Tujina

VIDEO: Nadzorne kamere na letališču v Istanbulu posnele ženo napadalca

Pariz/Istanbul, 12. 01. 2015 09.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

26-letna Hayat Boumeddiene, partnerica 32-letnega Amedyja Coulibalyja, ki je 8. januarja ubil policistko, dan kasneje pa zajel talce v judovski trgovini, je prestopila mejo s Sirijo, so potrdile turške oblasti. Njen oče ni mogel verjeti svojim očem, ko je njen obraz videl na televiziji.

Hayat Boumeddiene in Amedy Coulibaly
Hayat Boumeddiene in Amedy Coulibaly FOTO: APTN Video
"To je moja hči!" je bil šokiran Mohamed Boumeddiene, ko je minuli petek po lociranju bratov Kouachi in po poročanju o zajetih talcih v judovski trgovini na vzhodu Pariza, na televizijskem zaslonu zagledal svojo 26-letno hčer, Hayat Boumeddiene. Slednja naj bi bila poročena z 32-letnim ugrabiteljem Amedyjem Coulibalyjem, ki je v četrtek ubil policistko na jugu Pariza, dan kasneje pa zajel talce in zahteval, da izpustijo brata Kouachija, ki sta se s talcem zatekla v tiskarno v Dammartu.

Oče se je le nekaj ur po tem, ko so izdali tiralico, sam zglasil na policiji. Dejal je, da je pretresen in zelo žalosten zaradi vpletenosti njegove hčere v organiziran terorističen napad. Dodal je, da ni vedel za hčerine aktivnosti. Po zaslišanju so ga izpustili domov. Ko so mediji objavili njeno ime, je pri njem ves čas zvonil telefon, zato ga je izklopil. Sosedje pravijo, da je močno pretresen in da bi rad vedel, ali je hči še živa.

Hayat Boumeddiene
Hayat Boumeddiene FOTO: APTN Video
Hayat Boumeddiene najbolj iskana ženska v Franciji

Kot poročajo francoski in britanski mediji, je 26-letnica najverjetneje sodelovala pri načrtovanju napadov te teroristične celice. Po pregledu podatkov o telefonskih pogovorih, so namreč policisti ugotovili, da je z Izzano Hamyd, ženo napadalca Cherifa Kouachija, lani izmenjala kar 500 telefonskih klicev. Prav tako ugotavljajo, da bi lahko moškim pomagala tudi pri dobavi orožja.

V javnost je prišel tudi posnetek nadzorne kamere na letališču v Istanbulu. Hayat so posnele med kontrolo 2. januarja.

 

Sosedje so novinarjem dejali, da sta imela z očetom bolj malo stikov, a da sta odnose v zadnjem času nekoliko otoplila. Njena mati naj bi bila prava muslimanka, zakrita je ostajala doma in krbela za družino, pravijo. A naj bi pred 17 leti umrla, oče je bil močno prizadet, Hayat pa so tako kot ostalim od sedmerice otrok priskrbeli skrbništvo. Ko se je kasneje oče znova poročil, Hayat ni več prišla domov.

Coulibalyja, ki je imel zaradi posedovanja drog in kraj težave s policijo že v najstniških letih, naj bi spoznala med letoma 2005 in 2006 v največjem francoskem zaporu v Fleury-Merogis. Hayat je nato postajala vse bolj pokorna, pričela je nositi muslimanska oblačila. Kmalu po tem je izgubila službo blagajničarke, ker se v službi ni želela preobleči, poročajo. Par je bival v manjšem stanovanju v revnem predelu Pariza, imenovanem Bagneux. Sosedje so ju opisali kot tih in povsem normalen par. Leta 2009 sta imela muslimansko poroko, civilne pa ne.

Turške oblasti potrdile, da je prečkala mejo s Sirijo

Policija je sprva domnevala, da Hayat aktivno sodeluje v napadu, a so turške oblasti potrdile, da je 2. januarja letos prispela v Turčijo, nato pa 8. januarja, ko je njen partner na ulici ubil policistiko, prečkala mejo s Sirijo.

