Tujina

Tiger Woods imel le manjšo nesrečo

Los Angeles, 27. 11. 2009 20.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tiger Woods, najboljši igralec golfa, je pred svojim domom na Floridi z vozilom zadel požarni hidrant, nakar ga je odbilo v drevo. Oskrbeli so ga v bolnišnici, zdaj pa se zvezdnik počuti dobro.

33-letni Tiger Woods, profesionalni igralec golfa, je imel prometno nesrečo, poroča časnik Orlando Sentinel, ki se sklicuje na podatke floridske policije.

Tiger Woods je imel prometno nesrečo.
Tiger Woods je imel prometno nesrečo. FOTO: Reuters

Do te je prišlo zgodaj zjutraj, ob 2.25 po lokalnem času, pred njegovim domom v kraju Windermere na Floridi. Ko je s svojim avtomobilom odpeljal z dvorišča, je iz neznanega razloga izgubil oblast nad vozilom. Zadel je požarni hidrant, od tam pa ga je odbilo še v drevo na sosedovi posesti.

Avto, kakršnega vozi zvezdnik.
Avto, kakršnega vozi zvezdnik. FOTO: Reuters

Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v osrednjo bolnišnico v kraju Ocoee, iz katere so ga tudi že odpustili. To je potrdil tudi župan Gary Bruhn: "Kakor sem razumel, ima predvsem poškodbe obraza, nič resnega. Pohvaliti moram tudi ukrepanje policije, ki je na kraj dogodka prišla le dve minuti po tem, ko je prejela obvestilo." Zvezdnik naj bi imel le ureznine na obrazu, čeprav so ameriški mediji sprva poročali, da je huje poškodovan oz. da je njegovo stanje resno.

NBC Sports poroča še, da vzrok za nesrečo ni bil alkohol, v črnem terenskem vozilu znamke Cadillac Escalade, letnik 2009, pa je bil sam. Da hitrost, s katero je odpeljal z dvorišča, ni bila visoka, priča tudi dejstvo, da se zračne blazine v avtu niso sprožile. Sicer pa preiskava poteka.

Športnikovi predstavniki in omenjena bolnišnica so nato v skupni izjavi sporočili, da je bil zvezdnik udeležen le v 'manjšo prometno nesrečo', zato so ga sprejeli v bolnišnico, ga oskrbeli in tudi izpustili. Počuti se dobro.

Najboljši v tem športu

Woods je ameriški profesionalni igralec golfa, trenutno najboljši v tem športu. S svojimi dosežki se uvršča tudi med najboljše igralce golfa vseh časov. Velja, da je zaslužen za povečanje splošnega zanimanja za golf, k čemur je v veliki meri pripomoglo dejstvo, da je prvi nebelec, ki je dosegel zavidljive uspehe v svetu golfa. Osvojil je namreč 93 turnirjev. Na svojem domu, pred katerim se je zgodila nesreča, živi s svojo ženo, supermodelom Elin Nordegren, in njunima dvema otrokoma.

Mesto prometne nesreče
Mesto prometne nesreče FOTO: Google Maps
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja