Tujina

Olimpijski šampion: Kraljica mi je podelila viteški naziv, Trump me ima za tujca

New York, 30. 01. 2017 10.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Trumpova prepoved vstopa državljanom sedmih muslimanskih držav odmeva v športu in filmskem svetu. V NBA se sprašujejo, kaj to pomeni za njihove igralce. Nekateri filmski ustvarjalci se ne bodo mogli udeležiti podelitve Oskarjev. Zaradi povračilnega ukrepa Irana pa sta ameriška športnika, ki igrata v tamkajšnji ligi obtičala v Dubaju.

 V ameriški košarkarski zvezi NBA še vedno poizvedujejo, kaj prepoved vstopa državljanom sedmih muslimanskih držav pomeni za njihove igralce. "Obrnili smo se na State Department in zbiramo informacije, da bi razumeli, kako se ta izvršilni ukaz nanaša na igralce v naši ligi, ki prihajajo iz katere od omenjenih držav," je dejal predstavnik za stike z javnostmi NBA Mike Bass. "NBA je globalna liga in ponosni smo, da pritegnemo najboljše igralce z vsega sveta," je dodal.

Med igralci, na katere bi ukrep lahko vplival, sta Luol Deng iz LA Lakersov in Thon Maker iz Milwaukee Bucksov, ki sta Sudanca. Oba sicer imata dvojno državljanstvo.

Iran prepovedal vstop Američanom: športnika obtičala v Dubaju

Povračilni ukrep Irana pa se odraža tudi na Američane, ki igrajo v iranski prvi ligi, poroča Yahoo Sports. Košarkarja Joseph Jones in J. P. Prince sta obtičala v Dubaju, saj je Iran prepovedal vstop ameriškim državljanom v državo, potem ko je Trump na seznam prepovedi vstopa v ZDA uvrstil državljane Irana.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bradley: Ne bi mogel biti bolj oddaljen od prave poti

Trumpov odlok so ogorčeno komentirali tudi številni športniki. Med drugim je ameriški nogometni reprezentant Michael Bradley na svojem Instagram profilu zapisal, da je "žalosten in osramočen" zaradi Trumpove prepovedi. "Ko je bil Trump izvoljen, sem upal, da bo predsednik Trump drugačen kot je bil Trump med kampanjo. Upal sem, da bo ksenofobno, mizoginistično in narcistično retoriko zamenjal bolj skromen in takten pristop k vodenju naše države. Motil sem se. In prepoved vstopa muslimanom je zadnji primer, kako nekdo ne bi mogel biti bolj oddaljen od naše države in prave poti za naprej," je zapisal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Olimpijski šampion: Kraljica mi je podelila viteški naziv, Trump me ima za tujca 

Britanski tekač somalijskega porekla Mo Farah, ki je osvoji štiri zlate medalje, je na Facebook profilu zapisal svoje ogorčenje nad Trumpovo prepovedjo. "Prvega januarja letos mi je njeno veličanstvo kraljica podelila viteški naziv. 27. januarja me je predsednik Donald Trump očitno naredil za tujca. Sem britanski državljan, ki zadnjih šest let živi v Ameriki  trdo delam, prispevam družbi, plačujem davke in vzgajam svoje štiri otroke v kraju, ki mu pravijo dom. Zdaj meni in podobnim meni pravijo, da morda ne bomo dobrodošli. Zelo me skrbi, da bom moral svojim otrokom pojasniti, da očka morda ne bo mogel priti domov – da jim bom moral razložiti, zakaj je predsednik uvedel takšno politiko, ki izhaja iz nevednosti in predsodkov," je zapisal. 

Večkratni olimpijski prvak Mo Farah je v Veliko Britanijo iz Somalije prišel pri osmih letih. Zadnja leta z družino živi v ZDA.
Večkratni olimpijski prvak Mo Farah je v Veliko Britanijo iz Somalije prišel pri osmih letih. Zadnja leta z družino živi v ZDA. FOTO: AP

Dodal je, da ga je Velika Britanija sprejela, ko je bil star osem let. Dala mu je možnost, da uspe in uresniči svoje sanje. "Ponosno sem predstavljal svojo državo, nabiral medalje za Britance in sprejel najvišji častni viteški naziv. Moja zgodba je primer, kaj se lahko zgodi, če slediš politiki sočutja in razumevanja, ne pa sovraštva in izolacije," je še zapisal Farah.

