FIT 24UR
Oglas

Z belim nasmehom do 7 let manj, a ne za vsako ceno

Ljubljana, 20. 04. 2016 08.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Raziskava v Veliki Britaniji je dokazala, da vam bel nasmeh iz obraza izbriše vsaj 7 let in vas za 20 % naredi bolj privlačne in samozavestnejše.

Beljenje zob je najpogosteje izvajan lepotni poseg na svetu, zato se ni čuditi, da tržišče ponuja toliko različnih metod beljenja. Mnoge metode med njimi so kljub svoji učinkovitosti zelo agresivne in škodljive. Povzročijo lahko poškodbe zobne sklenine, preobčutljivost zob in draženje ustne sluznice, zato bodite pri izbiri ustrezne metode posvetlitve zob še posebej previdni.

Beljenje zob - 3
Beljenje zob - 3 FOTO: Beljenje zob

Estetski tretman, tudi zaščita in skrb za zdravje?

Svetovna novost na področju estetskega zobozdravstva in preventivne medicine prinaša inovativno metodo posvetlitve zob PerioShine, ki na osnovi revolucionarne formule mikrokristalov silicijevega dioksida (SiO2) zagotavlja enakomerno belino, sijaj in dolgotrajno zaščito vaših zob.

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji bio-znanosti je danes na voljo preparat PerioShine, ki poleg učinkovite posvetlitve, tudi klinično dokazano preprečuje oprijemanje zobnih oblog, deluje antibakterijsko in učinkovito ščiti pred kariesom ter kislinsko erozijo zob. Profesionalno zaščito in posvetlitev zob PerioShine izvaja zobozdravnik ali ustni higienik, metoda pa je povsem varna, učinkovita in neškodljiva, primerna tudi za alergike.

Beljenje zob - 5
Beljenje zob - 5 FOTO: Beljenje zob

Estetski tretman PerioShine ne vsebuje belilnih sredstev, zato se med in po posegu ne pojavlja skelenje in občutljivost zob, kot je to zelo pogost pojav pri dosedanjih metodah beljenja.

 

Zahvaljujoč inovativni tehnologiji bio-znanosti je danes na voljo povsem neškodljiva, učinkovita metoda posvetlitve in zaščite zob PerioShine, ki ne vsebuje belilnih sredstev.

 

Beljenje zob - 4
Beljenje zob - 4 FOTO: Beljenje zob

Preparat PerioShine deluje na osnovi inovativne SAM tehnologije (Self Assambled Monolayer), ki omogoča, da se tekoči kristali SiO2 trdno povezujejo ob skleninske prizme in zapolnjujejo porozne dele. Rezultat kristalne zaščitne mreže je ekstremno gladka in biorepulzivna površina zob, ki v največji možni meri preprečuje oprijemanje zobnih oblog in nastanek zobne gnilobe. Mikrokristali SiO2 učinkovito ščitijo tudi pred ponovno zabarvanostjo, posvetlitev zob in zaščita pa sta dolgotrajni, saj učinkujeta do 9 mesecev.

 

 

 

Številni strokovnjaki opozarjajo na škodljivost beljenja zob z agresivnimi belilnimi sredstvi in prisegajo na inovativno metodo posvetlitve in zaščite PerioShine.

 

Prednosti profesionalne posvetlitve in zaščite zob s PerioShine:

Beljenje zob - 2
Beljenje zob - 2 FOTO: Beljenje zob

- povsem varna, neboleča in učinkovita metoda
- brez škodljivih stranskih učinkov
- ne vsebuje belilnih sredstev
- ne povzroča občutljivosti zob
- ne povzroča alergijskih reakcij
- ne draži dlesni in ustne sluznice
- zaščita pred kariesom in kislinsko erozijo
- antibakterijsko delovanje
- dolgotrajni učinek delovanja (9 mesecev)

 

 

 

Seznam zobozdravstvenih ordinacij, kjer že opravljajo inovativno posvetlitev in zaščito zob PerioShine najdete tukaj.

Več o najnovejši metodi posvetlitve in zaščite PerioShine, si preberite na www.periosafe.si

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3