Slovenija
Oglas

Poročni sejem 2017 v Hotelu Bellevue v Kranju

Kranj, 27. 01. 2017 07.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na Šmarjetni gori nad Kranjem bo Hotel Bellevue ta konec tedna, 28. in 29. januarja organiziral 6. Poročni sejem. Sodelovala bo tudi znana modna oblikovalka Maja Ferme.

V  Hotelu Bellevue se skozi leto veliko srečujemo s porokami. Od maja pa do konca septembra, ko je glavna sezona poročnih slavij, gostimo in organiziramo poročna slavja, civilne obrede in cerkvene obrede vsako soboto.

Hotel Bellevue, Šmarjetna gora
Hotel Bellevue, Šmarjetna gora FOTO: Poročni sejem v hotelu Bellevue
Poročni sejem se bo odvijal v soboto 28. in nedeljo 29. Januarja, med 10. in 18. uro.Predavanje Maje Ferme bo v soboto, 28. januarja, ob 15. uri.

Ker v Kranju, ki je včasih bilo sejemsko mesto, ni takšnega dogodka in se na ostalih večjih sejmih predstavljajo samo velika podjetja, smo se odločili, da poročni sejem organiziramo sami in povabimo k sodelovanju predvsem lokalna podjetja in ponudnike artiklov in storitev, ki ne smejo manjkati na nobeni poroki.

To bo naš šesti poročni sejem, odvijal se bo v soboto 28. in nedeljo 29. januarja, obiščete pa nas lahko med 10. in 18. uro.

Modeli na poročnem sejmu
Modeli na poročnem sejmu FOTO: Poročni sejem v hotelu Bellevue

K sodelovanju smo povabili tudi najboljšo slovensko oblikovalko poročnih in slavnostnih oblačil pri nas, Majo Ferme, ki je sodelovala z največjo Hollywoodsko filmsko produkcijsko hišo na svetu, njene kreacije pa nosita tudi lepotici: filmska igralka Monica Bellucci in največja ruska operna diva Anna Netrebko.

Prireditvena restavracija Hotela Bellevue
Prireditvena restavracija Hotela Bellevue FOTO: Poročni sejem v hotelu Bellevue

Zato še posebej vabljeni v soboto, 28. januarja, ob 15. uri na njeno sproščeno predavanje.

Oglejte si tudi video poročnega sejma.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V  Hotelu Bellevue na Šmarjetni gori vam je na voljo tako civilna kot cerkvena poroka, različne pogostitve, ter seveda poročno slavje in hotelska nastanitev. Skratka vse na vrhu hribčka nad Kranjem, kjer se dotaknemo neba!

Pri nas imate lahko vse na enem mestu!
Pri civilnem delu lahko dahnete da v družbi prelepega razgleda nad mestom Kranj in okolico na hotelskem vrtu, pred bogom lahko svojo ljubezen potrdite v cerkvici svete Marjete iz 9.st., ki stoji poleg hotela, slavje pa pripravimo v primerno velikem prostoru, ki sprejmejo do 30 gostov, do 60 gostov, od 50 do 110 in od 110 do 250 gostov, v kateri boste v dobri družbi ob odlični hrani in glasbi lahko uživali do jutranjih ur.

Civilni obred na prostem v Hotelu Bellevue
Civilni obred na prostem v Hotelu Bellevue FOTO: Poročni sejem

Odgovor na vprašanje kam ima tako le eno možnost.

Izberite najlepši pogled na mesto!

Naročnik oglasa je Hotel Bellevue.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3