Slovenija
Oglas

Sodoben način nakupa očal

Ljubljana, 05. 10. 2015 07.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
optika.si
Komentarji
0

Si predstavljate, kako bi se odzvali pred leti, če bi vam kdo ponudil naročilo korekcijskih očal kar preko spleta? Danes to ni več tabu. Vedno več stvari naročamo preko spleta in zakaj ne bi tudi korekcijskih očal. V tujini je to že utečena praksa.

Na področju očal se je v Sloveniji pojavila pomembna novost, www.optika.si. Nekaj klikov in že ste naročili očala.  Lahko si ogledate širok izbor korekcijskih in sončnih očal različnih znamk (Ray Ban, Carrera, Vogue, Oakley, Michael Kors, T. Hilfiger...) ter kontaktnih leč.

Prednosti na optika.si

Kljub temu, da se je nakup preko spleta že razširil, pri očalih še vedno ostaja občutek, ko nismo prepričani, ali nam bodo očala res pristajala. V ta namen je pri naročanju preko spleta na optika.si dodana pomembna novost, če želite garancijo in osebni kontakt s strokovnjakom. Vsa korekcijska očala, ki so v ponudbi na spletni strani, imate možnost najprej preizkusiti. Prav ste razumeli - lahko si jih naročite na ogled domov, ali pa v katerokoli izmed Optik Partner v vaši bližini. Oboje brez obveznosti nakupa. Na spletu izbrana očala si lahko  ogledate, jih preizkusite in se prepričate, da so to res očala, katera želite. Poleg tega vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali in vam po potrebi omogočili tudi strokoven pregled vida.

Optika - 1
Optika - 1 FOTO: Optika

Dioptrijska stekla kot darilo

Ob obisku spletne optike boste opazili, da so cene dioptrijskih in sončnih očal, pa tudi kontaktnih leč izredno ugodne. Ob nakupu kateregakoli korekcijskega okvirja so dioptrijska stekla že vključena v ceno.

Konkreten primer so Ray Ban korekcijski okvirji skupaj z dioptrijskimi stekli, montažo in dostavo v kompletu za samo 139,90 eur. Novi modeli se redno dodajajo, vnesete pa lahko tudi povpraševanje po modelih, katerih še ni v spletni ponudbi.

Optika - 3
Optika - 3 FOTO: Optika
Korak naprej pri nakupu očal

Danes vemo, koliko nam  pomeni, če lahko vse opravimo na  enem mestu in optika.si nam to ponuja na področju očesne optike – vrhunska očala po spletni ceni s preizkusom pri optiku ali testom doma. Vse brez obveznosti nakupa in 30-dnevno garancijo: 100% zadovoljstvo uporabnika ali  vračilo kupnine.

Po več  letih izkušenj na področju očesne optike je med uporabniki očal z www.optika.si že veliko znanih Slovencev, ogledate si jih lahko na spletni strani http://www.optika.si/zaupajo-nam-tudi.

Kliknite in poiščite tudi vi svoja naslednja nova očala. Ne bo vam žal.

Informacije na www.optika.si  ali tel 031 420 410.

Optika - 2
Optika - 2 FOTO: Optika

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3