Tujina

FOTO in VIDEO: Ruske letalske oblasti: letalo je 'razpadlo v zraku'

Moskva/Kairo, 01. 11. 2015 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Preiskovalci še ugotavljajo, zakaj je na Sinajskem polotoku strmoglavilo rusko letalo z 244 ljudmi. Ruski preiskovalci so sporočili, da je letalo razpadlo v zraku. Deli letala so razmetani na območju 30 kvadratnih kilometrov. V Rusiji je dan žalovanja, zastave spuščene na pol droga.

V Rusiji je danes dan žalovanja za žrtvami letalske nesreče, v kateri je v soboto nad Sinajskim polotokom v Egiptu umrlo vseh 224 ljudi, večinoma ruskih turistov. 

Letalo razpadlo v zraku 

Danes se nadaljuje iskanje trupel. Po poročanju francoske tiskovne agencija AFP so doslej našli 163 trupel, območje iskanja pa so razširili z osem na 15 kvadratnih kilometrov. Delci letala so razmetani na območju velikem več kot 30 kvadratnih kilometrov, pilotska kabina pa je še najmanj poškodovana, poročajo ruski mediji.

Pilotska kabina je bila v nesreči še najmanj poškodovana.
Pilotska kabina je bila v nesreči še najmanj poškodovana. FOTO: APTN Video

V Egipt so danes prispeli tudi ruski preiskovalci, ki jim bodo omogočili dostop na prizorišče strmoglavljenja, poroča egiptovska tiskovna agencija Mena. Egiptovski preiskovalci so sporočili, da že poteka analiza ene od črnih skrinjic, s katero bi ugotovili vzrok strmoglavljenja.

Sporočili so, da je letalo ''razpadlo v zraku'', a da je še prekmalu za kakršnekoli zaključke. Razpadlo je na veliki višini, so še dodali, saj so razbitine razmetane na zelo velikem območju. 

Ruski minister za transport Maksim Sokolov je dejal, da ni jasno, kaj je vzrok strmoglavljenja. ''Nihče ne more natančno odgovoriti na vprašanja, kaj je povzročilo strmoglavljenje, ker imamo še premalo podatkov,'' je dejal.

Ruske oblasti so objavile satelitske posnetek kraja nesreče, iz katerega je razvidno, da so razbitine razsute po velikem območju.
Ruske oblasti so objavile satelitske posnetek kraja nesreče, iz katerega je razvidno, da so razbitine razsute po velikem območju. FOTO: Reuters video

Posadka letala je opravila vse potrebne zdravstvene preglede in pri nikomur niso zaznali zdravstvenih težav, so sporočili preiskovalci.

Vdova kopilota pa je za Russian TV dejala, da se je njen mož pritoževal nad tehničnim stanjem letala, poroča britanski BBC.

Oblasti v Kairu in Moskvi so sicer včeraj zavrnile trditve egiptovske veje džihadistične Islamske države, da je ta letalo sestrelila.

Pod drobnogledom tudi letalska družba Metrojeta

Ruski preiskovalci so danes preiskali tudi pisarne družbe Kogalimavija, ki jo bodo preverjali do 30. novembra. Danes je družba še izvajala polete. Po sobotnih navedbah Kogalimavije je bil pilot strmoglavljenega letala zelo izkušen, pristojni ob zadnjem postanku letala pa so zatrdili, da ni bilo nobenih opozorilnih znakov.

Ruski prometni nadzorniki so ustavili vse polete družbe Kogalymavia z Airbusom A321, poroča Reuters.

Tudi Emirates preusmerja svoje lete

Po tem, ko sta včeraj letalski družbi Lufthansa in Air France sporočili, da njihova letala do razjasnitve okoliščin letalske nesreče ne bodo letela nad Sinajskim polotokom, so svoje lete preusmerili tudi v letalski družbi Emirates.

Družbi British Airways in easyJet pa svojih letov za zdaj ne bosta preusmerjali.

V Rusiji zastave na pol droga, ljudje pred letališčem polagajo vence, plišaste igračke

Na javnih zgradbah po vsej Rusiji zastave visijo na pol droga, v medijih pa ne predvajajo razvedrilnih vsebin, poroča AFP.

V Sankt Peterburgu so podaljašali žalovanje za žrtvami letalske nesreče na tri dni.

Ruska državna televizija Rossiya 24 vsake toliko prekine predvajanje rednega programa in poročanje s trenutki tišine in fotografijami smejočih se žrtev tragedije, ki so bile očitno narejene na njihovih letovanjih in objavljene na družbenih omrežjih.

Po navedbah televizije so bile nekatere žrtve na svojem prvem dopustu v tujini, nekatere še nikoli niso letele z letalom, en par pa je bil na medenih tednih.

Nekateri prebivalci Sankt Peterburga so medtem polagali vence rož in plišaste igrače na improviziran spomenik na območju za prihode na letališču Pulkovo, kjer bi moralo strmoglavljeno letalo pristati.

V Rusiji je danes dan žalovanja za žrtvami letalske nesreče.
V Rusiji je danes dan žalovanja za žrtvami letalske nesreče. FOTO: Reuters

10-mesečna žrtev je postala simbol užaloščenih Rusov. 

Letalo strmoglavilo kmalu po vzletu

Rusko letalo družbe Kogalimavija, bolj znane pod imenom Metrojet, je strmoglavilo v soboto kmalu po vzletu z letališča priljubljenega obmorskega egiptovskega letovišča Šarm el Šejk.

Na krovu letala, ki je bilo na poti v ruski Sankt Peterburg, je bilo po podatkih egiptovskih oblasti 217 potnikov, od tega 214 ruskih in trije ukrajinski, in sedem članov posadke.

Razbitine so našli na območju Hasana.
Razbitine so našli na območju Hasana. FOTO: Reuters

Razbitine letala so že našli na goratem območju Hasana v osrednjem delu Sinaja, od koder so doslej potegnili 129 trupel. Našli so tudi črno skrinjico, ki jo bodo sedaj analizirali strokovnjaki, da bi ugotovili vzrok nesreče. Identifikacijo trupel bodo opravili v Sankt Peterburgu.

IS prevzela odgovornost, a za zdaj ni dokazov, da je šlo za teroristični napad

Veja džihadistične skupine Islamska država v Egiptu je na Twitterju sporočila, da je sestrelila letalo kot povračilni ukrep zaradi ruskega posredovanja v Siriji. Moskva je to trditev označila za izmišljotino.

Egiptovski premier Šarif Ismail pa je izpostavil, da so strokovnjaki potrdili, da tehnično letal na višini, na kateri je letelo – a 9000 metrih – ni mogoče sestreliti. Dodal je, da bo črna skrinjica tista, ki bo razkrila vzrok nesreče. Nekateri mediji so sicer poročali, da prvi izsledki preiskave kažejo, da je vzrok tehnična napaka.

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (308)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

deratizacija
02. 11. 2015 07.44
-1
ISIS je na svojih pohodih zasedel letalske baze in druge vojaške objekte z rusko in ameriško vojaško opremo. Na posnetkih je bilo videti, da niso bile to samo frače ampak tudi raketni sistemi. Bi pa bila sestrelitev potniškega letala vsekakor dejanje v kontekstu stopnjevanja razmer na bližnjem vzhodu.
devote
01. 11. 2015 23.32
-3
A je slovenska vlada že izrekla sožalje??
nevica
02. 11. 2015 04.56
+2
Najbrž bi bilo pametno natančno preveriti kdo je nazadnje servisiral letalo in preveriti vsakega serviserja, če se ni tja kdo infiltriral, ali pa bil zgolj malomaren. lahko pa je bila res tudi tehnična napaka, vendar je vseeno čudno, da bi se zaradi nje razletelo letalo, razen, če bi kaj ponesreči eksplodiralo, vendar so take možnosti najbrž redke. Prej kaj odpove - a latalo se zato ne rezleti - samo strmoglavi.
devote
02. 11. 2015 09.37
224 ljudi je mrtvih, izreče se takoj sozalje in potem filozofira
Nowotny
01. 11. 2015 23.16
+6
Ma je ni prenosne rakete, ki bi sestrelila letako tako visoko. Za to se potrebuje že konkretni protiletalski sitem.. takega na kolesih. Tega ISIS zgagari tam nimajo. Da letalo razpade, tako visoko, pa ni danes današnji skoraj nemogoče. Tako dekompresijo in posledično razpad letala, lahko povzroči edino velika strukturna napaka, eksplozija, v obliki bombe,.. bili so sicer včasih rezeorvarji za gorivo takšni, da je prišlo do eksplozij. Vendar to so rešili že v 70 letih prejšnega stoletja. Na koncu se bo ugotovilo, da je imel prste zraven ISIS, pri nalaganju prtljage.. potem pa seveda.. o, poglej letalo... BUM!
Fifi 24
01. 11. 2015 23.56
+2
Zna biti Egiptt & korupcija gre kar skupaj tako da zna bit kakšen kos prtljage, ali pa slabo vzdrževanje na kar se tudi namiguje
nevica
02. 11. 2015 04.57
-1
Tako, tudi jaz menim, da ni bilo napada z zemlje - kvečjem v letalu.
pe?navodo
01. 11. 2015 23.02
+0
Zdej , če letalo ni razpadalo ob dvigu in če ni bilo v hudem neurju in turbolenci in je letelo visoko v lepem vremenu , potem je mal čudno da bi takrat razpadlo. Sile so večje ob dvigih in v turbolenci kot pa pri normalni potovalni hitrosti. Bi se strinjal da je bla lohk kakšna bomba.
Bruhalnica24
01. 11. 2015 22.43
+3
Ameriški senator John Mccain je pred 3 tedni pozival k oboroževanji ISISa z Stingerji in sestrelitve Ruskih avionov.... To je bilo v živo po FOX News....... Še danes je na netu, zakaj POP tega ne pokaže množicam....
Fifi 24
01. 11. 2015 23.54
+6
kaj ko bi mal pogoglu pred blebetanjem bi ugotovil da je bil ta avion krepko previsoko za te igrače rabiš dost večje
nevica
02. 11. 2015 04.59
-1
nevski
01. 11. 2015 21.00
+2
Če je bila na letalu bomba, bo to imelo katastrofalne posledice za turizem v Egiptu, ki si še sedaj ni povsem opomogel od padca Mubaraka. Bomba na letalu namreč pomeni slabo varnost na egipčanskih letališčih. Verjetno bo to sprožilo obsežno operacijo egipčanske vojske proti teroristom ISIL na Sinaju, pa tudi ostalim teroristom v drugih delih Egipta.
Bruhalnica24
01. 11. 2015 22.44
+4
ubogislovenci
01. 11. 2015 20.32
+4
Kaj pa ima tehnična napaka, ali pa slab servis s tem, če letalo razpade v zraku na pol?? Definitivno je bila nastavljena bomba...
Sam Il
01. 11. 2015 22.08
+3
Čeprav s težkm srcem, a moram pritrditi..........
Fifi 24
01. 11. 2015 23.57
+1
Ubog ni ravno tako letalo lahko razpade tudi brez bombe
nevica
02. 11. 2015 05.01
+2
Ja, v tehnično napako, ki bi bila take narave da avion kar razpade tudi jaz težko verjamem.
