Tuja scena
Oglas

Po Planici v Planico!

Ljubljana, 11. 04. 2016 07.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Oči celega sveta so bile pred kratkim uprte v slovenski ponos – Planico. Prijetne pomladne temperature kar kličejo po tem, da si jo v miru ogledate tudi vi!

Lahkih nog naokrog

V Kranjski Gori se je prebudila pomlad in prijetni aprilski dnevi vabijo, da odkrijete skrivne čare Zgornjesavske doline. Podajte se na čudovit sprehod po alpskih gozdovih in okoliških gorah, celoten splet gorskih pešpoti znaša več kot 150 km, kolesarjem pa je namenjenih 200 km označenih in urejenih poti, ki so primerne tudi za rolarje. Zaradi idealne nadmorske višine, gorskega zraka in številnih sončnih dni pa je destinacija že od antike poznana tudi kot edinstveno klimatsko zdravilišče, kar bo vašim avanturam na prostem dodalo posebno dimenzijo. Sprehod ob urejeni okolici jezera Jasna vam bo napolnil baterije in pregnal občutek spomladanske utrujenosti.

Idila ob jezeru Jasna. Foto: Matej Vranič
Idila ob jezeru Jasna. Foto: Matej Vranič FOTO:

Zmenek s kraljico

Zadnji teden marca so bile nepregledne množice namenjene v isto smer, v dolino pod Ponce. V Planici se je v soju slovenskih uspehov zaključilo svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, prireditev pa je bila tudi zaradi prenovljene infrastrukture deležna pozornosti svetovne javnosti.

V manj obljudenih pomladnih mesecih pa si 'Ledeno kraljico' lahko ogledate v miru. V hotelih Hit Alpinea smo za vas pripravili atraktivno pomladno ponudbo, ki vključuje nočitev v 4* hotelu, kopanje in obisk muzeja v Nordijskem centru Planica, najpogumnejši pa se lahko povzpnete na vrh velikanke in se iz nje spustite z jeklenico (ZIP-Line). Več o ugodni ponudbi preberite tukaj.

Prenovljeni Nordijski center v Planici je prava turistična atrakcija.
Prenovljeni Nordijski center v Planici je prava turistična atrakcija. FOTO:

Vaš trenutek

Obisk wellness centra bo pripomogel k spomladanski regeneraciji in pripravil telo na prehod iz zime na poletje. Pustite, da čista planinska voda odnese vsakodnevne skrbi in občutite harmonijo gora, vode in okoliških gozdov. V hotelski verigi Hit Alpinea Kranjska Gora so vam na voljo kar štirje wellness centri, kot gostje kateregakoli hotela pa lahko prosto izbirate med njimi. Od intimnejšega Sprostitvenega centra Kompas, do večjih, Aqua Larix in Wellness Špik. Predvsem slednji slovi kot pravi biser pod Alpami, saj s svojim Alpskim in Ledeniškim wellnesom sodi med najbolj razgibane wellness centre v Evropi.

Preženite spomladansko utrujenost v enem izmed wellness centrov.
Preženite spomladansko utrujenost v enem izmed wellness centrov. FOTO:

Vabljeni na barvita doživetja v Kranjsko Goro!

Kontaktni podatki:
www.hit-alpinea.si, info@hit-alpinea.si, BREZPLAČNA MODRA ŠTEVILKA: 080 88 30.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1