Tujina

Po napadih v Parizu našli tulec iz BiH

Pariz/Sarajevo, 13. 01. 2015 16.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Orožje, uporabljeno v napadu na satirični tednik Charlie Hebdo, je prišlo iz tujine, ugotavljajo francoski preiskovalci. Med drugim so našli tulec, ki izvira iz BiH. V Bolgariji so prijeli moškega, povezanega z enim od napadalcev, denar pa razkriva, da je bila na delu očitno organizirana skupina.

Medtem ko svet še vedno glasno izraža solidarnost s Francijo, se preiskava terorističnih napadov nadaljuje. Vse kaže, daje bil ana delu organizirana skupina.
Medtem ko svet še vedno glasno izraža solidarnost s Francijo, se preiskava terorističnih napadov nadaljuje. Vse kaže, daje bil ana delu organizirana skupina. FOTO: Reuters

Po terorističnih napadih v Parizu so našli tulec, ki izvira iz Bosne in Hercegovine, je za televizijo N1 potrdil namestnik obrambnega ministra BiH Živko Marjanac. S tem je potrdil predhodna poročila, da je bilo v napadu na satirični tednik Charlie Hebdo uporabljeno strelivo iz BiH.

"Izdelan je bil leta 1986 v podjetju Igman v kraju Konjic, danes pa je to strelivo v skladiščih oboroženih sil, najti ga je tudi v vsakem gospodinjstvu, kjer imajo orožje," je dejal Marjanac.

Regionalna televizijska mreža, za katero je spregovoril, je ob tem navedla, da v skladiščih vojske BiH trenutno poteka popis oborožitve in drugih shranjenih materialov, ki naj bi pokazal, ali je stanje v njih takšno, kot na papirju. Spomnili so še, da lanskoletna kraja 600 polnil za granate iz vojaške baze Krčmarice ni dobila epiloga.

Govorice so se začele že pred dnevi

Časnik Glas Srpske je sicer že pred dnevi poročal, da je bilo v napadu na Charlie Hebdo uporabljeno strelivo iz BiH. Časnik se je skliceval na fotografijo agencije Conflict News, na kateri je bil tulec z oznako "IK 86", kar pomeni, da je šlo za leta 1986 v tovarni Igman proizveden naboj.

Obrambni minister BiH Zekerijah Osmić se je na poročanje odzval z besedami, da to ni na nikakršen način povezano z oboroženimi silami BiH. "S stoodstotno gotovostjo trdim, da v zadnjih dveh letih in mesecu dni z ministrstva za obrambo iz države ni odšel niti en naboj," je dejal za sarajevski časnik Oslobođenje.

Orožje je prišlo iz tujine

Da orožje, uporabljeno v napadih, ne izvira iz Francije, ugotavljajo tudi tamkajšnji preiskovalci, ki sledijo denarju. Sredstva, porabljena za izvedbo napadov, namreč kažejo, da gre za delo organizirane skupine in ne posameznikov, je povedal predstavnik sindikata francoskih policistov Christophe Crepin. Dodal je, da v povezavi z "znatnim financiranjem" treh napadalcev in drugih v njihovi mreži iščejo več ljudi.

Aretacija v Bolgariji

V Bolgariji pa so ob poskusu prečkanja meje s Turčijo prijeli moškega, ki je bil povezan z enim od bratov, napadalcev na Charlie Hebdo. 

Gre za 29-letnega Fritz-Jolyja Joachina, francoskega državljana haitijskega porekla in spreobrnjenca v islam, ki je bil s Cherifom Kouachijem večkrat v stiku. Med drugim se je to zgodilo pred odhodom Joachina iz Francije 30. decembra lani, teden dni preden sta Cherif in Said Kouachi v napadu na uredništvo tednika ubila 12 ljudi.

Za Joachina je bil sprva razpisan evropski nalog za prijetje, ki ga je zaradi obtožb njegove žene, da je ugrabil njunega triletnega sina, izdala Francija. V ponedeljek so nato bolgarske oblasti prejele še drugi evropski nalog za prijetje, ki ga je izdalo sodišče v Parizu. "Obtožbe se nanašajo na sodelovanje v organizirani kriminalni skupini, katere cilj je bil priprava terorističnih dejanj," je pojasnila bolgarska tožilka Darina Slavova.