JANZELJ
01. 11. 2015 20.10
+0
Vaš komentar je grobo kršil omenjena pravila, zato je vaš uporabniški račun blokiran za 3 dni
malimoz2012
01. 11. 2015 21.18
+3
Ha..mene so za 3 mesece blokirali. Ni mi pa jasno nekaj, na fb isto pisem pa nobeden ne brise.
Blaška
01. 11. 2015 19.56
+1
in kaj potem, če je letalo razpadlo že v zraku, preživelih itaq ni ; )) je bilo slabo tehnično pregledano; bi bilo kaj drugače, če bi ugotovili, da je šlo za sabotažo, sestreliti ga na takšni višini, je namreč nemogoče ; )))
NiNicka76
01. 11. 2015 19.58
-8
Oo, pedofil.... še ula rajca?? :))))))) da te ne vidm več na liniji....
NiNicka76
01. 11. 2015 20.04
-7
Ja, mlajša, lepša, pametnejša, pa bolj privlačna sem od tebe.... pa moj tip te prezira.... fenti se.... :))))))))
Aijn Prenn
01. 11. 2015 20.08
+7
NiNicka76
01. 11. 2015 20.10
-6
Ku ku.... :))))))) pol se pa pretvarja, da je jaz.... be bec....
NiNicka76
01. 11. 2015 20.13
-4
Da te ne vidva več na liniji.... Razumeš????
korintos23
01. 11. 2015 20.17
+0
nevski
01. 11. 2015 20.51
+2
Ni ga mogoče s prenosnimi raketami, kot so Igla in Stinger. Za večje sisteme je seveda dosegljiv, samo teh teroristi nimajo.
botjabotja
01. 11. 2015 21.01
+5
NiNicka76
01. 11. 2015 21.08
-5
@botja, dej vzem be bota s sabo domov....edin dri ska mu na veliko iz špeha leti.... :))))))
botjabotja
01. 11. 2015 21.10
+7
Ne poznam niti njega niti tebe,iz tvojih besed pa sem razbral,da si bolana oseba...
NiNicka76
01. 11. 2015 21.37
-1
nevica
02. 11. 2015 05.03
-2
Blaška s tvojo pametjo pa ni vse v redu. Evo res. Nekaj je nesreča nekaj pa terorizem, ki ogroža vse po vrsti.
nevica
02. 11. 2015 05.04
-2
In zaradi nesreče ne bi nihče bežal iz domovine zaradi terorizma pa ....
Blaška
02. 11. 2015 07.49
-1
in kaj je narobe s tabo?; ima pomen razpravljati, zakaj je umrlo toliko ljudi,umrli so; vzroki so lahko samo trije; raketa, kar je malo verjetno, tehnična napaka, kar je malo verjetno, ostane torej najbolj sabotaža, to pa glede na tvojo pamet, tako veš kaj pomeni ; ))))
Aijn Prenn
01. 11. 2015 19.44
+3
Tole, da se ISIS-ovi telebani hvalijo, da so sklatili ruski avijon, jim zna povzročiti resen glavobol... ISIS-ovcem seveda.
Blaška
01. 11. 2015 19.58
-3
tudi, če je bila krivda za razpad letala povsem tehnične napake, lahko zaradi površno opravljenega servisa; si boIS lastil pravico, da so odgovorni oni ; ))) in ne pozabi, ISIS se gre gverilski način bojevanja, tako da jih ta vaš Vladimir ne bo tako hitro iztrebil ; )))
Aijn Prenn
01. 11. 2015 20.05
+7
Oooo Blaška... Naš Vladimir... he he he he. Vladimir je moj ravno toliko kot Obama. Edino kar mi je pri Vladimirju v tem trenutku malo bolj všeč kot pri Obami je to, da zelo intenzivno radira zlikovce, ki jih Obama kar nekako ni uspel in jim je namesto bomb metal pakete orožja in hrane.
Blaška
01. 11. 2015 20.15
+6
to itaq; vendar se bo tole uničevanje vleklo v nedogled in kmalu nas lahko čakajo pravi vali terorizma; teroristi so dobro zamaskirani po Evropi in po večjih mestih zna v bližnji prihodnosti kmalu pokati ; )))
NiNicka76
01. 11. 2015 20.17
-4
Kazensko te bom ovadila.... bolnik zabit.... preklet shizofrenik....
Aijn Prenn
01. 11. 2015 20.22
+2
Blaška, a si ji dedca speljala, da te tako gnjavi? :-)
Aijn Prenn
01. 11. 2015 20.25
+3
O tem, da bo pokalo ni dvoma. Bo pa to najbrž povod za eno veliko "čistilno akcijo" kot je bila tam nekje proti sredini prejšnjega stoletja... se bojim, da bo tako.
NiNicka76
