Tujina

Skrivni dokumenti o NLP

London, 05. 08. 2010 08.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Britanski arhivi, ki pričajo o srečanju vojaških sil z neznanimi letečimi predmeti, so na voljo javnosti. Pred 50 leti je Winston Churchill naročil, da se prikrije resnico o nenavadnih srečanjih.

Simbolična fotografija
Simbolična fotografija FOTO:

Velika Britanija je razkrila na stotine skrivnih dokumentov, ki pričajo o pojavu neznanih letečih predmetov (NLP). V enem izmed zaupnih dokumentov je tudi pismo nekdanjega predsednika vlade Združenega kraljestva Winstona Churchilla, ki je pred 50 leti naročil, da se prikrije srečanje britanske vojske z neznanimi letečimi predmeti. Dokumenti, ki jih je objavil Nacionalni arhiv, vsebujejo poročila, opombe in pričevanja o videnjih neznanih letečih predmetih.

Eno izmed pisem, ki ga je napisal obrambni minister leta 1999, priča o tem, da so britanske vojaške sile (RAF) na svoji misiji med drugo svetovno vojno "srečale kovinski NLP“. Neidentificirani avtor nekega pisma pa zatrjuje, da je bil njegov dedek na sestanku med Churcillom in 34. predsednikom ZDA Dwightom Eisenhowerjem, ki sta izrazila zaskrbljenost nad incidenti in se odločila, da bo vse skupaj ostalo skrivnost.

Dokazi o obstoju NLP

Velika Britanija se je poleg Francije odločila, da bo dovolila dostop do dokumetov o neznanih letečih predmetih. Ministrstvo za obrambo je preiskalo že kar nekaj primerov domnevnih neznanih letečih predmetov, vendar pa ne obstaja dovolj dokazov o obstoju teh fenomenov.

Britanska vojaška letala so tudi do 200-krat na leto opravila prelete nad zračnim prostorom.
Britanska vojaška letala so tudi do 200-krat na leto opravila prelete nad zračnim prostorom. FOTO: Reuters

Nekatere primere so razložili na racionalni podlagi, saj naj bi šlo za meteorje, ki so zgoreli v zemljini atmosferi. Eden izmed zapisov iz leta 1997 govori o tem, da naj bi v severnem delu Anglije strmoglavilo misteriozno letalo, vendar pa nikoli niso našli ostankov letala. Leta 1990 pa naj bi črni trikotni NLP preletel dom nekega državnega sekretarja nad  Kentom.

V času hladne vojne naj bi britanska letala skušala prestreči ruska vojaška letala tudi do 200-krat na leto. V zapisu iz leta 1996 je radar zabeležil nenavadna plovila, pozneje pa se je izkazalo, da je šlo za ruske podmornice in letala.

Pred razpadom Sovjetske zveze, še navaja neko poročilo, so britanska letala raziskala vsako kršitev britanskega zračnega prostora (in pojave neznanih letečih premetov), teh poletov pa je bilo kar 200 na leto. Zadnji zapis v dokumentih sega v september leta 1991, torej v čas razpada Sovjetske zveze.

Velika Britanija je le ena od lokacij, kjer ljudje pogosto opažajo neznane leteče predmete in je zaradi tega tudi na seznamu najbolj vročih točk za ogledovanje NLP-jev. Oglejte si še druge.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (71)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KRALJKEKEC
28. 06. 2011 21.35
JANŠA BO VEDNO POŠTEN SLOVENSKI FANT
RobinHood
06. 08. 2010 14.38
videvali so jih leta pred izumom TVja in jih še dandanes
Martian
06. 08. 2010 10.42
a ni zanimivo..da so ljudje največ nlp-jev videli takrat,ko je bila popularna serija dosjeji x..
Tehnokrat
05. 08. 2010 22.29
@ m4t3j 05.08.2010, 10:32 S tabo se ne bi mogel bolj strinjati.
PrljaviDzem
05. 08. 2010 17.53
Nekaj teh zadev je lepo razloženih in podprtih z zgodovinskimi dejstvi v dokumentarcih History channela: ANCIENT ALIENS (5 epizod) - nekatere od teh stvari so nepredstavljive in vprašljive ampak vseeno mogoče (saj če živimo v svetu katerega sliko nam krojijo vlade, politiki, verske ustanove, mediji, univerze, ... vse z namenom omejevanja oz. kontrole nad ljudmi, je lahko še taka malenkost, ki gre izven sprejemljivih meja, nesprejemljiva/nemogoča). Za začetek pa filmčki na You tube: UFO - greatest story ever denied, kjer je tudi posnetek zahteve (predstavljena je bila tudi pred Ameriškim kongresom) do Ameriške vlade po odkritju vseh UFO dokumentov. Zahtevo so vložili ljudje, ki so tako ali drugače sodelovali z Ameriško vlado (piloti, astronavti, predstavniki nacionalne garde, USAFa, obveščevalnih služb, vlade, ...) in pri tem naleteli na dokaze o obstoju zunajzemeljskih bitjih (vse te ljudi so probali na takšen ali drugačen način utišati) - The DISCLOSURE PROJECT.
Ramzess
05. 08. 2010 15.39
Geronemo="Prispevek na vprašanje oz. izjavo enega izmed vas: Hawkins je dal izjavo: Ni vprašanje da obstajajo ampak je vprašanje če so sovražni ali dobronamerni..." So eni in drugi, kabala, njeno drevo, lepo ponazarja razporejenost in naravo obojih v univerzumu.
Ramzess
05. 08. 2010 15.39
Janing="tak kot ljudje vidijo Marijo in Jezusa, tako vidijo NLP-je." Poglejte na ti. svete knjige in spise različnih religij (predvsem glavnih velikih) skozi očala vedenja o NLP-jih in nezemljanih, pa boste videli kakšno sliko boste dobili. Ne le, da se razkrije drugačna, prikrita resnica, vse velike glavne religije imajo namreč skupen vir. Polifem="PRIMER ROSWELL. 22. julija 1947, je »nezemeljski« leteči stroj strmoglavil v Roswellu, v Novi Mehiki. Še ena ladja se je zrušila blizu Roswella leta 1949, eno bitje je preživelo." Takrat sta res strmoglavili dve ladji, ne le ena, kot je splošno prepričanje, posadka menda ni imela namena preživeti, pa vendar je en preživel. Ti dve plovili, ali vsaj eno, spadata med tiste, ki so bile namenoma strmoglavljene, pri čemer posadka ne preživi, da bi tehnologija lahko 'predala' tukajšnjim oblatem, iz tega sledi znan nasprotni inženiring, ki je pripeljal do nekatere tehnologije, denimo tranzistorjev v elektroniki, tiskanega vezja, itd. Roswell je eden od primerov, za katerega so oblasti vedele že vnaprej. Ni skrivnost, da oblasti sodelujejo z nezemljani, v podzemnih (mešanih) bazah na Zemlji, in v mešanih bazah na Luni in Marsu. "Bitje je bilo opisano kot reptiloidni humanoid, z nekaterimi značilnostmi insektov. Imenovali so ga preprosto EBE (Extraterestial Biological Entity /zunajzemeljsko biološko bitje/). Proti koncu leta 1951 je EBE resno zbolel. Ker so njegove biološke funkcije temeljile na klorofilu, so poklicali botanika dr. Guillerma Mendozo, da bi ga zdravil. EBE je ostal v Los Alamosu do 18. junija 1952, ko je zaradi »neznanih razlogov« umrl." Navedeno naj bilo zgolj uradni podatki, drug vir pravi, da je bil EBE sicer Zetan, oz. Grey, ki je bil kasneje vrnjen k svojim. "Ko je JFK postal predsednik, in so ga seznanili o NLP-jih ter drugimi tajnimi projekti, ki so vsebovali raziskave o preživelih, je hotel o tem seznaniti tudi javnost.Žal.so mu to nasilno preprečili!" Res je bilo tako.
