Tujina
Oglas

PREVERJENO: Skupaj so izgubile kar 41 centimetrov!

Ljubljana, 19. 03. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Slovenske misice in blogerke so nam zaupale kako se pripravljajo na poletno sezono. Pogovarjali smo se s Tjašo Kokalj Jerala, Anamarijo Avbelj, Dašo Podržaj, Manjo Plešnar, Ajdo Sitar in Patricio Peklar, ki so že lansko poletje odkrile hiter način za izgubo maščob na problematičnih delih telesa.

Slovenske estradnice so, tako kot vse ženske, pod velikim pritiskom, da so njihova telesa popolno izoblikovana in učvrščena. Doseganje teh rezultatov pa zanje ni prav nič bolj preprosto kot za popolnoma običajna dekleta in ženske. Tudi one se spopadajo z nadlogami kot so maščobne obloge, celulit in odvečni kilogrami!

Zvezdnice Intheline - 4
Zvezdnice Intheline - 4 FOTO: Zvezdnice Intheline

Skrivnost zvezdnic je razkrita

Misice in blogerke so nam povedale, da prihaja sezona kopalk, kratkih krilc in modnih revij kar zanje predstavlja dodaten stres, saj morajo še posebej paziti, da so njihova telesa v najboljši možni formi.

Anamarija Avbelj, miss Universe in manekenka, nam je razkrila, da si pred modnimi revijami pomaga tudi z uporabo krem za učvrstitev postave. A pravih rezultatov do zdaj še ni opazila. Potem pa je odkrila kremo Intheline, ki je že v prvem tednu uporabe pokazala vidne rezultate!

Manja Plešnar, voditeljica ob redni vadbi uporablja tudi kremo, ki jo je poimenovala kar »čudežna kremica«, saj je z njo v enem samem tednu izgubila 2 cm.

Tudi novinarka Danica Lovenjak je z redno uporabo kreme Intheline učvrstila svoje obline in na stegnih ter trebuhu izgubila 3 centimetre.

Še boljše rezultate je zabeležila manekenka Daša Podržaj, ki je v enem mesecu izgubila kar 8 cm obsega na trebuhu, stegnih in zadnjici.

Izvedeli smo, da si tudi Ajda Sitar, Danica Lovenjak in Patricia Peklar do lepše postave prav tako pomagajo s kremo Intheline. Skupaj so tako izgubile že več kot 41 centimetrov!

Zvezdnice Intheline - 3
Zvezdnice Intheline - 3 FOTO: Zvezdnice Intheline

V čem je skrivnost kreme Intheline?

Glavna skrivnost kreme, ki je ne le estradnicam, temveč tudi več kot 5000 drugim Slovenkam in Slovencem v starosti od 25 pa vse do 75 let, pomagala pri oblikovanju postave, sta dve popolnoma naravni aktivni sestavini. Gre za izvlečke rastlin Rhodiole in Licorice, ki pomagajo pri zniževanju ravni hormona kortizola in dokazano dvakrat hitreje topijo maščobe od katere koli druge sestavine. Intheline slimming je edina krema, ki vsebuje ti edinstveni sestavini. »Veliko uporabnikov kremo najprej preizkusi, nato pa se odločijo za večmesečni tretma, saj že po nekaj uporabah vidijo rezultate in želijo doseči maksimalen možen učinek,« so nam povedali v podjetju INTL. Ta slovenski produkt je pri nas požel takšen uspeh, da se povpraševanje po njem že ustvarja tudi v tujini, kamor InTheLine širi svojo prodajo.

Izkoristite posebno darilno ponudbo za bralce 24ur.com in naročite TUKAJ

Zvezdnice Intheline - 2
Zvezdnice Intheline - 2 FOTO: Zvezdnice Intheline

Kaj pa o hujšanju s kremo pravi znanost?

Posvetovali smo se tudi z raziskovalci, ki se ukvarjajo s preučevanjem podkožnih maščobnih oblog pri ženskah, o tem ali je znanstveno mogoče izgubiti centimetre zgolj z uporabo kreme. Pojasnili so nam, da krema InTheLine, ki jo uporabljajo slovenske zvezdnice, vsebuje izvleček golostebelnega korena oziroma licorice z 2,5 % gliciretinsko kislino, ki s topično uporabo znanstveno potrjeno zmanjšuje obseg maščob. Aktivna učinkovina v kremi pronica skozi plasti kože v podkožje, kjer raztaplja trdovratne maščobne obloge, ki jih sicer ni mogoče raztopiti z nobeno drugo substanco. Krema InTheLine je trenutno edina krema na tržišču s takšno sestavo, kar pomeni, da noben drug izdelek ne daje enakih rezultatov.

Zvezdnice Intheline - 5
Zvezdnice Intheline - 5 FOTO: Zvezdnice Intheline

Shujšajte tudi vi! Posebna ponudba za bralce 24ur.com!

Prepričajte se, da krema InTheLine zares deluje in še danes začnite topiti maščobe na področju stegen, bokov, zadnjice in trebuha! Glede na to koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov po posebnih, promocijskih cenah:

- od enega do štirih centimetrov – enomesečni tretma za samo 29,90 €
- do šest centimetrov – dvomesečni tretma z 10 % popustom za samo 53,82 € (namesto 59,80 €)
- več kot šest centimetrov – trimesečni tretma s 15 % popustom (za samo 76,25 €, namesto 89,70 €)

Ob naročilu prejmete tudi dve praktični darilci in brezplačno dostavo!

Ob naročilu kreme InTheLine pa so vam zopet na voljo tudi oblačila za oblikovanje postave po akcijskih cenah! Poleg hlač in pasov za oblikovanje postave Savna Fit, ki so obnoreli naše kupce, je zdaj na voljo tudi posebna kompresijska majica za oblikovanje postave REDU SHAPER – novo na slovenskem tržišču!

Zvezdnice Intheline - 1
Zvezdnice Intheline - 1 FOTO: Zvezdnice Intheline

NAROČILA

ZA BRALCE 24UR.COM POSEBNA DARILNA PONUDBA!
DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu, na številki 070 204 205. Za naročilo pošljete SMS s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo: Prehitite poletje, izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

Želite shujšati BREZPLAČNO?
Postanite ambasador ali ambasadorka blagovne znamke InTheLine in povrnemo vam celotno kupnino! Preveri kako TUKAJ.

Naročnik oglasa je INTL d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1