Tujina
Oglas

Težave s strijami? Neverjetno, dovolj je že nekaj minut na dan!

Ljubljana, 28. 01. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ankete kažejo, da ima več kot 60% ljudi težave s strijami. Te se pojavijo zaradi prevelike obremenitve določenega dela telesa, nenadnega povišanja telesne mase ali prehitre spremembe v obliki telesa zaradi raznoraznih aktivnosti.

Strije ne povzročajo zdravstvenih težav so pa zagotovo estetsko zelo moteče in neprijetne za vsakega posameznika. Strije so estetska nepravilnost kože, ki nastane zaradi prehitre in prevelike obremenitve telesa na določenem mestu. Priznani evropski proizvajalci naravnih kozmetičnih izdelkov pa so na trgu predstavili kremo s pomočjo katere si lahko ublažite estetski videz strij na vseh delih telesa z le nekaj minut nege na dan. Predstavljamo vam StretchSTOP!

Samo za bralce portala 24ur.com PROMOCIJSKA AKCIJA z BREZPLAČNO DOSTAVO s klikom TUKAJ >>

Stretch stop
Stretch stop FOTO: Stretch stop

Kako torej lahko izboljšate izgled strij na vašem telesu?

Izdelek StretchSTOP deluje tako, da kožo na določenem mestu intenzivno in dolgotrajno navlaži, ji doda potrebne vitamine in minerale, koža pa lahko iz kreme pridobi tudi antioksidante, ki so glavni pogoj pri negi kože ker vzpodbudijo regeneracijo in obnovo le te.

Verjamemo, da ste preizkusili že marsikaj, rezultata pa ni, razlog za to pa tiči v tem, da za želene rezultate potrebujete izdelek, ki je namenjen izključno omenjenim težavam. Dejstvo je, da brez raznoraznih posegov oziroma izjemno dragih laserskih operacij strij ni mogoče povsem odstraniti. Ampak, če obstaja izdelek s katerim lahko ublažite estetski izgled, vam to niti ne bo potrebno. Samo v teh promocijskih dneh vam predstavljamo StretchSTOP!

StretchSTOP, ki je narejen iz izbranih sestavin med katerimi bi izpostavili sok granatnega jabolko, ki je eden izmed najboljših naravnih virov, ki kožo spodbuja k regeneraciji in jo nahrani s prepotrebnimi vitamini, minerali in antioksidanti.

Samo za bralce portala 24ur.com PROMOCIJSKA AKCIJA z BREZPLAČNO DOSTAVO s klikom TUKAJ >>

Katere so glavne značilnosti izdelka StretchSTOP?

- Kožo intenzivno in dolgotrajno navlažo
- Ji doda potrebne vitamine in minerale
- Odličen vir antioksidantov
- Koži lahko povrne enakomerno in lepo polt
- EU produkt priznanih proizvajalcev kozmetike

Več o izdelku StretchSTOP si lahko preberete s klikom tukaj.

Ekipa StretchSTOP je za vas pripravila ekskluzivno promocijsko ponudbo, ki pa je na voljo samo v omejen obdobju.

Stretch stop
Stretch stop FOTO: Stretch stop

Promocijski paket lahko naročite na predstavitveni strani StretchSTOP s klikom tukaj.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3