Tujina

Sirski študent si želi, da bi vlada in uporniki odložili orožje

Ljubljana, 23. 09. 2012 19.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

22-letni sirski študent Samir, ki živi v Latakiji, že več tednov nima stikov s svojo družino in se boji najbolj črnega scenarija, zato si želi, da bi tako vlada kot uporniki odložili orožje.


 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

HAWX
24. 09. 2012 17.15
+9
Močni dokazi obstajajo da Washington obe partiji imajo Rusijo in Kitajsko za cilj! Da je cilj da se uničijo obe državi, ali da se samo zmanjša vsaka možnost zoperstavljanja svetovni hegemoniji Washingtona, v tem trenutku ni jasno. Kakršnakoli je resnična namera, nuklearna vojna je zelo verjeten izhod! presstitute-ameriški mediji se pretvarja da zločinska sirijska vlada ubija nedolžne državljane kateri samo želijo demokracijo in da se, če UN ne bo, bo ZDA vojaško intervenirala v cilju čuvanja ljudskih pravic. Rusija in Kitajska so očrnjene s strani ameriških funkcionarjev zaradi zoperstavljanja bilo kakšnem izgovoru za NATO invazijo na Sirijo. Dejstva se, seveda razlikujejo od tistih katere prikazujejo „presstitutski“ ameriški mediji in člani ameriške vlade. Sirijski „uporniki“ so dobro oboroženi. „uporniki“ se borijo proti sirijski vojski. Oni masakrirajo civiliste in svoje medijske „kur.ve“ na zahodu obveščajo da so to naredili vojaki sirijske vlade, zahodne „presstitutke“ pa širijo propagando. Nekdo očitno oborožuje „upornike“ ker se orožje ne more kupiti na lokalnem tržišču. Večina inteligentnih ljudi ve da orožje prihaja iz ZDA, ali držav ameriških surogatov. Torej, Washington je začel državljansko vojno v Siriji, kot je to naredil v Libiji, ampak tokrat so lahkoverni Rusi in Kitajci ulovili korak, in odbili da odobrijo resolucijo UN, podobno tisti katero je zahod uporabil zoper Gadafija. Tisto kar ZDA prinašajo so državljanske vojne in razpadi držav. Kot je to dosegel režim bila clintona v bivši jugoslaviji. Več držav ko razbijejo na koščke in razbijejo na rivalske frakcije z tem je washington čedalje močnejši! Washington je globoko vznemirjen. V suženjstvu in pod kontrolo Wallstreeta in drugih poslovnih skupin z specialnimi interesi, oni niso v stanju da ameriško ekonomijo rešijo od padca. Profiti nastali z kratkoročnim gamblanjem Wallstreeta, vojaški profiti vojaško-varnostnega kompleksa, kot profiti od proizvodnje in uslug za ameriško tržišče so daleč bolj zastopani v Washingtonu kot interesi za dobrobit ameriških državljanov. Za zemljo katera ni sposobna okupirati Irak po 8 letih in da zasede Afganistan po 11 letih je akt norosti da se istočasno spravlja na dve nuklearni sili. Svet nikoli v svoji zgodovini ni bil priča takšnemu idiotizmu. Psihopati, sociopati in moroni kateri dominirajo v Washingtonu bodo odpeljali svet v propast! Zločinsko nora Washingtonska vlada, brez obzira ali demokratska ali republikanska, brez obzira na izhod prihajajočih volitev, je največja nevarnost za življenje na zemlji. Še več edini izvor financiranja kateri imajo Washingtonski kriminalci je štampanje dolarja. V naslednji kolumni bom pisal o tem ali bo ameriška ekonomija doživela svoj kolaps preden najhujši vojni zločinci v Washingtonu uničijo svet! Paul Craig Roberts Asistent sekretarja za ekonomsko politiko v administraciji Ronalda Reagana
Ramzess
24. 09. 2012 14.19
-4
Študent, ... z njimi bi ostal, ne pa da zdaj joče, za njimi. Ali pa jih odpeljal s sabo.
ni_mi_vse_eno
24. 09. 2012 09.28
+7
Povejte, v čem sem žaljiv do kogarkoli, če povem, da je Federal Reserve banka privatna institucija, ki ima edina pravico tiskanja denarja? Zakaj brišete? Se bojite resnice? Mogoče ne najdete izjave Alana Greenspana, ki je v televizijskem intervjuju dal te izjave: "To je privatna institucija, nobena vladna institucija nima moči odločanja nad njo. " "Nam nikoli ne bo manjkalo denarja, ker si lahko vedno natisnemo kolikor potrebujemo. "
Infadel_no1
24. 09. 2012 12.28
-6
Ne da je žaljiv neumen!!! Kaj kitajci pa ne smejo svoj dnar štemplat?!? Do sedaj so ga, in tudi umetno dvigovali, da so tako naredili ekonomsko krizo širom sveta! Kdaj pa misliš da se je kriza začela, ko so kitajci začeli izvažati poceni kopije ki so jih ukradli izumiteljem patentatorjem! Kaj pa misliš. evropejci zmečemo miljarde za izume in patente, kitajci pa jih kopirajo, naredijo skoraj za nič s sužensjkimi razmerami, in prodajo v evropo! Evropa bi mogla prepoevdat ves uvoz iz kitajske, pa da vidiš, miljardo kitajcev je na kolenih v trenutku! No konec koncev če pa malo spremljaš kitajsko pa bi lahko vedel da kitajski narod je že na kolenih, samo partija je to skrbno prekrivala!!!!
KisloZelje333
24. 09. 2012 12.57
+9
poglej si tega infadela, pa saj to ni res, človek pa ne moreš biti tako *, enostavno ne moreš!
tali?ni tom
24. 09. 2012 20.33
+4
lej kitajci niso nič ukradli , mnogo prepogoltni bizmismeni so jim vse serviral na krožniku pod tisto magično besedo globalizacija ! kitajsko je tako kot je danes naredil pohlep zahoda po čim večjem dobičku in naivno je blo pričakovat da bojo kitajci bvedno delal za pest riža ! najnovejši podatek na spletu je da kitajc v povprečju v tovarni zasluž 344 evrov , medtem ko mi tle bluzimio za 580 ! in prevoz od tam za izdelek plača kdo??? mi pr tankanju bencina ker smo nesposobni da to prekinemo , mislim vsi evropejci vsaj ! dam pa kitajcem prou da prodajajo pocen ker tut sam tm par stvari kupim ki so smešno poceni in nikakor mi ne gre kako pridejo do teh cen ! pr ns pa enak izdelek stane recimo desetkrat petnajstkrat več ! vse je v pogoltnosti bogatunov !in danes smo kjer smo , industrija je vsa na kitajskem mi v evropi pa brez dela , bogatuni pa bogatijo kot nori pol so pa jezni ostali na kitajce ! ampak oni so samo sprejeli kar so jim prinesli na pladnju !
Winja
24. 09. 2012 00.40
+10
pomoje sii to želi 90% vseh Sirijcev