Kutcher: Moja žena je prišla v ZDA na podlagi begunskega vizuma

Prepoved vstopa priseljencev in beguncev iz nekaterih muslimanskih držav je močno razburila tudi hollywoodskega zvezdnika Ashtona Kutcherja. Na svojem Twitter profilu je zapisal več objav. Med drugim, da je tudi njegova žena, igralka Mila Kunis, "prišla v državo na podlagi begunskega vizuma med hladno vojno". "Moja kri vre v tem trenutku," je besen Kutcher. Mila Kunis je s svojo družino v ZDA emigrirala leta 1991 po razpadu Sovjetske zveze.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zapisal je tudi, da kot Američan spoštuje svojega predsednika, ne pa tudi njegove politike. "Verjamem v varovanje meja. Verjamem v omogočanje varnosti, vendar to moramo početi z dostojanstvom. Mi smo Američani. #boljšapot," je zapisal. Svojim kritikom je odvrnil, da se zavzema za Ameriko, ki ni diskriminatorna.

Oskarjev nominiranec trenutno ameriško politiko primerja z retoriko iranskih samodržcev

Trumpova prepoved vstopa v ZDA bo odmevala tudi na letošnjih Oskarjih. Iranski režiser Asghar Farhadi, ki je letošnji nominiranec za Oskarja, je izrazil svoje ogorčenje nad potezo ameriškega predsednika. Sporočil je, da se prihodnji mesec ne bo udeležil podelitve nagrad v Hollywoodu, tudi če bo dobil dovoljenje za potovanje v ZDA. Vsakršna izjema od prepovedi potovanja bi vključevala "če in ampak, ki pa zame nikakor niso sprejemljivi," je dejal.

Iran je med državami, za čigar državljane velja trimesečna prepoved vstopa v ZDA. Farhadijev film The Salesman je nominiran za najboljši tujejezični film. Zadnje poteze ameriškega predsednika je Farhadi primerjal z retoriko isanskih samodržcev: "Da bi razumeli svet, nimajo druge izbire, kot da ga dojemajo skozi miselnost 'mi in oni', ki jo uporabljajo za ustvarjanje zastrašujoče slike o "njih" in širjenja strahu med ljudmi v lastni državi."

Še preden je Trump uradno podpisal odlok o prepovedi vstopa je ena od igralk filma Taraneh Alidoosti, Iranka, ki živi v ZDA, Trumpovo politiko priseljevanja označila za rasistično in napovedala, da bo bojkotirala prestižno filmsko prireditev.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na dogajanje zaradi Trumpove prepovedi so odzvali tudi v Akademiji znanosti in umetnosti gibljivih slik, ki podeljuje Oskarje. Zapisali so, da je zelo zaskrbljujoče, da bo nekaterim filmskim ustvarjalcem onemogočen vstop v državo zaradi njihove verske pripadnosti ali države izvora.

Številni igralci izražajo svoje nestrinjanje s Trumpovo politiko.
Številni igralci izražajo svoje nestrinjanje s Trumpovo politiko. FOTO: AP
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (97)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nightyfly
30. 01. 2017 20.48
+2
korintos23 30.01.2017 12:47:49 -3 2 5 Niti na portalu več nimam toti Trump prave podpore! Dika od 100 nika krepo? **************************** Ufff ,kori , naj to pomeni , da bi ,ali bom moral moderirati svoj jezik ,obnasanje , ker sem cez noc postal heretik ? Ah ne , stari , nikoli tega nisem pocel in ne bom nikoli pocel . Judezevi novci me ne zanimajo , imam mojih posteno zasluzenih vec kot dovolj . Ves , samo nekako cudno se pocutim zadnje case , ko nekoga nisem takoj odstrelil , prav Trampusa ja, in se pridruzil veliki vecini kimajocih , ki so se vceraj lapali drugace . Posteno povem , da bom postal v skrajnih trnutkih tudi konservativec , ce bo to potrebno za varnost mene in mojih . In seveda mojega doma , ki je zdaj tam kjer je . Vidis korintos , mene kar bes popade , ce mi kdorkoli na tem svetu skusa vsiliti nekaj , za kar jaz ne maram .Lahko precedim skozi moje mozgane , moji svobodi govora se nikdar ne mislim odreci , ker sem jo zelo drago placal ,,,,, prav z dvemi leti -brez svobode ,,,,,, nekako podobno kor Assange . Nic mi ni manjkalo , celo studiral sem za izpite ,ko bi prisel ven ,pa vendar se bos strinjal , da svoboda to ni bila .Je bil pa boj za to . Ti bi dopustil , da ob tebe puca skarpe vsak ,ki pride mimo ,pa se vsak cucek opravi potrebo ??? Jaz sigurno ne , zato si jemljem ´´akademsko ´´svobodo , da mislim kot mislim , in ce je ze dovoljeno objavljanje prispevkov ,ki ne zalijo in blatijo drugih , napisem te misli za vse ,ki objavljajo . Razlicnost cv spostovanju pa prinese vedno nekaj novega . Bodi dobro .
Dbist
30. 01. 2017 20.47
-5
Če bi Trumpeta lahko prepričala svojega Trumpa, da okoli vsake slovenske vasi postavi zid, bi vsi slovenski kmetavzarji bili najbolj trumparski ljudje na svetu. Pa celo ponosni bi bili na to. JIJ podpiše.
Dbist
30. 01. 2017 20.29
-7
A je Trump Trumpeto že poslal nazaj v Sevnico? Morda pa zanj ne veljajo enaka pravila!?!! Jest reku, tko bo! Trumpni ga Blaž!
Ajmomali
30. 01. 2017 20.08
-4
Če ti je kraljica podelila viteški naziv, se hitro preseli k njej. Zgledaš pa ne kot vitez, ampak vse kaj drugega.
Dbist
30. 01. 2017 20.38
+0
@AjmoMALI pa še dol visi: Morda bi se ti lahko potegoval za dvornega norčka, a ti manjka kar nekaj deščic v postrešju, da bi lahko bil izbran.
macro
30. 01. 2017 16.43
-2
Jih pa kr nekaj zapusca Ameriko in letujejo na vzhodu.
ggargamell
30. 01. 2017 16.30
-3
sicer za temi dejanji stoji ogromno denarja in drugih razlogov vendar mi je vseeno všeč naj bodo doma v svojih državah tako je prav !!!
BURGA
30. 01. 2017 17.21
+12
Se strinjaš, da gredo domov tudi vsi Američani s svojo vojsko vred?
Zmaga Ukrajini ..
30. 01. 2017 18.12
+3
Zmaga Ukrajini ..
30. 01. 2017 18.13
+3
IVO1965
30. 01. 2017 15.18
+7
dajte ne blatite tolk trumpa, oni zamorec in kilary sta naredla 100x več škode pa je blo vse ok.
Principat
30. 01. 2017 19.18
+5
ne morjo prenest poraza ,, ampak vidimo tudi sedaj , da so komaj sedaj zadihali američani ,, kaj so prikrivali BCO
kam_to_pelje
30. 01. 2017 15.05
+5
Zda so med vsemi demokratičnimi državami naredile največ gorja v afriki in na sploh po svetu. kjer so in še divjajo vojne. Ob tem so sprejele najmanj beguncev med vsemi koalicijskimi državami, ki pucajo njihovo svinjarijo imenovano demokracija. S tewh območij bežijo populacije sposobne za boj in varovanje lastne države. Naši humani9tarci pa jih imenujejo begunci. Kljub da jim je ta status potekel že na poti treh držav nazaj. Nihče se noče boriti. Vsi se bojijo za življenje. Kdo jim bo pa branil svobodo in dom. Mi slovenci ali drugi tujci njihove zemlje. Žal tako to ne gre. Tudi po naravnem sistemu preživetja ne. Razumem da se sprejema dejanske populacije,ki se ne morejo boriti zaradi fizičnih psihičnih omejitev. Vsi ti ki jih gledamo sedaj tu po Evropi že kaki dve ali tri leta. V Italiji, Franciji, Španiji... že kar nekaj let pa derlajo kaj?? oziroma kje??? Koliko teh visoko izobraženih ljudi se je zaposlilo v kaki tovarni, šoli ali nasploh v kakšnem podjetju oziroma inštituciji?? Kolikšna je njihova produktivnost oz. tržna vrednost. Pa ne mislim na to koliko otrok imajo. Ker otroke zna štepat resnično vsak spolno dozorel samec. Samo vprašanje je kdo jih bo hranil in s čim. Kdo bo obnovil njihovo državo??? Američani pač sedaj delajo propagando da bo Evropa pobrala čimveč migrantov. Zakaj v Rusijo ne rinejo???? No vglavnem prvo bi morali mi poskrbeti za slovneske družine ki komaj živijo in to v razmerah nevrednih človeka. pa jih naši kvazi humanitarci niti ne povohajo. Čeprav so močno glasni kako je treba revežem pomagati in kako smo nekateri kruti. Dejmo biti realni in poglejmo dejansko sliko kam ti migranti hočejo in kaj zahtevajo. torej kakšni so njihovi cilji. Ter kaj so doslej naredili za naš in njihov boljši jutri.
BURGA
30. 01. 2017 17.23
+1
AjdeMiPopuši
30. 01. 2017 14.59
+3
Kaj pa Melanija? Ni tudi ona pobegnila v ZDA?
Nightyfly
30. 01. 2017 15.04
+7
Nightyfly
30. 01. 2017 14.20
-1
Ugotavljam , da bi se morali Slovenci , se bolje drzavljani Slovenije ,ki zdaj tam zivijo , izseliti iz UE . Cisto nic ni vsec nikomur . Prej je bil gor ´´bog sonca´´ Obama , afroamerican , na katerega so bivsi suznji cakali kar dolgo . Zdaj so temu dobitniku Nobelove ,ups, dali zausnico , ceprav je Michelle naredila vse , da bi bil njen moz najboljsi ,ter upravicil zaupanje populalacije ex suzjev . In salonskih braniteljev svobode in ne vem se kaj . Najprej je treba ugotoviti princip svobode . Zelo enostaven . Zivim in pustim ostale na miru . Tu se Princip konca in pricne politika in politikantstvo ,ki ga tako voljno implementirajo politiki in Onanisti in oni-Ne , vseh vrst . Braniti svobodo na miren nacin ,molce ......potem , samo z besedami na kulturen nacin , z besedami s povzdignjenim glasom , kletvicami , zalitvami politikov , sosedov , prijateljev , crncev , ........ da o bombah, pistolah in nozih ne govorim ,ter da ne grem naprej do jutri ..z nastevanjem . Kaj je svoboda in koliko je komu pripada ? Samo po zakonih, Ustavah , lepoti , denarju , nasilnistvu ........nepotizmu ,korupciji ? Torej , dragi Slovenci , je rekel Pesnik , .kaj bi radi ? Kaksnega predsednika zelite, da bi zadostil zeljam cisto vsakega drzavljana Slovenije ,pa se vsem migrantom , sosedam okoli Slovenije ,Evropski uniji , ameriki , svetu ??? Prav rad bi slisal te zelje . Kaj pa o dolznostih ste kdaj slisali , no to je moje cisto neselektivno retoricno vprasanje ,ki bi si ga morali v bistvu postaviti sami. Sele potem lahko opletamo,opletate s tujim spolnim organom po kaprivah , a ne ?
Nightyfly
30. 01. 2017 14.26
+1
Trumpa je izvolilo amerisko volilno telo, torej njegovi sodrzavljani ,jaz imam namen ,da to odlocitev spostujem ,kot sem jo ob izvolitvi Hosseina . Ce kaj poznam moje prijatelje ameriske demokrate,,,hihi , bom zloben in jih vprasal , ce bodo od zdaj naprej oni okopavali svetovno znan vrt Michellinke Obama , ki je postal bolj vazen kot vsi begunci iz Sirije skupaj .Amen , ceprav v boga ne verjamem .
BURGA
30. 01. 2017 17.26
+4
Nightyfly
30. 01. 2017 20.32
ERUJ48............ vsec mi je kar ste napisal . Zelo inteligenten clovek ste .
Bigbadjohn
30. 01. 2017 20.48
Odlično se dopolnjujeta- eden zna šteti do 9, drugi pa od 9 do 10... seveda se samo šalim, brez zamere!
Nightyfly
30. 01. 2017 21.00
+1
big bad ,,,,,, o,,,se en inteligenten ? Ops , se salim tudi jaz . Kaj cemo , Satira je cudovita . Samo , samo ........... treba je vedeti kaj je Satira .Treba jo je poznati , torej zakonike ....ce jim tako recem . Satiro je treba znati formulirati ,preden jo polozis nasprotniku na kroznik ,in upati , da zaradi tega ne bo letela glava ,kot se je to dogajalo vcasih . In na koncu sledi vprasanje -ki si ga postavi tvorec Satire . Je bilo vredno ? Sem dosegel namen ? Poglejte si verzijo Satira velikega mojstra Caravaggia
Nightyfly
30. 01. 2017 21.00
big bad john.................,,,,,, o,,,se en inteligenten ? Ops , se salim tudi jaz . Kaj cemo , Satira je cudovita . Samo , samo ........... treba je vedeti kaj je Satira .Treba jo je poznati , torej zakonike ....ce jim tako recem . Satiro je treba znati formulirati ,preden jo polozis nasprotniku na kroznik ,in upati , da zaradi tega ne bo letela glava ,kot se je to dogajalo vcasih . In na koncu sledi vprasanje -ki si ga postavi tvorec Satire . Je bilo vredno ? Sem dosegel namen ? Poglejte si verzijo Satira velikega mojstra Caravaggia , moj ljubljeni slikar . Pa lep vecer . /**** ne vem, ce sem vam odgovoril na vase dubiozen text , niti ni vazno .Vazno je , da ste si ga vi , torej ce ste potesen , ker znate steti naenkrat od ....koliko ???? Jaz na primer od 9-10 , ali celo do 9 ,oni drugi pa od 9-10 ...... Nekaj ste pozabil .Znam steti od -,minus neskoncno ,do nule (vmes tudi absolutno niclo ) torej do nule tuzemske , in celo do 9 pozitno , v + . Kajneda , to pa je doszek . Je vasa Satir zdaj potesen , vas ego pa v totalnem climaxu ?
Dbist
30. 01. 2017 21.07
-1
@Kresnička: Z dobrimi nameni je tlakovana pot v pekel! Če bi znal šteti, bi ugotovil da si malce zelo v temo brcnil. Protikandidat(ka) je prejel(a) več glasov tvojega kobajagi volilnega telesa, Trump pa več elektorskih glasov. Ma nima smisla razlagati prepričanemu... Zadeve poznamo z našega političnega parketa: SDS JIJ: Kakor napravi stari, je vedno prav (Pravljica).
Moralist2010
30. 01. 2017 13.57
+5
Mo Farah. Mentaliteta somaljica po sliki je zelo low. Jezika se v javnosti ne kaže! Najprej naj on pospravi pred svojim pragom.
Bofur
30. 01. 2017 13.40
+10
Trump je tudi en hinavec. Državljanom Irana je prepovedal vstop v ZDA, državljanom Savdske Arabije, Kuvajta, Katarja,ZAE, Alžirije, Maroka, BiH, Albanije, pa ne. Pa je največ spečih radikalcev je prav iz teh drzav, tudi članov alkajde. Iranci so šiiti, člani islamske države suniti. Trump je en velik blefer.
User1063544
30. 01. 2017 13.06
+36
Eh... lepo vas prosim, kaj bi naredili, če bi v tem trenutku živeli v Belgiji, Nizozemski itd... ??? Poglejte si, kakšne težave imajo tam... Zdaj že obstajajo mesta kjer je za nemuslimane vstop zelo toplo odsvetovan ker vam nihče ne jamči za vašo varnost, saj tam šeriatska policija guši folk 100 na uro, nonstop konflikti, posilstva, ropi, kriminal itd... Zdaj ste glasni, ko se počutite varne v vaši topli Sloveniji... Kar sem napisal bo itak predmet brisanja... ker je resnica SOVRAŽNI GOVOR.
romeno
30. 01. 2017 13.09
-6
hm samo to se dogaja v belgijskih mestih nima z begunci nobene veze.
User1063544
30. 01. 2017 13.13
+21
