Tujina
Oglas

Spoznajte novega šefa kuhinje!

Ljubljana, 12. 11. 2015 07.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
THERMOMIX®
Komentarji
0

To je THERMOMIX®, ki je veliko več kot multipraktik. Je najbolj napreden kuhinjski aparat.

THERMOMIX® - 1
THERMOMIX® - 1 FOTO:

MULTITALENT Z 12 FUNKCIJAMI

Thermomix® združuje 12 kuhinjskih aparatov v enem s pomočjo funkcij, ki vključujejo tehtanje, mešanje, sekljanje, mletje, gnetenje, blendanje, kuhanje na sopari, kuhanje, stepanje, natančno segrevanje, vmešavanje in emulgiranje.

KORAK ZA KORAKOM DO NAJLJUBŠE JEDI

THERMOMIX® - 5
THERMOMIX® - 5 FOTO:

Ne glede na to, ali kuhate tradicionalne ali trendovske jedi: z najboljšo digitalno tehnologijo Thermomixa® kuhamo enostavno in preprosto, tako kot ustreza vašemu okusu. Sami se lahko odločite, ali boste brskali po klasični kuhinjski knjigi in uporabljali ročne nastavitve, ali pa se boste odločili za enostavno tehnologijo – Vodeno kuhanje, kjer vas Thermomix® vodi korak za korakom do vaše najljubše jedi.

KUHANJE KOT VAM JE VŠEČ

THERMOMIX® - 10
THERMOMIX® - 10 FOTO:
THERMOMIX® - 4
THERMOMIX® - 4 FOTO:
THERMOMIX® - 9
THERMOMIX® - 9 FOTO:

Thermomix® ima edinstveno funkcijo za vodeno kuhanje, ki predstavlja inovacijo za doseganje zanesljivih receptov in ki nudi lahkotnost kuhanja brez primere celo pri bolj prefinjenih jedeh. Thermomix® se ponaša s svetlim barvnim zaslonom na dotik, ki vas bo vodil po receptih korak za korakom. Enostavno sledite navodilom in dodajte sestavine, ko vas pozove – vaš Thermomix® jih bo za vas stehtal, nastavil temperaturo in čas ter vam povedal, kdaj morate pri naslednjem koraku dodati več sestavin. Resnično ne bi moglo biti lažje.

Thermomix® vas bo navdušil, da boste preizkusili nove recepte, in celo izurjeni kuharji bodo spoznali, da s Thermomix-om® lahko postanejo še veliko bolj ustvarjalni. Zahtevni recepti lahko tako postanejo povsem enostavni, Thermomix® pa vam bo podaril še več časa, ki ga boste lahko porabili za dodatno piko na i k vaši posebni jedi!

Odkrijte, kako vam lahko Thermomix® pomaga skuhati sestavine na bolj enostaven način, s katerim boste pripravili bolj sveže in zdrave jedi. Prav tako obstaja na tisoče okusnih Thermomix-ovih® receptov, s katerimi je lahko zadostiti posebnim prehranjevalnim zahtevam, kot so alergije, ali slediti prehranjevalnemu režimu, ki pripomore k bolj zdravemu življenjskemu slogu.

5 PREDNOSTI, KI BODO SPREMENILE VAŠE ŽIVLJENJE

1. ZDRAVO – Kuhajte sveže, z zdravimi sestavinami

2. KREATIVNO - Po vaših željah

3. EKONOMIČNO – Prihranili boste denar in energijo

4. ENOSTAVNO – Naredite svoje življenje dinamično

5. HITRO – Prihranili boste čas

THERMOMIX® JE IDELNA REŠITEV ZA VSAK ŽIVLJENSKI SLOG!

Vsakodnevno kuhanje s Thermomix-om® postane neverjetno enostavno. Ta edinstvena naprava prinaša celo vrsto prednosti za vaše vsakdanje življenje in kuharski stil, hkrati pa vam omogoča, da ustvarite sveže, zdrave, domače jedi za vašo družino in prijatelje.

EN SAM APARAT OPRAVI VSE!

Thermomix® nadomešča številne drage kuhinjske aparate in vam pomaga varčevati z energijo, saj zmanjšuje čas kuhanja. S tem, ko boste zmanjševali uporabo pečice ali kuhinjske plošče in izvajali opravila z večfunkcijskim aparatom v enem, boste zniževali stroške porabe energije in zmanjšali vaš ogljični odtis, saj Thermomix® pri pripravi hrane in kuhanju uporablja le minimalno količino energije.

 

 

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni