Tuja scena
Oglas

Poletna sezona na Krvavcu, to soboto otroci gratis

Ljubljana, 06. 06. 2014 07.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Planina Krvavec se s svojimi razgibanimi tereni poleti prelevi v gostoljubno oazo za pohodnike in kolesarje.

S čudovitim razgledom na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe nudi sproščujoč oddih v naravi ter omogoča umik iz vročega poletnega mestnega vrveža k zmernim temperaturam svežega gorskega zraka. Vožnja s kabinsko žičnico, ki poleti obratuje vse dni v tednu, vam prihrani kar nekaj poti, ob izstopu pa ste na idealnem izhodišču za zanimive pohodniške ture na Kompotelo, Kalški greben, Kokrško sedlo in Cojzovo kočo.

POLETNI URNIK OBRATOVANJA
Od 31. maja dalje obratuje kabinska žičnica od četrtka do nedelje ter Poletni park ob vikendih, v času šolskih počitnic pa obratujeta tako kabinska kot Poletni park vse dni v tednu.

Krvavec
Krvavec FOTO:

POLETNI PARK KRVAVEC, NOVO ŽE OD 19 EUR ZA ODRASLO OSEBO!
Z aktivnimi doživetji omogoča celodnevno zabavo na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem ter družinam, slednje ob obisku prejmejo 15% popust. Za ceno ene vstopnice lahko izbirate kar med 10. aktivnostmi: plezalnim pustolovskim parkom, kolesarskim parkom, gorskimi go-karti, gorskimi skiroji, plezalnim stolpom, trampolinom, poligonom za lokostrelstvo, slackline, frizbi golfom in spustom s tubo. Letošnja novost je vstopnica za 7 aktivnosti, od 19 EUR dalje za odraslo osebo!

Krvavec
Krvavec FOTO:

DRUŽINSKI DAN V POLETNEM PARKU KRVAVEC
V soboto 7. junija 2014 lepo vabljeni na prvi družinski dan v Poletni park Krvavec.
Posebna ugodnost: ob nakupu ene odrasle vstopnice po polni ceni ena otroška karta gratis!

Krvavec
Krvavec FOTO:

POLETNI PAKETI V HOTELU KRVAVEC
Najvišje ležeči hotel v Sloveniji, na kar 1600 metrih nad morjem nudi vse potrebno udobje za sproščujoč oddih v poletnem času z ugodnimi AKTIVNIMI in DRUŽINSKIMI paketi. Hotel predstavlja idealno izhodišče za pohodništvo, planinske ture, kolesarske izlete ter obisk Poletnega parka Krvavec. V hotelu je na voljo 26 enot s skupno 90 ležišči. Hotel se ponaša z dvema luksuznima in prostornima hotelskima apartmajema, sejno sobo (s projektorjem) ter prostorno restavracijo za 150 ljudi. Poleg čudovitega ambienta navdušuje s pristno domačo kulinariko, krvavška Plaža pa nudi idealen prostor za oddih ter zabavo za zaključene skupine (poslovne zabave, poroke in jubileji).

Krvavec
Krvavec FOTO:

BERLITZOVE JEZIKOVNE POČITNICE NA KRVAVCU - ko učenje postane pustolovščina
Edine jezikovne počitnice pri nas, ki so organizirane skladno s programom najuspešnejših tujih jezikovnih kampov. Več kot le jezikovni tečaji z najboljšimi učitelji in hkrati obilico zabave!
Za prvi termin letošnjih jezikovnih počitnic od 6. do 11.7.14 na Krvavcu velja posebna LAST MINUTE PONUDBA 80 € popusta za vpis do 20.6.14! Več na …

Krvavec
Krvavec FOTO:

INTERSPORTOV DAN ŠPORTOV V PLANINAH
Vse ljubitelje športa vabimo, da se 21. junija 2014 preizkusite v eni ali več zanimivih aktivnostih, ki jih bo RTC Krvavec skupaj s partnerji izvajal na prostem. Ob 9. uri se bo pričela brezplačna Salomonove šola Trailrunninga, ob 10.00 brezplačna predstavitev turnega kolesarstva, ob 10.30 brezplačni pohod iz Tihe doline na Zvoh, ob 11.00 Alive RUN-FUN tekmovanje, po vzoru teka na Planico z bogatimi nagradami za tekmovalce, sledila bo tekma v jadralnem padalstvu ter skoki v tandemu po promocijski ceni. Organizirane bodo brezplačne planinske urice za otroke in delavnice za mlade planince. Skozi ves dan bo potekal mini sejem outdoor opreme znanih blagovnih znamk, dan bodo zaključili z zabavo s skupino ThePoušters na plaži Krvavec.

Krvavec
Krvavec FOTO:

POLETNI DOGODKI NA PLANINI KRVAVEC
Številnim zabavnim dogodkom na planini Krvavec lahko sledite na njihovi spletni strani in družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3