Ramzess
05. 08. 2010 15.37
Polifem="Da je resnica o zgodovini našega planeta tako dolgo ostala prikrita, obstaja še več motivov: če bi bila razkrita, bi ljudje razumeli zakulisje svetovne politike in politične spletke, ki smo jim neprestano priča, bi ne bile več možne. Spoznali bi svoje poreklo in se ovedli svojih potencialov, s tem pa bi postali mnogo teže obvladljivi in tako mnogo trši oreh za tiste, ki svet upravljajo. Ni potrebno biti posebno bister za spoznanje, da medijsko in versko pranje možganov s ciljem vcepljanja strahu ni nič drugega kot discipliniranje, indoktrinacija in mentalno ter emocionalno zasužnjevanje množic zaradi doseganja ciljev, ki so v nasprotju z interesom množic.(kar se začenja že pri najmlajših) Resnica je bila doslej poznana le posvečenim krogom, toda ob koncu astrološkega ciklusa, v katerem se nahajamo, se dogajajo spremembe, ki bodo spremenile tudi to.Zemlja je biser v vesolju in kot takšna zelo zaželen kraj bivanja, kjer so se srečale številne nezemeljske rase. Da o njihovi prisotnosti ne vemo kaj več, so krivi veliki napori, ki jih vlade velikih držav pod pritiskom gospodarjev planeta že od nekdaj vlagajo v vsestransko zamegljevanje resnice. Celo po 60 letih so informacije o prisotnosti NLP-jev še vedno označene kot »izmišljotina posameznikov s pregreto domišljijo«.Ko najdemo pravo zgodovinsko razlago, postane kopica ugank, ki se jih s sedanjimi znanstvenimi hipotezami nikakor ne da pojasniti, na mah razumljivih. Nove interpretacije so marsikdaj precej šokantne za človeka, ki je doslej razmišljal le v okviru počasnih naravnih zakonov evolucije... Burno balistično dogajanje v vesolju in z njim povezane selitve naprednih vesoljskih ras so krojili tudi zgodovino našega planeta." Lepo povedano. Eibniz="Vendar sem prišla tudi do sklepa, da to ni prikrivanje s strani vlade, ampak s strani znanosti. Realnost je, da nekaj iz tuje zvezde ne bi smelo preživeti na našem planetu ali nam biti kakorkoli podobno, iz tega pa sklepam, da gre za živa bitja, ki so se razvila na našem planetu in imamo z njimi istega prednika." Pa vendar to en drži, mnoge nezemeljske rase so nam zelo ali povsem podobne, in lahko živijo tudi, zakaj ne, nekatere pa res ne morejo preživeti, ker so iz višjih dimezij, in se morajo prilagoditi, oz. bi jih takoj ločili od drugih, zaradi videza. Nekatere rase, če sledimo vedenju o votli Zemlji, prihajajo iz njene notranjosti. Da je planet zagotovo votel, dokazujejo že današnji znanstveniki. Ni pa votel samo naš planet, mnogi v našem sistemu, ki je sicer binaren, so votli, vključno z Marsom, kjer živi rasa v notranjosti planeta.
Ramzess
05. 08. 2010 15.36