Žena napadalca na Charlie Hebdo pravi, da o moževih načrtih ni vedela nič

Izzana Hamyd, žena napadalca Cherifa Kouachija, ki je s svojim bratom izvedel napad na uredništvo tednika Charlie Hebdo, kljub dokazom, da je po telefonu večkrat govorila s Hayat, pravi, da o načrtih njenega moža ni vedela nič. Po 72-urnem pridržanju so jo včeraj izpustili na prostost. Podala je izjavo, v kateri obsoja dejanja. Kot je dejal njen odvetnik, Christian Saint-Palais, je na streljanje reagirala tako kot ves preostali narod.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (480)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

vrtnar01
13. 01. 2015 22.31
+1
zdaj ni več žena,ampak vdova
T_one
13. 01. 2015 15.26
-1
Pred kakšnim mesecem je po mailih zaokrožil email s tole vsebino: Pozor; V vednost; Opozorilo; "Kdor "ima ušesa", naj posluša!": Iz krogov "elite" so "ušle" informacije, da skuša vatikansko zionistično masonska "elita" v bližnji prihodnosti izvesti false flag teroristične napade v Evropi in ZDA, ekonomsko uničiti Rusijo in ostale države BRICS-a, hkrati pa tudi ekonomsko izčrpati države EU in ZDA, z rasnimi, verskimi in ideološkimi konflikti zanetiti državljansko vojno v ZDA, poslati ISIS in ostale teroristične ekstremistične radikalne plačanske skupine, ki jih ima "elita" pod kontrolo, preko Balkana in južne Italije, da napadejo Evropo, in z vsem tem seveda sprožiti Tretjo Svetovno Vojno. Zaradi tega se "elita" že nekaj mesecev seli v svoje podzemne bunkerje, hkrati pa so bili masoni in prostozidarji tudi opozorjeni, da se v določenem časovnem obdobju izogibajo nekaterim mestom v Evropi in ZDA, kjer naj bi bili izvedeni ti false flag teroristični napadi. Iz krogov "elite" so ušle tudi informacije, da bodo oz. so že ZDA, Izrael, Saudska Arabija in ostale njihove zaveznice oborožile svoje ISIS plačanske teroriste tudi z (jedrskim, kemičnim in biološkim) orožjem za množično uničevanje. Vse te "elitine" plačanske teroristične skupine že sedaj štejejo preko sto tisoč članov, njihovo število pa nenehoma narašča; delno tudi zato, ker tudi agentje tajnih služb teh zgoraj naštetih držav, v nasprotju z medijsko propagando, po celem svetu najemajo "prostovoljce" za te teroristične skupine, tem "prostovoljcem" pa, da se pridružijo tem terorističnim skupinam, ponujajo tudi zneske do 100 000 $. Že sedaj, da bi se lahko popolnoma zaustavilo te teroriste, bi bila nujno potrebna takojšnja koalicija vojaških kopenskih enot, ki štejejo vsaj 300 000 ++ vojakov, opremljenih z najsodobnejšo vojaško tehnologijo, in s posebnimi ostrostrelskimi enotami. Ker pa število teh terorističnih prostovoljcev in plačancev nenehno narašča, pa bi seveda temu primerno bila, z vsakim zamujenim dnem, da bi se lahko te teroristične plačance in "prostovoljce" uspešno uničilo, tudi potrebna koalicijska vojska vedno večja. Seveda so ti zračni napadi, ki jih sedaj izvajajo ZDA in njene zaveznice "proti" ISIS-u le pesek v oči in zatorej popolnoma neučinkoviti; še predvsem zato, ker ZDA in njene zaveznice v resnici le uporabljajo ISIS kot izgovor, da lahko napadajo in uničujejo Sirijo, ki so jo neuspešno skušale napasti že lani, v bližnji prihodnosti pa tudi Iran. Torej so ZDA in njene ostale zaveznice v "koaliciji boja proti ISIS-u, zaenkrat, tam le zato, da blokirajo, da se kdo res ne bi uspešno boril proti ISIS-u. Torej je zelo mala verjetnost, da bo bo ISIS v resnici tudi uničen, iz česar sledi, da je zelo velika verjetnost, da bo ISIS kmalu pripravljen izvesti tudi invazijo na Evropo.