PA KAKŠNI BEGUNCI???? MIGRANTI!!!!! Begunec beži od konflikta do naslednje varne zone, MIGRANT, potuje do njemu zaželjene destinacije... Pa ste resnično tako sprani?? Milijon in pol ljudi je migriralo v Evropo MIGRIRALO - NE PRIBEŽALO.. In zamislite... samo 0,5% teh ljudi predstvalja lahko ekstremistične spranoglavce (po moje je številka višja) ostali so ekonomski migrantje in zelo majhen preocent dejanskih beguncev.. 0,5% od mijon in pol je koliko??? 7500 ljudi ki imajo namen nekaj nekje naštimati ali pa celo radikalizirati??? In to so ljudje ki jih vi ne poznate, in se jim fučka za vas in vaš način življenja... Pa da teh 7500 začne delovati, kot so delovali v Iraku, Libiji, Siriji??? Zdaj pa se prašajte koliko beguncev/migrantov ni ob sebi imelo dokumentov in so rojeni 01.01.2000? A veste da je v Nemčji takoj po prihodu izginilo 200000 migrantom neznano kam??? Pač niso prišli do te stopnje da bi se registrirali... !!??
User1063544
30. 01. 2017 13.16
+15
Kar pa se dogaja po nemčiji, Belgiji, Nizozemski, VB, pa ni nič drugega kot islamizacija naroda.. Zakaj?? za kakšen cilj??? Sama štala je nastala okrog tega.. Vi bi se šli kulturne enakosti.. kakšne enakosti, po ulici vam hodijo maskirane ninđe, ne spoštujoč naših zakonov, naše religije in običajev, pa se oni vam v ksiht derejo da ste rasisti....
Jožica2611
30. 01. 2017 13.26
+3
v kateri državi je največ umorov na 100.000 prebivalcev?
Bofur
30. 01. 2017 13.32
+0
LažnivihAmeriskih24ur
30. 01. 2017 14.44
+8
če zebre niso za evropske gozodve in travnike ,pol tud teli niso za k nam.........ce bi bli vsi za povsod potem bi tud narava poskrbela da bi bile povsod iste vrste zivali.....ce narava sama ve da ni vse za povsod potem bi moralo bit tudi VAM multikulti loverjem jasno
ggargamell
30. 01. 2017 16.36
-1
zbežal bi nazaj v slovenijo kaj pa bi drugega naredil hehe
korintos23
30. 01. 2017 12.58
-4
Tudi Angležev je bilo milijon na ulici, vabili trumpa na obisk.
romeno
30. 01. 2017 12.57
-17
Hm. Kaj je bolje? Da ne delaš nič ali da delaš to kar dela Trump? + pomeni nič, - je podpora Trumpu.
Rožle2X
30. 01. 2017 12.53
-2
Skratka Slovenija potrebuje tudi tako odločnega predsednika države kot tudi vlade...
korintos23
30. 01. 2017 12.53
-2
kemuri bo kandidiral, največji navijaš slovenskih rokometašev, tvoj prijatelj!
User1063544
30. 01. 2017 12.49
-4
Zdaj so ven privreli kot črvi iz mokre zemlje če vanjo spustiš elektriko....
korintos23
30. 01. 2017 12.50
+0
korintos23
30. 01. 2017 12.51
+2
Trump jih ima v tisti svoji mega riti ziher za eno šajtrgo! Hihihi
korintos23
30. 01. 2017 12.47
-4
Niti na portalu več nimam toti Trump prave podpore! Dika od 100 nika krepo?
general17
30. 01. 2017 12.49
+3
Bojite se ga ker je clovek dejanj ne pa kot prejsni sam gobec....vi kar jokite sej druzga ne morete naredit heeeee
korintos23
30. 01. 2017 12.52
-1
Dobil baje kilo od podpisovanja dekreteov, ušesa mu pa dol visijo ker mu jih je Putin malo navil.
general17
30. 01. 2017 12.54
-2
korintos23
30. 01. 2017 12.55
-3
korintos23
30. 01. 2017 12.44
-16
Ivana, Čehoslovakinja, Trumpova prva žena, je tudi migrantka, nje ne bodo šopirali nazaj?
User1063544
30. 01. 2017 12.49
+11
A je Muslimanka in prihaja iz naštetih 6-ih držav za katere velja prepoved????
korintos23
30. 01. 2017 12.50
-10
Jožica2611
30. 01. 2017 12.54
-8
kaj pa je te Melaija? Ekonomska migrantka ali elitna ... no pa take pa to
korintos23
30. 01. 2017 12.56
-6
Joža, njen obraz vse pove, kako in kaj je s totim trumpom.
thetech
30. 01. 2017 13.00
+9
A Melanija posiljuje tam? Mogoče pobija? Meče bombe? Je mogoče blizu skupine, katera to počne?
korintos23
30. 01. 2017 13.04
-3
Skunk Works
30. 01. 2017 12.43
+16
Tile zvezdniki in vrhunsko plačani vrhunski športniki, imajo posestva, vile, veliko, veliko tega...zakaj ne dajo malo na družabna omrežja fotografije teh posestev in vil, ter migrante, ki jih gostijo tam in jim pomagajo. S tem bi malo podkrepili svoje sicer plehke besede.....
korintos23
30. 01. 2017 12.46
-5