Geronemo="Hehehe... Odvija se točno tako kot je predvideno... Nič več skrivnosti med ljudmi, zaupanje in solidarnost ter sočutje do sočloveka je edini pogoj in način za preživetje naše vrste... Jeseni leta 2015 bo ves svet priča pristanku zunajzemeljskega plovila ki bo za vedno in za vselej utišalo vse verske inštitucije ter vlade ki še naprej pridno zanikajo njihovo aktivnost na tem področju... Čakajo nas velike duhovne spremembe in odpuščanja... V tistem trenutku bo svet spregledal kot novorojenček prvič zazna barve tega prečudovitega univerzuma... Ljudje bodo spoznali same sebe in ugotovili v kakšni laži so živeli in zapravljali svoje dragoceno bivanje na tej ravni obstoja... 2012 je prelomno leto in začetek zlate dobe ko pade karantena o nevmešavanju v razvoj človeške civilizacije!" Lepo povedano. RobinHood="....in samo brez panike" Tako je, ta je le rezultat nevednosti in neznanja. LJ-can="Geronemo: potem ti potrdim, da si ti imel prav:) da ne bo pomote, osebno verjamem, da se bo nekaj zgodilo, ampak da to zagotovo ne bodo storila 'NLP bitja'....tako kot gre zdaj, dolgo ne more vec iti...." Drži, deloma, nezemljeni, čeprav od nekaj spremljajo človeštvu, in njegove dejavnosti na planetu ne smejo kar tako delovati in posredovati, temveč to počno le v skladu zakona svobodne volje in zakona, znotraj prejšnjega, vzroka in posledice, tj. zakona karme, ki je več nivojski, od osebne do denimo karme nekega naroda, in deluje prikrito. Znanih je kar nekaj takih primerov, in zanje obstajajo pričevanja in dokazi, denimo slike, denimo za primer Černobila, kjer so s posredovanjem zmanjšali posledice, na nivo, skladen z omenjenimi zakoni, popolna nevtralizacija, bi pomenila kršenje le teh. NLP je bil opažen tudi ob vulkanu na Islandiji, ko je vanj meril žarek. Le v izjemnih primerih smejo posredovati neposredno in odkrito, da preprečijo človeku nepredstavljivo škodo, človeku, ki se niti zaveda kaj lahko povzroči, kakšne posledice lahko ima njegovo nespametno početje na naš sistem in življenje v njem.
murkoo
05. 08. 2010 14.32
"Murkoo: Če sam misliš sa si ovca pač si to je tvoja prosta volja. Da govoriš za druge ovce si se že povzdignil v nadovco, spet tvoja volja... Ni meni cilj nekomu filat glave z nečim kar ga ne zanima. Če v mojem besedilu vidiš pisano kot zagotovo resnico je spet tvoja prosta volja da verjameš v to kar ti daje občutek resnice. Itak da se lahko motim ampak prevečkrat je bilo napisano morda, verjetno, po vsej verjetnosti, mogoče.. Pač odvisno od posameznika kako si interpretira določene stvari.. Če dokazano še vedno ima dre* vitamine ne pomeni da ga boš jedel ali???? Če pa ga boš pa si v resnici ovca... Da ne bo pomote niso moja besedila diktat kot ga ti dojemaš ampak samo subjektivno izražanje v mojem lastnem prepričanju..." Geronemo kolega napačno interpretiraš...pardon pravilno interpretiraš...pravzaprav...ali sploh interpretiraš?....kdo ima prav?...kdo ne?.....tega ne moremo vedeti....imamo prav vsi...in hkrati nobeden...to je problem družbe....vsak od nas ima zavest, svoje mišljenje svoje nazore.....vsak ima svoje resnice in svoja prepričanja svoje odločitve v kar bo verjel in v kaj ne....tudi če pride l. 2015 oz ne vem kateregakoli že do razkritja resnice oz prikaza oz česarkoli bodo s5 nekateri verjeli, nekateri ne in bodo trdili, to je zaigrano to je delo Amerike, bla bla bla.....kot pravijo nekateri Resnica je tam zunaj....morda res,,,morda je pa tukaj...pri nas.. v nas....ne moremo vedeti...in je nikoli ne bomo spoznali,....ali pa smo jo vendar je ne moremo sprejeti...se je bojimo sprejeti.....ehhhh....mi smo preveč kompleksna bitja...preveč zakomplicirana......dani so nam možgani in zavest katerih kapaciteta je neskončna...in s tem tudi nemnost...kot je že Einstein povedal: "Obstajata le 2 stvari, ki sta neskončni - vesolje in človeška neumnost čeprav o prvem nisem prepričan!"......pa še to......če bi vsem ljudem vzeli pamet in jih dali v neko dolino in jjih označili tako, da bi vedeli katera je od koga bi prav vsak od nas šel in vzel svojo...tako pač je...vsak misli, da je najpamentejši in da so njegovi nazori pravini...... tako da....Geronemo kolega pričakoval sem podoben tvoj odgovor, ki me je pa malce presenetil glde na to, da si posploševal in v trenutku napadel, čeprav ti ni bilo nič slabega rečeno....vse v prejšnjem komentarju napisano je bilo zgolj sarkastično.... pa vendar...spoštujem te in tvoje nazore.... malo je takšnih kot si ti, ki razmišljajo in razumejo in pustijo drugim, da verujejo v karkoli pač že... in če sem te užalil še 1x oprosti.... Lp
RobinHood
05. 08. 2010 14.04
Geronemo
05. 08. 2010 13.54
RoobinHood: Ne poznam bom pa jo z največjim veseljem presurfal... bi pa ti namignil o kanaliziranem bitju Bashar - ime kanala pa je Daryl Anka... Vsi ki berete ta besedila.. Na youtub-u ga najdete... Malo poslušajte kaj vam ima za povedat...
Geronemo
05. 08. 2010 13.49
Murkoo: Če sam misliš sa si ovca pač si to je tvoja prosta volja. Da govoriš za druge ovce si se že povzdignil v nadovco, spet tvoja volja... Ni meni cilj nekomu filat glave z nečim kar ga ne zanima. Če v mojem besedilu vidiš pisano kot zagotovo resnico je spet tvoja prosta volja da verjameš v to kar ti daje občutek resnice. Itak da se lahko motim ampak prevečkrat je bilo napisano morda, verjetno, po vsej verjetnosti, mogoče.. Pač odvisno od posameznika kako si interpretira določene stvari.. Če dokazano še vedno ima dre* vitamine ne pomeni da ga boš jedel ali???? Če pa ga boš pa si v resnici ovca... Da ne bo pomote niso moja besedila diktat kot ga ti dojemaš ampak samo subjektivno izražanje v mojem lastnem prepričanju...
Martian
05. 08. 2010 13.42
jst sm že večkrat vidu leteči krožnik....enkrat pa tudi letečo skodelico....k je bliži rokam moje babe..
murkoo
05. 08. 2010 13.39
"Težava je v tem, da si je monetarni sistem izmislil prav moški skupaj z peklom in nebesi itd... Zakaj? Njegova močna volja po prevladi ženske modrosti in njenih moči. Pred vladanjem moškega je veljal Matriarhat. V tem obdobju vladanja je veljalo prosto blagovno trgovanje kjer so vsi od kraljice do malega kmeta med seboj delili vse... Častili so samo enega boga (sonca) in nihče ni ničesar skrival pred nikomer. Informacija je bila dana pravica za vsakega človeka. Po zgodovinskih spisih, in najdbah je bila ta vladavina po vsem svetu brez vojn, bolezni, lakote in pomanjkanja v kakršni-koli obliki. Vse dokler ni moški začel dobivati v soglasju z njegovo kraljico omejena pooblastila vodenja... V tem trenutku je izkoristil priliko in za hrbtom vladarjev ustanovil gibanje kateremu so se začeli pridruževati predvsem moški ki so dobili nek obljubljen status v njihovi skupini. Za tem je sledila vera, k veri so dodali bogove, pekel in nebesa. Ti bogovi so s časom začeli spodrivati njihova prvinska načela verovanja in posledično... propad matriarhata in nastanek Patriarhata... sledi denar, vrednotenje stvari, status in na koncu absolutno vladanje... Med tem se je pisala biblija in biblija 2. del.. itd... In danes smo tukaj obdani z POLITIKI ki nam kakajo v glavo in nam hlinijo vse možno z cerkvijo vred..." aha...in predvidevam Geronemo, da tisti moški, ki je dobil pooblastila in uničil takratni prekrasni svet ni bil nihče drugi kot ti....in zdaj, ko si spoznal svojo zmoto si se reinkarniral in hočeš popraviti storjeno.......... če že tako trdiš, da imaš ti prav nam povej kaj nas čaka, v kaj naj verujemo ne samo nekaj nakladat js sm spoznal pogolobite se in spoznali boste... sej veš mi smo ovce...vodi nas!