Elias47
14. 01. 2015 11.41
"Elita" je letos poleti iniciirala začetek Tretje Svetovne Vojne, ki bi naj, v skladu s Henochovimi prerokbami in navodili Albert Pike-a, katerim "elita" dosledno sledi in jih načrtno tudi uresničuje, trajala 888 dni; torej najmanj nekje do januarja 2017 (vsaj takšni so "elitini" načrti; če jim pa stvari uidejo izpod kontrole, pa lahko ta vojna traja, kar je zelo verjetno, tudi mnogo dlje). Malo pred tem, preden bo "elita" poslala ISIS in ostale svoje teroristične plačanske skupine nad Evropo, naj bi tudi sedanji papež, ki ga prerokbe opisujejo kot "Petrus Romanus", prestavil svoj sedež v Konstantinopel - Istanbul, takoj nato pa bo, kot papež - Pontifus Maksimus - Najvišji Vladar - Vrhovni Poveljnik sveta, ukazal tudi uradni začetek Tretje Svetovne Vojne, čemur bo, preko Balkana in južne Italije, sledila invazija ISIS-a na Evropo. Znamenje kdaj približno bo to je lahko tudi predhodno uničenje Damaska s strani ZDA, Izraela, Turčije in njihove ISIS. Zatorej je nasvet za tiste, ki želijo, ki imajo sredstva in voljo in dovolj avanturističnega duha, da si za ta primer - napada ISIS-a na Evropo, po lastni presoji, pripravijo ustrezen "rezervni načrt"; da se lahko potem, če res pride do te "katastrofe", umaknejo na varno (nasvet, kako približno bi se bilo priporočeno pripraviti je opisan spodaj kot OPOMBA) in skušajo preživeti to "veliko avanturo". Vse tiste, ki pa se bodo odločili, da se ne bodo glede na te opozorjene dogodke iz kakršnega koli razloga ustrezno pripravili, lepo naprošamo, da se potem, ko se bo začelo, ko bo prepozno, da bi se še dalo pripraviti, ne skušajo pridruževati tistim, ki se bodo pripravili; kajti je nemogoče, da bi lahko kdo komu drugemu odstopil vsa potrebna sredstva za preživetje za tako dolgo obdobje! Vsem tistim, ki pa se bodo pripravili, pa je priporočeno, da se "vkopljejo" le s tolikšnim številom ljudi, za katere imajo vnaprej pripravljene dovolj hrane in drugih stvari nujnih za preživetje! Ker v vseh drugih primerih bodo vsi nepripravljeni potegnili tudi tiste pripravljen s sabo v pogubo. Hvala vsem za razumevanje! Strategija: Vsem, ki se bodo odločili vnaprej pripraviti, je svetovano, da se pravočasno "vkopljejo" - umaknejo iz sistema in skrijejo na neko varno mesto in se najprej ne upirajo oz. se ne bojujejo proti ISIS-ovcem, ker jih bo, prvič, najprej preveč, kjerkoli pa bodo naleteli na večji odpor, pa bodo uporabili tudi orožje za množično uničevanje, s katerim so jih opremile oz. jih še bodo ZDA, Izrael, Saudska Arabija, Katar in Turčija; zatorej je najbolje za vse, ki se bodo "vkopali", da najprej spustimo te teroriste mimo, da se iztrošijo na zahodnem delu Evrope, nato pa se začnemo čez nekaj let bojevati proti njim na edini učinkovit gverilski način - sabotaže in "gun & run"....
