Gospodarstvo
Oglas

Preizkusite svojo srečo in športno znanje!

Ljubljana, 28. 02. 2017 09.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Spadate med številne ljudi, ki jih prijetno vznemirjata tako spektakel vrhunskega športa kot možnost, da vplačilo stave prinese lep dobitek?

Multi točka Abanka
Multi točka Abanka FOTO:

Med storitvami, ki jih lahko hitro opravite na številnih bencinskih servisih OMV po Sloveniji, je tudi gotovinsko vplačilo športnih stav, ki jih prireja Športna loterija. Tako lahko kar mimogrede preizkusite srečo ali preverite svoje poznavanje razmerij na športni sceni. Razpon vplačil je velik. Odštejete lahko le drobiž, saj najnižje vplačilo kombinacije na stavni listek znaša zgolj 0,50 EUR, po drugi strani pa lahko v svojo športno srečo vložite kar 250 EUR, kolikor znaša največje vplačilo. Kot dobro veste, so različno visoki tudi dobitki, ki so odvisni od vrednosti vplačila in višine skupne kvote športnih dogodkov na stavnem listku. Tisti najvišji vam lahko prinesejo prijetne skrbi, kako jih čim bolj prijetno in koristno izkoristiti. Preizkusite torej svojo srečo in znanje, ko se naslednjič ustavite na vam najbližjem bencinskem servisu OMV z Multi točko.

Multi točka je vzpostavljena na skupno 69 bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji. Na Multi točki lahko poleg vplačila športnih stav plačate tudi položnice, napolnite svoj prenosni telefon, kupite vstopnice za koncerte in prireditve ter še mnogo drugega. Podrobnosti preverite na spletni strani, kjer boste našli vse storitve, ki so vam trenutno na voljo.

Združite torej prijetno s koristnim. Med potjo se ustavite na bencinskem servisu OMV in poskrbite za svoje opravke!

Multi točka Abanka - 3
Multi točka Abanka - 3 FOTO:

Naročnik oglasa je OMV Slovenija, d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3