Tujina
Oglas

‘Trgovina prihodnosti’ odpira svoja vrata tudi v Sloveniji

Ljubljana, 24. 11. 2014 06.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Prva trgovina z digitalnim konceptom v Sloveniji - Gizzmo.si, bo 25. novembra v Dvorani A ljubljanskega BTC City-ja odprla vrata ljubiteljem zabavne elektronike in zahtevnim iskalcem dodatne opreme za pametne telefone in tablice.

Gizzmo.si - 2
Gizzmo.si - 2 FOTO:

Pri Gizzmo.si, kjer je na voljo skupaj kar preko 10.000 artiklov za praktično vse mobilne naprave, bodo v svoji drugi fizični poslovalnici pri nas združili najboljše lastnosti spletnega in “klasičnega” nakupovanja, kar v praksi pomeni, da bo nakup hitrejši, bolj enostaven in prilagodljiv.

Namesto tradicionalnih prodajnih polic in izdelkov …

Svež digitalni koncept trgovine gizzmo.si vam bo zagotavljal nov in razburljiv način za nakupovanje , saj boste med drugim v trgovini namesto samih izdelkov in prodajnih polic imeli na voljo številne iPad-e, na katerih boste v posebej za to ustvarjeni aplikaciji dostopali do prav vseh artiklov v ponudbi v udobju naslanjača kar sredi trgovine.

Do več kot 10.000 izdelkov v manj kot 60-ih sekundah …

Ko boste svoj izdelek izbrali, vas bo ta v manj kot minuti že čakal za prevzem na blagajni, kar pomeni konec dolgega čakanja v vrstah, brskanja po katalogih in »borbe« za artikle na prodajnih policah. Stranke si bodo tako v udobju moderne in futuristične trgovine na iPadih ogledajo slike in videe, preberejo vse informacije, vidijo ocene dosedanjih uporabnikov in preverijo zalogo artiklov po poslovalnicah.

Gizzmo.si - 1
Gizzmo.si - 1 FOTO:

Moderen in futurističen izgled trgovine z brezplačnim WiFi dostopom …

Otvoritev 25. novembra v Hali A ljubljansekga BTC City-ja. Vabljeni.

Alternativno bo na voljo še brezplačen Wi-Fi, s katerim bodo stranke vzpodbudili, da se v trgovini res počutijo kot doma in imajo dostop do vseh ostalih neodvisnih virov informacij po spletu. Celoten informacijski sistem, ki omogoča tovrstno poslovanje, je sicer plod lastnega razvoja podjetja in je v Sloveniji unikaten. “Z uporabo tovrstnega tipa prodajnega mesta lahko strankam omogočimo dostop do prav vseh artiklov v naši ponudbi na bolj ekonomičen način in na manjši površini. To nam omogoča, da z zmanjšanjem stroškov inventarja in z optimiziranim skladiščenjem ponudimo kakovostne izdelke po dostopnejših cenah,” pravi Žiga Kramperšek, lastnik prodajnega mesta gizzmo.si, ki je v tem tednu med več kot 100 prijavljenimi slovenskimi trgovci prejelo naziv Spletni trgovec leta 2014 v kategoriji telefonija.

Kramperšek je mnenja, da "bodo prodajna mesta v prihodnosti morala nuditi moderno in univerzalno okolje, v katerem bo potrošnik imel vse prednosti spletnega nakupovanja v sami trgovini, skupaj s pomočjo prijaznih svetovalcev in varnostjo klasičnega nakupovanja«.

Z združevanjem najboljših lastnosti spletnega in “klasičnega” nakupovanja smo ustvarili posebno izkušnjo “trgovine prihodnosti”, ki jo boste lahko doživeli premierno tudi v Sloveniji.

Otvoritev bo 25. novembra ob 16.00, v Dvorani A, v BTC City-ju.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni