Zanimivosti

Z urokom iz 'revščine' do loto zadetka pa nazaj do bankrota!

Ljubljana, 09. 05. 2010 10.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Uroki za finančno izobilje so za marsikoga za lase privlečena floskula, s katero se služi na račun naivnih ljudi. Toda v teh težkih finančnih časih se marsikdo rad posluži tudi tako magičnih stvari, kot so finančni uroki …

Menite, da vam magija lahko pomaga priti do finančnega izobilja?
Menite, da vam magija lahko pomaga priti do finančnega izobilja? FOTO: iStockphoto

Karen Petrasek, skromna gospa iz Arizone, je pred slabim letom zadela glavni loto zadetek v višini enega milijona evrov. Po njenem trdnem prepričanju se je to zgodilo zaradi tako imenovanih finančnih urokov, ki jih je s svojo "vedeževalsko mentorico" redno in intenzivno pričela izvajati pred srečnim žrebom. Vedeževalsko seanso naj bi opravljali po vnaprej določenem časovnem zaporedju ob istih dnevih in urah.

Le nekaj mesecev zatem naj bi na začudenje vseh zadela glavni loto dobitek, od takrat naprej pa ji je sreča počasi začela obračati hrbet. Kmalu zatem naj bi mož zahteval ločitev, v znak zahvale pa ji je po ločitvi vzel malo manj kot polovico loto dobitka. Približno tretjino zadetka naj bi Karen donirala v cerkvene ustanove in dobrodelne organizacije, ostalo pa je bolj ali manj razdelila med ožje družinske člane. Danes pa se z mizerno pokojnino komajda preživlja iz meseca v mesec.

Finančna kriza je marsikoga pahnila v obup in ga "prisilila" k izvajanju preprostih urokov za denar in uspeh. Ali mislite, da bi vam finančni urok lahko omogočil dodaten pritok denarja v vaše življenje? Če da, potem si preberite naslednje čarobne izreke …

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pijanec22
10. 05. 2010 15.42
@mkrebs: ko pa dobiš denar, pa ga nihče ne da v humanitarne namene. Saj ni nihče nor, da bi to storil.
LomilkaSrc
09. 05. 2010 13.54
pokličite zdaj!!! podarim vam nasvet kako vam vulkaniter zastijn zaflika gumo.
NovodobniSuznji
09. 05. 2010 13.30
Saj finančna kriza ni isto kot nepričakovana toča. Gre za načrtno strategijo s strani Federal Reserve USA, ki imajo moč nad celotnim prebivalstvem, nad vlado, religijo in malo še manjka, da zasužnjijo cel svet! V lasti imajo laboratorije, v katerih delajo znanstveniki pod prisilo, da ustvarjajo cepiva, aditive v hrani, viruse, in to vse na ljudeh. Uporabili jih bodo, za načrt iztreb ljudi. Krizo so ustanovili umetno, da se ljudem zmanjša finančna moč in jih obenem stisne ob steno, ter zasužnji z dodatnimi krediti, ampak folk ima sprane možgane in je ujet v lastnem umu.
tacamaca
09. 05. 2010 12.30
Če bi blo tako lahko,ne bi bla dons Evropa na podnu.
krivulja
09. 05. 2010 11.46
Lahko je biti žival-težko je biti človek!! Vse kar počnemo je to,da bi bili boljši v tujih očeh-živali za parjenje to počno.Življenjska opcija živali.Vsi smo pozabili,da smo ljudje ne čreda.Danes in tisočletja smo samo in zgolj človeška čreda.
HellWolf
09. 05. 2010 11.45
+1
Mah ma sej narod ni normalen... kuk si lahko tko naiven da verjameš da bo nekd tebe ''začaral'' in da boš zaslužu pol miliona evrov v 3 mesecih. Treba si jih je... prislužit.
Marija Krebs
09. 05. 2010 11.08
-1
gospa Viviana, kot je bilo že napisano, samo toliko naj dobim na loteriji, da poplačam kredite, ostalo pa naj gre v humanitarne namene
am_staff
09. 05. 2010 11.02
Kje varijo ta zvarek? Nujno ga potrebujemo vsi.
hotchilipoper
09. 05. 2010 10.53
SAMO ČUDEŽ NAS LAHKO REŠI