Elias47
14. 01. 2015 11.41
Sicer se zaenkrat še da preprečiti vse to - Tretjo Svetovno Vojno in napad ISIS-a na Evropo; a, da bi pa še lahko vse te dogodke, ki jih načrtuje Vatikansko zionistično masonska \"antikristova\" \"elita\", preprečili na globalni ravni, bi bilo potrebno takoj izvesti takojšnjo aretacijo VSE svetovne (Vatikanske, \"kraljevske\", bankirske in vse ostale cerkvene\" in \"državne\") zionistično/masonske/prostozidarske \"elite\", nato pa takoj ustanoviti vojsko vsaj 300 000 vojakov, opremljenih z najsodobnejšo vojaško opremo, in posebne ostrostrelske enote, in izkoreniniti vso to \"elitino\" plačansko radikalno ekstremistično nesnago, kot so ISIS, Al-CIAeda, Boco Haram in vse ostale teroristične skupine, ki so pod kontrolo \"elite\". Če tega ne bo, pravočasno, (za kar pa je zelo malo verjetnosti, da bi bilo, ker je narod preveč neveden in neumen, da bi sploh lahko pravočasno spoznal nevarnost, ki jo je ustvarila \"elita\", in se uprl na globalni ravni) bo Vatikansko zionistično masonska \"elita\" zanesljivo v bližnji prihodnosti poslala te programirane psihopate nad nas Evropejce, ker se nas - Evropejce in Američane želi \"elita\" znebiti, ker menijo, da preveč vemo in da so nam dali preveč pravic, hkrati pa ljudje vedno manj nasedamo njihovim lažem in manipulacijam. Opozorilo velja tudi glede kakršnegakoli cepiva \"proti\" kakršnikoli (globalni umetno ustvarjeni) pandemiji oz. epidemiji, s pomočjo katerega bi lahko skušala \"elita\" izvesti globalni genocid in/ali pa (obvezno) vgradnjo mikročipov. Previdno tudi glede domačih radikalnih desničarskih ekstremističnih skupin in strank, ki so tesno povezani z \"elito\" in njihovim petokolonaškim nacističnim gibanjem v Evropi (kot je lepo razvidno tudi iz dejstva, kako ZDA in EU podpira naciste, ki so jih ravno ZDA in EU postavile v Ukrajini na oblast). Po lastni presoji lahko posredujete to sporočilo tudi naprej! Hvala! Srečno! Viri: Henochove prerokbe: google : they fly Henoch prophecies Albert Pike-ov načrt glede Tretje Svetovne Vojne: google: Albert Pike Three World Wars ISIS v rokah ZDA in Izraela: google: Socio-Economics History Blog John McCain Al Baghdadi .... in google: * OPOMBA: Priporočila za pripravo: priporočene so zaloge hrane vsaj za pet let, obleka in obutev - kolikor bo kdo potreboval do konca življenja, semena za sajenje in pridelavo hrane (za kasneje, ko bo vojna mimo), neko varno skrivališče nekje na skritem, v gozdu ali v bližini gozda, med hribovjem, v bližini pitne vode, na nadmorski višini vsaj 500 metrov, v čimbolj severnem delu Slovenije (da bo izven dosega tsunamija, ki ga bo povzročila potopitev južnega dela Italije), dovolj zaloge WC papirja in stvari za osebno higieno (do konca življenja), stvari za samoobrambo, stvari za delanje drv in ognja in vse ostalo kar lahko človek potrebuje za preživetje izven sistema. Vsem, ki si hočejo dati priložnost, da preživijo to \"veliko avanturo\", ki bo trajala naslednjih 20 let, svetujem tudi študij e-knjige avtorja - Učitelj Sveta - Sporočilo - Razodetje, ki je razpoložljiva za prosti download na 4shared in partisu; v njej so, poleg mnogo drugega, zapisana tudi ostala natančnejša navodila za preživetje, in vse ostalo, kar lahko pričakujemo in na kar se je potrebno pripraviti. To je maksimalno, kar lahko naredi posameznik v teh časih! Srečno!
T_one
13. 01. 2015 15.25
-1
google: French Islamophobes Fake Attack on Newspaper - Total Hoax ... Vedno, ko imajo politiki pripravljen govor o nekem dogodku le nekaj ur po tem dogodku, je to čisti dokaz, da se gre za izscenirani dogodek - aka false flag!! Nobeden, niti še tako vrhunski politik, ne more imeti razčiščena dejstva o dogodku in hkrati pripravljen govor o tem dogodku v manj kot 24 urah od dogodka!!! Sedaj se ti politični lopovi izdajajo že sami; a narod je še vedno preblesav, da bi spoznal anomalije... Tudi ne bi bil presenečen, če je bilo to v resnici Izraelsko maščevanje, ker je Francija priznala Palestino in jo podprla v OZN... Podobno kot so kar nenadoma začela strmoglavjati Malezijska letala, takoj po tem, ko je leta 2013 Malezijski Tribunal v Kuala Lumpurju spoznal Izrael za krivega za genocid... Ali pa, ko je leta 2011 mladinski del Norveške Delavske Stranke hotel uvesti popolno blokado Izraela, nato pa je bil nenedoma na otoku Utoja v profesionalni operaciji postreljen celoten vodilni odbor tega dela Norveške Delavske Stranke, za kar so potem kot žrtveno jagnje obdolžili prostovoljca norca in psihopata Breivicka... Ne vem kako se nobenemu ne zdi čudno, da so politiki dajali izjave že nekaj ur po tem "streljanju v Parizu", ko bi se v normalnem postopku bil dogodek komaj šele začel raziskovati, kako je možno, da so bili protesti po vsej Evropi že organizirani za včeraj zvečer, šele nekaj ur po dogodku, ko takšno organiziranje protestov in shodov ponavadi terja mnogo več časa, kako to, da je bila vojska in policija takoj na ulicah, kot da je čakala v nizkem štartu, kako na prizorih in slikah dogodka ni nikjer nič krvi, kako to, da je Francoski predsednik bil na kraju dogodka že po nekaj urah od dogodka, kot bi čakal v pripravljenosti, mediji so imeli že v manj kot dveh urah vse podatke v roki (kaj se je zgodilo, koliko je bilo napadalcev, koliko mrtvih, video posnetke, in to v manj kot treh urah).. itd. itd. ... Skratka polno nerazumljivih anomalij; podobno kot pri drugih flase flagih v preteklosti. Ne bi bil presenečen, če bi v naslednjih mesecih bilo po EU in ZDA izsceniranih še več takšnih flase flagov, da bodo lahko tudi druge države vadile za Martial Law, ki bo kmalu uveden v EU in ZDA. Tudi ne bi bil nič presenečen, če bo EU, Ameriška in Izraelska "elita" in njihove tajne službe seštrikale še kaj "večjega"; celo kakšen biološki, jedrski ali kemični "teroristični napad" v EU in ZDA; le zato, da bodo imele izgovor, da lahko razglasijo Martila Law (izredne razmere, v katerih ima vlada, vojska in policija vsa pobolastila nad civilnim prebivalstvom)...potem pa čl-ovce/zyombyy le zavihajte rokave in nastavite svoja čela, da vas evtenazirajo ali pa vam vgradijo mikročipe vanje. Kot je nekoč rekel nekdo izmed vatikansko zionistično masonske "elite": "Ustvarili bomo takšne okoliščine, da ne samo, da nam bodo ljudje dovolili, da jih zasužnjimo, ampak nas bodo za to celo prosili!" Cilj "elite" je pa tudi spodbujanje medverskega sovraštva; kar je tudi glavni cilj Albert Pikeova načrta za Tretjo Svetovno Vojno (google: Albert Pike Three World Wars), ki ga skuša uresničiti vladajoča Ameriška-Evropska-Izraelska prostozidarska - vatikansko zionistično masonska prostozidarska "elita"; da se bodo potem v WWIII kristjani in židje in muslimani bolj pripravljeni pobijati med sabo; medtem ko se bo "elita" lahko pri vsem tem smejala kot zmešana... deli in vladaj...že tisočletja njihov glavni modus operandi; a glupfolk še vedno naseda...
žlikrofi
13. 01. 2015 11.24
+2
škoda da ni pršla v grosuple ab letelo perje po zraku
mentorhercul
13. 01. 2015 14.23
+2
nekaj jih je že tam, pa ni nobenga perja videt
CIGU MIGU
13. 01. 2015 10.29
+0
a je karto za avion kupila na brniku.da jo niso dobili-čenče politične
Klemen12321
13. 01. 2015 07.47
+9
Vojaki držav EU nad isis, isis pa nazaj v EU. Tako nekak gre tole. NATO ki ga vodi Amerika.
Frejtonarca
13. 01. 2015 06.26
+16
Govort da mora EU..in civilizirani svet nekaj spremenit,da nekaj ne delamo prav je navaden NE SPREJEMLJIV populizem...celo nevarn. Muslimanska skupnost ki deluje na ozemlju EU...mora začeti sodelovati z lokalnimi oblastmi Policijo...pravosodjem , varnostnimi službami...tako boste dokazali da ste PROTI TERORIZMU... vse ostalo je NE DOPUSTNO...da se nek profesor na FDV-ju...šlepa na rek .. EU ...se mora vprašati kaj dela narobe...je navaden Bull sh.it ...ki lepo uspava smo in izrecno v prostorih FDV-ja ...pa to ...
pe?navodo
13. 01. 2015 03.38
+2
Naj še obrazložim zakaj je 8 :15 za iluminatije tako pomebno število. Ob 8 : 15 je bila odvržena prva atomska bomba na Hirošimo.
spletni_nepridiprav
13. 01. 2015 01.04
+1
neverjetno kar neovirano so spustili žensko teroristko na letališče in z avijona brez kakršnega koli suma.....
RožLLeban
13. 01. 2015 01.29
+9
Lohka bi komot najela še privat letalo....pa varnostnike...
BELOBOOOG
13. 01. 2015 01.38
+6
Saj takrat še ni blo tiralice, ona je sam čakala obves
Mamas&Papas
13. 01. 2015 01.54
+4
Čuj Rožle ...... a se ti je že javla tista rjavolaska?
LOPOVI V AREST
13. 01. 2015 00.50
+9
Naj rajši dajo kakšno novico od Sirije in Iraqa, kaj počne ISIL, pa kdo financira ISIL in kje se ti borci urijo in katere države jim nudijo zatočišče, medicinsko pomoč in logistično podporo.
LOPOVI V AREST
13. 01. 2015 00.52
+6
Več kot 200.000 ljudi je umrlo samo v Siriji v zadnjih 3 letih, zaradi podpore terorizma v tej državi, najprej FSA sedaj pa ISIL
BELOBOOOG
13. 01. 2015 00.24
-1
RožLLe, dej ti mal SOVO opozor na šejtana, ma zadnje čase mal sumljive poste, da nav še pri nam Pariz.
bbbccc
12. 01. 2015 23.51
+13
Je imel Ježek 1946 leta prav, ko je reku, na Kolpi zid, pa majhno linco pustit, ko je ven iz 1 mesečnega aresta pršol, je dejal, da bi ši linco zazidal.
lnterReflections
12. 01. 2015 23.54
-8
Sedaj je tudi Hrvaška v EU, tako da bo treba mejo premakniti na kako drugo reko. Pa kmalu bodo tudi BIH, Kosovo in Albanija v EU. Tvoji načrti bodo padli po vodi.
BELOBOOOG
13. 01. 2015 00.16
+6
lnterReflections
12. 01. 2015 23.46
+1
Sprva sem mislil, da imajo samo prebivalci ZDA sprane možgane, pa vidim, da ga imajo tudi prebivalci EU. Če nekdo pravi, da za terorističnim napadom stoji CIA, bo vsak temu rekel, da podpira teorije zarote. Sedaj pa mi povejte, zakaj so potem ti ljudje teroristični napad izvedli z ameriškim orožjem in ne arabskim. Ker če bi teroristični napad izvedli z arabskim orožjem, bi ga izvedli s kamni in kopijami. No, a potem še verjamete, da gre za teorijo zarote!?
bbbccc
12. 01. 2015 23.53
+1
To so Hudbovci tipa šejtan, kle pisaril, ko pravjo rajši Islam, kot ZDA.
lnterReflections
12. 01. 2015 23.57
+4
Islam brez pomoči ZDA nikoli ne bi bil tako močen kot je. Oni bi se brez ZDA borili s kamni in kopijami. Tako kot Kitajska brez pomoči ZDA danes ne bi bila najmočnejša država na svetu ekonomsko.
Ferdo Crni
13. 01. 2015 00.44
+2
NE vem od kdaj je KA47 ameriško orožje ampak naj ti bo - za vse je kriva CIA. Ker so bile vezalke na čevlju enega izmed teorristov ameriške.
Sieg Heil
14. 01. 2015 01.57
+2
In ti si med njimi. Delaš ravno to kar mediji publicirajo da naj bi delal. Islam ni kriv. Vse je zarota. To delaš. Ovca.
haaaahahahaha
12. 01. 2015 22.04
+3
globalisticne igrce , zdele bo policiska Evropa totaln nadzor , pocas nas bojo strpal vkletko in ucipl
Frejtonarca
12. 01. 2015 22.06
+3
Dejte se obnašat civilizirano ...pa to ...
RožLLeban
12. 01. 2015 22.08
+2
Ya jutr je šola...., da nouš take neumnosti tam govoru...
Frejtonarca
12. 01. 2015 21.59
+2
MOSSAD... bo spedenu kamelarje ...nč bat ...pa to ...
RožLLeban
12. 01. 2015 22.04
+0
Mamas&Papas
12. 01. 2015 22.39
-3
Židje, muslimani in janšisti so ponavad obrezani, pa sm mislu ....
Mamas&Papas
12. 01. 2015 22.40
+5
TheGrayMask
12. 01. 2015 23.25
-3
Zanimivo, da Janšiste motijo neki udbovski arhivi Morilski mosad pa javno poveličujejo kako že pravjo. "Državne skrivnosti" ne ! lepo se slišjo. Ter v "interesu državne varnosti" tale je še lepša. Njihovi morilci so Komandosi in zanimivo da njihovi morilci neutralizirajo ljudi sploh jih ne ubijejo.
AvstrijcisoklaliSlovence
12. 01. 2015 21.50
+11
Slovenska država je za izgradnjo Islamskega centra v Ljubljani do zdaj namenila 1.500.000 €. Ljubljanski Župan g.Janković pa je osebno doniral 10.000€ za izgradnjo Mošeje v Ljubljani.
glava2
12. 01. 2015 23.16
+21
Poisonivy
13. 01. 2015 08.53
+5
kaj pa 10.000 vrnit, od vsega kar je dobil, da je dal žegen
ubogislovenci
12. 01. 2015 21.46
+10
ubogislovenci
12. 01. 2015 21.37
+12
Jaz sem CHARLIE..... Taki ljudje pri nas niso dobrodošli. Jaz sem evropejec...
west ham
13. 01. 2015 12.12
+2
Frejtonarca
12. 01. 2015 21.29
+6
STOP-Fernki ...pa to ...
RožLLeban
12. 01. 2015 21.35
+4
El Koronito
12. 01. 2015 21.37
-3
El Koronito
12. 01. 2015 22.06
-2
Pa sem mislil, da bo varna, če bo v kletki... Od zdej naprej moram bl na svoje koze pazit. Upam, da sta bila vsaj umita.
Amethist
12. 01. 2015 22.25
+1
AvstrijcisoklaliSlovence
12. 01. 2015 21.15
+6
Ameriški konzul g.MUSSOMELI je osamosvojitev Slovenije komentiral zelo pravično in zelo pošteno.