RobinHood
05. 08. 2010 13.16
Geronemo, poznaš Dolores Cannon? Kar nekaj njenih stvari se mi zdi fajn. Ženska ki se je ukvarjala z regresijo še v časih ko NLP-ji in druge civilizacije še niso preplavili časopisov in Holivuda. In je dobre stvari "potegnila" ven. Jih zabeležila in hotela izdati knjigo, v tistih časih ji noben založnik ni hotel knjige sfurat. Zaradi vsebine. Zdaj jo vabijo na konference simpozije in poodbno in "preava", govori o svojih izkušnjah in o tem kar so ji drugi "zaupali" skozi regresije. Zanimive zadeve. Dotakne se teh vprašanj - dobre/slabe druge civilizacije, zakaj se bolj aktivno ne ukvarjajo z nami, od kod prihajamo in kam gremo, zakaj pazijo na nas itd itd itd... Meni je kar ok ta gospa.
RobinHood
05. 08. 2010 12.52
Geronemo05.08.2010, 12:43 "Drugo pa je vedenje, to vedenje te bo peljalo skozi knjige spletne strani, ljudi in boš počasi začel pridobivati celostno sliko... " Zlo fajn povedano, se strinjam s tem, materiala, različnega, je ogromno... in vesolje V nas, meditacija, po nekaj minut, še nikomur ni škodila ; )
Geronemo
05. 08. 2010 12.51
Prispevek na vprašanje oz. izjavo enega izmed vas: Hawkins je dal izjavo: Ni vprašanje da obstajajo ampak je vprašanje če so sovražni ali dobronamerni.. Samo si zamislite civilizacijo naprednejšo od naše za desettisočletja in bi verjeli da tako napredna civilizacija ki je zmožna kontrolirati vse možne oblike energij na vse možne načine, z nemogoče razvito tehnologijo... in je potem tako retardirana da bi napadala druge manj razvite civilizacije recimo zaradi naravnih resorjev??? To lahko izjavi samo Hollywood z njihovimi risankami.. Nekdo je prej postavil vprašanje glede odnosa teh civilizacij do drugih....
Geronemo
05. 08. 2010 12.43
carpathian: mogoče se ti bo zdelo smešno, nesmiselno ali pa kako drugače... Ampak iskati resnico in edino resnico začneš v sebi, poslušaj tišino. Za to boš moral žrtvovati vsa tvoja dosedanja prepričanja, ne smeš pričakovati nič, samo sprejemaš... Eno je biti pameten in klesati neke izjave in upati da je vsaj del tega res (današnja politika, arheologija, antropologija, vera, ...) Drugo pa je vedenje, to vedenje te bo peljalo skozi knjige spletne strani, ljudi in boš počasi začel pridobivati celostno sliko... Predlagam da prebereš ali pa poslušaš audio knjigo od Ekart Thole. Ko boš razumel njegovo sporočilo, se prepusti vesolju in potovanje se začne... :)
tuttikaki
05. 08. 2010 12.39
še en lep članek ... Mathias Bocker, iz berlinskega dnevnika TAZ, to zelo jedrnato opisuje v članku o frankfurtski konferenci o NLP-ih, leta 1990. »... tako danes kot v preteklosti svetovne vlade zaradi samoohranitvenih razlogov nimajo nikakršnega interesa, da priznajo prisotnost tehnično in duhovno razvitejše vesoljske avtoritete. Kdo bi še poslušal zemeljskega telebana kot je Helmut Kohl, prejemnike Nobelovih nagrad in arogantne strokovnjake, če bi na televiziji o zakonih in pravilih na Retikuli in o zgodovini vesolja nenadoma spregovorila majhna siva bitja? Nihče, in zato je treba NLP-je obravnavali na nivoju pošasti iz Loch Nessa - obstoj zunajzemeljskih bitij je razdiralno in radikalno, sprevrača vse, kar so 2.000 letna znanstvena prizadevanja in evolucijske raziskave uspele zbrali kot 'trdne dokaze". In kdo iz tako imenovane »krone stvarstva« je pripravljen sprejeti dejstvo, da nadnaravno morda sploh ni tako nadnaravno, temveč preprosto in jasno podnaravno.«