Tujina
Oglas

V prihodnost s perspektivnimi poklici

Brdo pri Kranju, 07. 09. 2015 11.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Fakulteta za državne in evropske študije (FDŠ) je odlična izobraževalna ustanova v Sloveniji, ki nudi široko interdisciplinarno znanje vsem, ki se želijo zaposliti v javni upravi in mednarodnih organizacijah.

Znanje pridobljeno na FDŠ vam zagotavlja zaposlitev tudi v zasebnem sektorju, kjer so vedno dobrodošli strokovnjaki za tvorno sodelovanje z državnimi in mednarodnimi institucijami. Prav s tem namenom je FDŠ oblikovala študijske programe v prave poklice prihodnosti, s katerimi ste zaposljivi v javnem in zasebnem sektorju, prav tako pa boste pridobili dovolj znanja in idej za morebitno samozaposlitev. Na FDŠ so končali študij študentje, ki so sedaj priznani strokovnjaki in so zaposleni na vodilnih položajih v državni oziroma javni upravi.

FDEŠ - 1
FDEŠ - 1 FOTO: FDEŠ

FDŠ na dodiplomski ravni izobraževanja izvaja 3-letni univerzitetni študijski program Javna uprava in nov triletni dodiplomski visokošolski študijski program Upravno pravo. V prihajajočem študijskem letu FDŠ izbranemu številu študentov dodiplomskega študijskega programa Javna uprava namenja določeno število štipendij.

FDŠ izvaja izobraževanje tudi na podiplomski ravni. Na voljo sta vam dvoletna magistrska študijska programa Javna uprava in Mednarodne in diplomatske študije ter triletna doktorska študijska programa Javna uprava in Mednarodne in diplomatske študije.

Prostori, v katerih se izvajajo naše študijske aktivnosti, so v osrčju narave.
Prostori, v katerih se izvajajo naše študijske aktivnosti, so v osrčju narave. FOTO: FDEŠ

Dodiplomski univerzitetni študijski program Javna uprava in oba magistrska študijska programa so brezplačni, tudi za redno zaposlene.

Predavanja se izvajajo na sedežu FDŠ na Brdu pri Kranju, v Ljubljani in Mariboru, kar je idealno za študente iz cele Slovenije.

Za dodiplomski študij se prijavite v tretjem prijavnem roku od 1. 10. 2015 do 5. 10. 2015. Za podiplomski študij se prijavite v tretjem prijavnem roku od 1. 9. 2015 do 18. 9. 2015.

Vsi, ki vas tovrstno področje zanima, se lahko preizkusite v reševanju testa in ugotovite, kakšno je vaše znanje s področja javne uprave ter mednarodnih in diplomatskih študij. Na koncu vam bodo na podlagi vaših odgovorov na voljo nasveti in usmeritve kako izkoristiti vaš potencial in osvojiti simbolično nagrado.

Več informacij o študijskih programih, vpisu, štipendijah ter ostale informacije dobite na spletni povezavi www.fds.si in na 040 740 500.

Prijazno povabljeni!

Podelitev diplom je vedno poseben dogodek za nas in naše študente.
Podelitev diplom je vedno poseben dogodek za nas in naše študente. FOTO: FDEŠ
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni