagajajo vašim željam, potrebam in finančnim zmogljivostim. Obiščite našo spletno stran in določite uro in destinacijo vašega prevoza. Spletna stran vam na podlagi vaših potreb poda končno ceno prevoza in uro odhoda. Na podlagi vaše časovne fleksibilnosti pa dopušča tudi možnost, da ceno svojega prevoza še dodatno znižate!

GoOpti - 1
GoOpti - 1 FOTO:

GoOpti TUDI NA HRVAŠKEM
Pred kratkim smo odprli prvo poslovalnico v Zagrebu, ki potnikom ponuja ugodne prevoze od in do Zagreba, Splita, Zadra in Plitviških Jezer. Na voljo pa so tudi direktni prevozi iz Münchna, Dunaja, Ljubljane, Bologne in Milana do Zagreba in Splita, ki si jih zagotovite s spletnim nakupom.

NAGRADA ZA DOSEŽKE V RAZVOJU
Nadgrajevanje in nenehno izboljševanje storitev je ključnega pomena pri zagotavljanju kakovosti ponudbe. V sodelovanju s podjetjem Abelium-R&D smo veliko pozornosti namenili raziskavam in razvoju ter tako naše storitve kar najbolj približali vašim pričakovanjem. Po zaslugi razvoja inovativnega sistema za rezervacijo in optimizacijo prevozov smo si letos prislužili tudi mesto med finalisti za prestižno mednarodno nagrado na tekmovanju Cloud Innovation World Cup, kjer vsako leto tekmujejo najboljši v ustvarjanju naprednih rešitev na področju računalništva v oblaku.

Cloud Innovation World Cup
Cloud Innovation World Cup FOTO:

Kako torej do ugodnega prevoza na letošnji dopust?
Ugodni prevozi vas pričakujejo na www.GoOpti.com, kjer si lahko kadarkoli rezervirate svoj GoOpti prevoz. Še koristen namig: Cene so v splošnem nižje, če prevoz rezervirate prej in če potujete v skupini.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3