Gospodarstvo
Oglas

Tende, zasenčitvena jadra, bioklimatske pergole

Bled, 22. 05. 2015 08.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
Senčila Bled
Komentarji
0

Za vsak kotiček, ki bi ga radi zasenčili, se najde senčilo, ki je optimalno. Pomemben je izgled, funkcionalnost in integracija v okolje. Najpogosteje najde mesto še vedno tenda, jadra in bioklimatske pergole pa so nekoliko bolj specifični produkti.

V podjetju Senčila Bled nudimo tende dveh cenovnih razredov, Exclusive in Standard. Kvaliteta konstrukcije in platna je pri vseh enaka, spremembe so le pri dizajnu, pestrosti tkanin ter izbiri različnih modelov. Pri kolekciji Exclusive je izbira seveda večja, poleg tega so možne večje dimenzije, ki zahtevajo močnejšo konstrukcijo.

Najatraktivnejši modeli v standard kolekciji so sledeči:

• Nekasetna tenda AUSTRALIA: maksimalne dimenzije 7 x 3,6 m, konstrukcija iz ekstrudiranega aluminija,kvadratne oblike, možnost ročnega ali motornega upravljanja.

Senčila Bled - 3
Senčila Bled - 3 FOTO: Senčila Bled

• Polkasetna tenda CORSICA: maksimalne dimenzije 7 x 3,6 m, konstrukcija iz ekstrudiranega aluminija, kvadratne oblike, kaseta ščiti blago pred vremenskimi vplivi, možnost ročnega ali motornega pogona.

Senčila Bled - 4
Senčila Bled - 4 FOTO: Senčila Bled

• Tenda za zimske vrtove VERANDA: senčenje horizontalnih površin z naklonom, maksimalne dimenzije 4,5 X 5 , konstrukcija iz ekstrudiranega aluminija, možnost montaže zunaj ali znotraj, poseben sistem napenjanja blaga, ki ohranja odlično napetost v vseh položajih, motorni pogon, široka izbira tkanin.

Senčila Bled - 5
Senčila Bled - 5 FOTO: Senčila Bled

• Z modelom Veranda S, lahko senčimo horizontalne površine nepravilnih oblik.

Senčila Bled - 6
Senčila Bled - 6 FOTO: Senčila Bled

Najatraktivnejši modeli v kolekciji Exclusive so sledeči:

Nekasetna tenda SELECT: Kompaktna tenda SELECT bila zasnovana za celostno zaščito teras in vrtne garniture za privatno rabo in gostinske lokale.

Z dodatki kot so zaščitna streha, volan ali nastavljiv naklonski kot je možno tendo SELECT- OMBRAMATIC individualno prilagoditi različnim situacijam. Posebna kombinacija konzol in rok omogoča izpah tende do 4 metrov.

Dodatna opcijska oprema, kot so na primer električni pogon, senzorji za vreme, daljinsko upravljanje in druge dodatne možnosti omogočajo maksimalno udobje upravljanja tende SELECT.

Senčila Bled - 7
Senčila Bled - 7 FOTO: Senčila Bled

• Kasetna tenda Casabox: Kasetno tendo CASABOX odlikuje brezčasna in elegantna oblika. Najprimernejša je za senčenje manjših do srednje velikih površin, kot so balkoni in terase.

Zaradi čistih linij se bodisi zaobljena ali oglata kaseta harmonično zlije z arhitekturo. Čelni profil ščiti tkanino in zložljive roke pred padavinami in umazanijo, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo senčila.

Dve nosilni konzoli na zunanjem delu nam omogočata hitro in enostavno montažo na steno, strop ali strešne špirovce. Kot naklona senčila se prilagaja brezstopenjsko.
Tendo CASABOX je mogoče upravljati ročno z monokomandno ročico ali opcijsko z elektromotorjem.

Senčila Bled - 8
Senčila Bled - 8 FOTO: Senčila Bled

Tende za zimske vrtove AIROMATIC: AIROMATIC PS4000 IN PS4500

Oba modela senčil za zimski vrt AIROMATIC sta kot zunanji senčili odlična rešitev za zimske vrtove, steklene strehe ali strešna okna. Zahvaljujoč kompaktni obliki je ta sistem še posebej primeren za senčenje majhnih in srednje velikih površin.
Samonosilna, elegantna zaščitna kaseta je kot vsi drugi profili in uliti deli izdelana iz visoko kakovostnega aluminija. Ko je senčilo zaprto, čelni profil kaseto zapre. Tako je tkanina zaščitena pred vremenskimi vplivi.

Patentiran, integriran plinski mehanizem z vzmetjo zagotavlja optimalno napetost blaga v vsakem položaju. Različni pritrdilni nosilci omogočajo fleksibilno in enostavno montažo tudi pri bolj kompleksnih podkonstrukcijah.

Upravljanje senčila je z elektronsko vodenim motorjem z integriranim avtomatskim omejevalnikom končnega položaja. Želite še več udobja? Na voljo je tudi daljinsko upravljanje, senzor za sonce, veter, dež in temperaturo.

Senčila Bled - 9
Senčila Bled - 9 FOTO: Senčila Bled

ZASENČITVENA JADRA

Nova dimenzija na področju senčenja, čiste linije, enostaven dizajn - to je zložljivo ZASENČITVENO JADRO, ki omogoča senčenje velikih površin, do 70 kvadratnih metrov.

Z novo razvito, visoko kvalitetno tehniko, so jadra postala skoraj obvezen element v sodobni moderni gradnji in nudijo izjemno veliko, tako na področju samega senčenja, kot vremenske zaščite. Umetnost oblikovanja, materiali, barve in velikost dajejo vsakemu jadru posebej edinstven izgled.

Možne standardne oblike so trikotne in štirikotne, s poljubnim naklonom tkanine.

Tkanina je dobavljiva v različnih barvah, po funkciji pa se deli na dva tipa:
- austronet tkanina odlično senči, nudi UV zaščito, poleg tega pa je zelo zračna in ustvarja naravno klimo, kot v senci dreves. Ker je vodoprepustno platno, seveda ne nudi zaščite pred dežjem, ker pa je platno popolnoma brez gub, ki bi povzročale nabiranje vode, se dobro obnese tudi v deževnem vremenu, v kolikor je naklon platna 25° in več, saj voda nemoteno odteka.
- austrosail tkanina je visokokvalitetna, ščiti pred UV sevanjem, zanjo je značilna zaprta struktura tkanine, zato poleg senčenja nudi tudi zaščito pred dežjem.

Senčila Bled - 10
Senčila Bled - 10 FOTO: Senčila Bled

BIOKLIMATSKE PERGOLE

Z bikolimatsko pergolo CAMARGUE uživamo na terasi v vseh vremenskih pogojih, soncu, dežju in celo snegu! V sončnem vremenu s spreminjanjem naklona lamel lahko dosežemo, da uživamo na terasi od jutra do večera, s čimer pridobimo nov bivalni prostor . Posamezne lamele so lahko opremljene z led lučkami, ogrevalnim sistemom in ozvočenjem.

Senčila Bled - 2
Senčila Bled - 2 FOTO: Senčila Bled

V primeru dežja, lamele v popolnoma zaprtem položaju popolnoma tesnijo in ohranjajo teraso suho.

Med neskončno možnostmi, ki pergolo naredijo še bolj individualno, so tudi stranski paneli, s katerimi senčimo in ustvarjamo še večjo zasebnost. Lahko so leseni drsni paneli ali screen roloji. Leseni paneli doprinesejo k domačnosti in izjemni eleganci, screen roloji pa poleg senčenja nudijo še vetrno zaščito.

Sama pergola je izjemno tehnološko in estetsko izjemno dovršena. Vsi vijačni elementi, elektro kabli in sistem odvodnavanja, so skriti v sami konstrukciji, zato je odlična izbira za vse, ki želijo svojo teraso zasenčiti z ekskluzivnim izdelkom!

Senčila Bled - 1
Senčila Bled - 1 FOTO: Senčila Bled

Več o posameznih produktih na www.sencila–bled.si
Lepo vabljeni tudi v salon na Bledu ali v Arji vasi.
 

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni