Tujina

Šaron ni več na intenzivni negi

Tel Aviv, 29. 08. 2006 11.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zdravstveno stanje bivšega izraelskega premiera Ariela Šarona se je rahlo izboljšalo.

Ariel Šaron
Ariel Šaron FOTO: Reuters

Zdravstveno stanje bivšega izraelskega premiera Ariela Šarona se je rahlo izboljšalo in ni več na oddelku za intenzivno nego, so sporočili iz bolnišnice v Tel Avivu. Še vedno je sicer v globoki komi, je pa zdaj znova na oddelku za rehabilitacijo, so še sporočili iz bolnišnice. Dodali so še, da se mu je izboljšalo delovanje ledvic in pljuč.

Šarona je januarja, tedaj še kot izraelskega premiera, zadela huda možganska kap, zaradi česar je moral na več nujnih operacij. Padel je v komo, iz katere se za zdaj še ni zbudil.

78-letni Šaron je moral prejšnji mesec na intenzivno nego, potem ko se mu je stanje zelo poslabšalo. Morali so ga zdraviti s širokim spektrom antibiotikov in protivnetnimi steroidi. Imel naj bi hudo obliko pljučnice, odpovedovati pa so mu začele tudi ledvice. Zdaj naj bi se delovanje teh organov izboljšalo, premagal pa naj bi tudi pljučnico, so še sporočili iz bolnišnice.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

d*vil
29. 08. 2006 16.00
Dolgo, boleče umiranje...trpljenje! Ogromno grehov g.Šaron?
mrbeanmladen@yahoo.co.uk
29. 08. 2006 12.46
A je sploh še živ?