01. 11. 2015 20.32
-2
Ostarel dr? Moj tip ga stran naganja, žali, psihotik pa za njim lazi.... :)))))))))))
NiNicka76
01. 11. 2015 20.33
-2
NiNicka76
01. 11. 2015 20.35
-2
Že 2 leti se vsem na kurah ponuja.... pa so ga vsi nagnal.... :))))))
Blaška
01. 11. 2015 20.38
+5
PazTir pač neka zmešana ženska; zanimivo, da se mi je pred meseci že opravičila na portalu, češ, da se je zmotila, potem pa zopet nadaljevala z žaljenjem mojega nicka in z neupravičenimi pritožbami; naj ženska uživa v tem, če ima to edino od življenja ; ))) moderator pa očitno nima vse lepo pospravljeno, ker dopušča takšno njeno pisanje ; ))) kot vidim, portal tako zapuščajo; ))
NiNicka76
01. 11. 2015 20.44
-3
NiNicka76
01. 11. 2015 21.16
-2
Ej, avatar nimaš pravi.... dej se zjoki.... :DDDD mi pa v smeh.... :)))))))
prašek
01. 11. 2015 19.33
-4
Dragi tovariši in tovarišice , želim vam nadvse prijetno lahko noč !
nemojte
01. 11. 2015 19.37
-1
NiNicka76
01. 11. 2015 19.43
-4
puspan
01. 11. 2015 19.15
+4
Pa kaj ima to veze, ali je bil sestreljen, ali pa je razpadel sam od sebe. Imamo 244 žrtev, to je dejstvo.
prašek
01. 11. 2015 19.18
+1
Pravzaprav 224. Ampak tudi to je veliko !!!!!!!
kolbek460
01. 11. 2015 19.28
+1
Važno je glede nadalnih postopkov ,pokrajino zravnat in nič ne sme tam ostat živo ,,
prašek
01. 11. 2015 19.30
-1
kolbek460
01. 11. 2015 19.13
+2
Vsem svojcem iskrene sožalje ,
prašek
01. 11. 2015 19.14
+0
Diškor
01. 11. 2015 18.54
+7
Niso jim ga sestrelili, ampak razstrelili, ostalo je pol pritisk naredu.
Frane Šajn
01. 11. 2015 18.52
+6
Ni padel prvi in ne zadnji. Upam, da je šlo za splet mehanskih napak. Upajmo pa da ni zopet imel prstov vmes kakšen bolan politično napumpan um.
cosmosjasnovidec
01. 11. 2015 18.53
-1
Še en dokaz,da v slovenski vladi nima popolnoma nobeden trunke pameti v glavi.Če bi jo imel bi se spomnil,da bi prišleke preko slovenije prevažali z razpadajočimi letali proti Šentilju.
prašek
01. 11. 2015 18.54
-2
Jaz sem prepričan v mehansko napako. Je pa vseeno hudo, 224 mrtvih ......
korintos23
01. 11. 2015 19.01
-2
prašek
01. 11. 2015 19.05
-3
kori ..... Nekaj mu manjka . Tiste sive vijuge ......
NiNicka76
01. 11. 2015 19.08
-7
Pa ga fizika hebe.... :))))))) še dol ni enako gor.... nope, še slabš; niti domačga jezika ne razume.... :))))))))
kolbek460
01. 11. 2015 19.16
+0
Če se izkaže da je bilo raztreljeno ali sestreljeno ,mora ta pokrajina se popolnoma spremenit svojo podobo ..
prašek
01. 11. 2015 19.28
-2
kolbek ....... Lahko da bo Vladimir že samo zaradi njihove trditve postal močno jezen !
kolbek460
01. 11. 2015 19.44
+0
Ruska jeza ali maščevanje so bili do vsakor do sedaj pogubni to nas zgodovina uči ,in prav nič se niso spremenili še hujši so ,,,
NiNicka76
01. 11. 2015 18.31
-3
Zih jim je kak redneck na linijo uletu.... :))))))
nemojte
01. 11. 2015 18.12
+3
a petrol ima kakšno pumpo tam
prašek
01. 11. 2015 18.13
-2
nemojte
01. 11. 2015 18.26
+1
prašek
01. 11. 2015 18.53
-4
Kot angelček bi morala bit seznanjena z pumpami v višavah !
nemojte
01. 11. 2015 18.57
+1
prašek
01. 11. 2015 19.01
-3
Občutek te močno vara !!!!!!!! Prav dobre volje sem in naj ti povem še nekaj : jaz NIKOLI nisem užaljen ! Ko si vprašala, če ima petrol tam kakšno pumpo, sem se veselo nasmejal ob misli na oblaček in sv Petra ki tanka .....
nemojte
01. 11. 2015 19.06
+3
Celo dvakrat se mi je avto pokvaril od petrolovega goriva, od takrat pa pri adžipu tankam.
prašek
01. 11. 2015 19.08
-2
Za Adžipovo pumpo vem samo eno ! Si Gorenjka ?
