FIT 24UR
Oglas

Uživajte poletje brez motečih očal in leč

Ljubljana, 16. 07. 2015 10.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Optical Express
Komentarji
0

Izkoristite visoki poletni popust v Optical express. Najboljša tehnologija po ugodnih cenah, že za samo 635 € na oko. Privoščite si najbolj sproščeno poletje doslej, z novim, jasnim vidom z lasersko korekcijo vida v Optical Express, vodilni evropski skupini za refrakcijsko kirurgijo.

Plavanje, šnorklanje, potapljanje, vožnja s čolnom, banano, surfanje, kajtanje, odbojka, balinanje, gradnja gradov iz mivke, večerni sprehod po promenadi, pa tudi samo sončenje na plaži bo z jasnim vidom, brez očal in leč veliko bolj sproščeno. Pozabite na izpadle leče v pesku, izgubljena in polomljena očala ter se odločite za spremembo, ki vas bo osvobodila.

Pri odločitvi vam lahko pomagamo z resnično visokim dodatnim popustom. Odločite se za lasersko korekcijo vida do 31. julija leta 2015 in dobili boste še dodatnih 200 € popusta za vse metode laserske korekcije vida. Laserska korekcija dioptrije je s tem popustom dosegljiva že za samo 635 € na oko, odvisno od metode za katero se boste odločili.

Darilo ob izvedbi posega: velika Optical Express brisača za plažo. Za vaše sproščeno uživanje v novem, jasnem pogledu.

Optical Express - 1
Optical Express - 1 FOTO:

O skupini Optical Express največ povedo dejstva: v vzhodni in osrednji Evropi edini delamo s tehnologijo, ki jo je odobrila tudi NASA za astronavte, opravili smo že več kot dva milijona posegov laserske korekcije vida, nenehno vlagamo v izobraževanje kirurgov in osebja ter opravljamo najsodobnejše posege z femtosekundnim laserjem, kjer je popolnoma opuščena zastarela metoda izdelave pokrovčka. Vse z namenom, da dosegamo odličnost storitve za vsako osebo, ki se odloči, da nam zaupa izboljšanje svojega vida.

Priložnost zamujena, ne vrne se nobena. In laserska korekcija vida od 635 € na oko je resnično ugodna priložnost. Odločite se zdaj in se naročite na pregled na 00385 1 5625 450. Pridružite se milijonu zadovoljnih strank skupine Optical Express zdaj.

Optical Express - 2
Optical Express - 2 FOTO:

Prijazno vas bomo sprejeli v naših novih, lepih prostorih na naslovu Strojarska cesta 18, Zagreb.

www.opticalexpress.si

00385 1 56 25 450

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3