Slovenija
Oglas

Pod novoletno jelko mu postavite darilo s stilom

Ljubljana, 02. 12. 2015 09.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Veseli december je zaznamovan s številnimi prazniki, zabavami in seveda z obdarovanjem najbližjih. Trije dobri možje prinašajo darila, ki pa jih poleg predstavnic ženskega spola radi prejmejo tudi moški, a je izbor zanje zahtevnejši.

Obdarovanja in voščila so del tradicionalnega prazničnega vzdušja, saj so že dolgo pomembna prvina medčloveških odnosov ter prisotna različnih v navadah in običajih. Na prvi pogled spontano in prostovoljno obdarovanje, s katerim izražamo pozornost, ljubezen in spoštovanje, ljudem pravzaprav predstavlja neko obvezo. Darilo ima namreč poleg simbolnega tudi ekonomski pomen ter mora biti primerno situaciji in seveda obdarovancu.

Številni z izbiro odlašajo in se po nakupih odpravijo v zadnjem hipu, ko jih poleg gneče pričaka še nakupovalni stres in si želijo, da bi z izleti po trgovinah čimprej opravili. S premišljenim in dodelanim seznamom v začetku meseca, se tem težavam lahko izognete in moške letos presenetite z uporabnim darilom.

Braun - 6
Braun - 6 FOTO: Braun

Presenečenje za vsakodnevno rabo

Tako moški, ki so si novembra puščali brke in se zanje odločili tudi v decembru, kot tudi tisti, ki jim britje predstavlja vsakodnevni ritual, se strinjajo, da je dober brivnik obvezen pripomoček v toaletni torbici. Preverjeno zaupajo brivnikom Braun, ki so poleg trendovskega dizajna tudi vsestransko uporabni. Za najbolj prodajan Braunov model na svetu veljajo brivniki Braun Series 3, ki so pred kratkim doživeli še dodatno izboljšanje in jih odlikuje lastnost najhitrejših brivnikov doslej (v primerjavi s prejšnjimi modeli Series 3).

Edinstven, drzen in izstopajoč izgled lahko moški doseže prav z brivnikom, ki njegovi podobi doda piko na i. Življenja brez dobrega brivnika si ne predstavlja najbolj prepoznaven slovenski brkač Filip Flisar, ki je jeseni postal ambasador Braunove blagovne znamke. Flisar si namreč kljub natrpanem urniku in številnim potovanjem najde čas, da uredi svoj stil, kar igra precej pomembno vlogo tudi za ostale moške. Darila nosijo močno sporočilno vrednost, zato naj bodo izbrana premišljeno in obenem ohranijo element presenečenja za obdarovance.

Še ne veste, kaj boste dali pod novoletno jelko? Ogromno idej za odlična novoletna darila med drugim lahko dobite v Braunovem kotičku v trgovini Big Bang v Cityparku v Ljubljani. 

Nakup izdelkov Braun je brez tveganja, saj do 31. 1. 2016 velja jamstvo za vračilo kupnine, če izdelkom slučajno ne bi bili zadovoljni. Več informacij na prodajnih mestih!

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1