nemojte
01. 11. 2015 19.10
+2
Hvala bogu me pa desno- leve prispodobe ne preganjajo. Spim kot dojenček, pa tudi na forumu sem neopredeljena. Mislim z lastno pametjo.
prašek
01. 11. 2015 19.11
-3
prašek
01. 11. 2015 19.12
-2
nemojte ....... To me ne zanima ! Če živiš na Gorenjskem, si Gorenjka !!!!!!!!!
NiNicka76
01. 11. 2015 19.15
-5
Kaj žvine doma? :))))))) za "molzt"? :))))))
prašek
01. 11. 2015 19.17
-1
Nickica ....... Če mene sprašuješ jih je nekaj malega . Molznih samo 40.
NiNicka76
01. 11. 2015 19.18
-5
nemojte
01. 11. 2015 19.20
+4
nikoli se nisem sramovala svojih korenin. sem priseljenka, ki se je umaknila iz "bradskih", držav, ker me niso osrečile, da bi se v sloveniji pustila manipulirat (sploh pa tistim, ki so verjetno za mano prišli), verjemi mi da se ne bom.
NiNicka76
01. 11. 2015 19.22
-5
nemojte
01. 11. 2015 19.24
+4
prašek
01. 11. 2015 19.24
-3
nemojte ....... To so stvari, s katerimi se sploh ne rabiš obremenjevati ! Očitali ti bodo pa samo tisti, ki nimajo vseh pik !
NiNicka76
01. 11. 2015 19.25
-5
Pol se pa stepejo med sabo včas.... :)))))) normalni se jim smejimo.... :)))))))
prašek
01. 11. 2015 19.29
-2
Zaradi mene si lahko kdorkoli !!!!! Meni je važen človek kot človek !!!!
prašek
01. 11. 2015 19.32
-2
nemojte
01. 11. 2015 19.32
+2
NiNicka76
01. 11. 2015 19.33
-5
NiNicka76
01. 11. 2015 19.56
-4
Pol pa skriti normalnim minuse šponajo.... :))))))
cosmosjasnovidec
01. 11. 2015 18.02
+9
V kolikor letalo ni bilo sestreljeno je edina možnost,da je razpadlo v zraku podtaknjena bomba ali pa se je vkrcal samoraztrelilec.
prašek
01. 11. 2015 18.15
-3
cosmosjasnovidec
01. 11. 2015 18.29
+1
Ja sigurno kar je zate vesolje.Jaz že brez svoje jasnovidnosti vem kaj se je zgodilo to pa zato,ker imam nekaj v glavi kar je pa na žalost pri tebi tudi tuje.
mokocoko
01. 11. 2015 18.34
-1
nekaj v glavi ...kaj je to...nekaj...niti eni možganski vijugi ni podobo to nekaj...
cosmosjasnovidec
01. 11. 2015 18.49
+2
Ja imaš prav.Tako se je pokazalo pri tebi,ko so ti slikali glavo takrat,ko te je že 6-to krat udarila možganska kap.Pri slikanju pa ti možganov niso našli.
prašek
01. 11. 2015 18.56
-2
he, he, cosmo. Ti imaš vakum tam zgoraj ! Je pa še vedno bolje kot nič ☺☺
cosmosjasnovidec
01. 11. 2015 19.20
+1
Prašek po moji jasnovidnosti vidim,da še ti tega nimaš.Hehe
fljfo
01. 11. 2015 17.23
+1
Pozdrav ponosnim Slovencem!
mokocoko
01. 11. 2015 17.26
-8
prašek
01. 11. 2015 17.29
-3
No ja , fifo, pa naj bo pozdrav tudi tebi ☺
prašek
01. 11. 2015 17.00
-3
Zakaj pilot ni poklical serviserja ? Naj mi odgovori kak desnosučen guru komentiranja !
RožleMMM
01. 11. 2015 17.03
+7
Medo ...sam si ostal tuki....edino Bibaleze ti lahko mogoče pomaga kaj okoli tega ?
prašek
01. 11. 2015 17.06
-6
Tudi če ostanem sam, sem še vedno v boljši družbi, kot pa če si še ti tu !!!!!!!
prašek
01. 11. 2015 17.08
-6
Zakaj bi me pa klicala, saj sem takrat vedno pri njej !
prašek
01. 11. 2015 17.10
-8
botjabotja
01. 11. 2015 17.10
+0
fljfo
01. 11. 2015 17.15
+2
Kakšno je pa to vprašanje Praškiću? Kakšen odgovor pričakuješ!?
MsPikapiki
01. 11. 2015 17.20
-7
Prašek pozdravljen. Sem prebrala tvoje komentarje. Kot vedno se tudi danes z večino od njih strinjam. ++++++
mokocoko
01. 11. 2015 17.20
-2
ja če pa vaša štajerka pravi da se da....da je po njeno mogoče.....
prašek
01. 11. 2015 17.38
-7
Pikica ..... Zadnje čase se bolj posvečam vnučkom, pa ne naletim na tebe ! Zato pa zdajle : enega lepega pozdrava !