Dodala je, da je Joachin med zaslišanjem danes popoldne povedal, da sta s Cherifom Kouachijem stara prijatelja, ob tem pa poudaril, da ne more prevzeti odgovornosti za dejanja bratov Kouachi.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (215)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
14. 01. 2015 15.15
+1
Morda samo strelivo, orožje ne nujno, ... drugega ne sklepati po prvem.
Jimi1
14. 01. 2015 14.05
+4
Kaj boste vrli obveščevalci, ki to berete rekli na to, da že nekaj let po streliščih pobiram razne arabske tulce predvsem 308win (7,62NATO) ? Tega streliva v EU prodaji nisem nikjer zasledil ! Torej registrirani strelci z tem zagotovo nimamo nič.... Kar se jugo streliva zadeva pa ga Srbija prodaja po celem svetu pod oznako Yugo surplus, tako da niti slučajno ni nujno, da so ga iz BIH nabavili-prej iz Srbije !
iGURT
14. 01. 2015 09.18
+2
.... denar kroži, orožje tudi, orožje je velik posel ... npr., ameriško municijo, oz., NATO standard najdeš pri IS v Siriji, Iraku, ni da ni, kakor tudi Ruski AK-47 najdeš po celem planetu. Povsod je polno raznih Omanov Ivanov Jemsov Đonov ki služijo ogromno na račun ubijanja ...
Golobek
14. 01. 2015 06.52
-4
Evoga spet bosnija kriva benti Haso i Mujo Transport Hrvaška Slovenija Italija Francija ..... Ugotovitev jasna večjo varnost rabijo države In ljudi prave da svoje delo upravlja strokovno ne pa v MARCEDESIH plavo pobarvano spijo kot golobi 😡Kekeci zbudite se šaban vam diha za ovratnik Tuzla Francija sigurno za drobiž 100okvirov metk IK86 vojne ni konec.
TurboBart
14. 01. 2015 06.04
+7
Kolko vem so Slovenci prodajali orožje BIH in Hrvaški.....he he he he.dajte še članek o tem,ker knjiga je že napisana.
TurboBart
14. 01. 2015 06.06
+2
Pa malo že pogrešam da ni člankov več o Hrvatih.Kaj ste pozabli na nas,aja,po arbitraži bo zopet nadaljevanje drugi del....Zdaj pač imate drugi narod na tapeti.Zunanjega sovražnika treba imet,če ne pa ustvarit.
MaunelNeuer
14. 01. 2015 04.22
-6
muslimani in američani =driska
lnterReflections
14. 01. 2015 01.12
+12
Besedo "terorist" so se spomnili Američani, kar pomeni, da so se tudi teroriste oni spomnili in jih ustvarili. To je popolnoma logično. "Terorist" je za ZDA in ostale Zahodne države vsak, si se drzne upirati eliti, ki jo predstavljajo multinacionalke in njim podrejene tajne službe kot so CIA, NSA in M16. CIA je s terorističnim napadom v Franciji dosegla, da se poenoti EU, ki ji grozi razpad, z ustvarjanjem skupnega sovražnika. To je počel tudi Hitler v Tretjem rajhu, ko je zažgal Reicstag, za ta napad pa to obtožil komuniste. Podobno je CIA naredila leta 11.11 2002, ko so napadli WTC. S tem so dosegli, da torej povežejo celo EU in da ljudem zaradi varnosti začnejo omejevati osebne svoboščine, kar koristi eliti. V ZDA ti lahko FBI brez naloga pregleda stanovanje in te drži v priporu za nedoločen čas samo če sumi, da si terorist. Sedaj hočejo podoben zakon vnesti tudi na področje EU-ja. Skupni cilj jim je namreč, da s stopnjevanjem terorističnih napadov ljudem odvzamejo svoboščine na račun boljše varnosti do te mere, da bomo na koncu prišli do totalitarne globalne vlade, kjer bomo vsi imeli vgrajene RFID čipe, kjer bodo lahko spremljali vsak naš korak. Cilj jim je tudi ukinitev vseh parlamentov, kjer bodo zakone namesto parlamenta pisale multinacionalke, vlada pa bo to izvrševala. Ljudje bodo ta totalitarizem zaradi varnosti zahtevali sami, ker bo teh napadov vedno le več. In za vsemi bo stala CIA, kakor je za vsemi do sedaj. Med drugo svetovno vojno in v letih 1945-90 smo imeli totalitarizem tudi mi, vendar takrat ni bilo še RFID čipov, kjer so lahko nacisti nadzirali, kje se skrivajo partizani po gozdovih. Oblast med leti 1945-90 pa tudi ni mogla nadzirati svojih nasprotnikov preko RFID čipov. Nova toltalitarna vlada pa bo to imela in nas bo lahko nadzirala in že v naprej preprečila napade "terororistov". Čaka nas torej hujši totalitarizem kot smo ga mi živeli v letih 1941-45 in 1945-90. Lepih časov svobode bo s tem konec. Jaz se ne bojim tistih "teroristov" iz Bližnjega vzhoda, ki živijo še v kameni dobi, ampak v teh, ki financirajo izvajanje teh na področju EU, ki delajo pod financiranje CIA-e. To pa je Bilderberg group elita, za katero stojijo lastniki multinacionalk. To so pravi "teroristi" in ti so grožnja celotnemu človeštvu. In teh je strah vsakega, ki ima kritično razmišljanje in ne sprane možgane.
bAng bAng dAdy
14. 01. 2015 09.40
+1
se strinjam, čista resnica...nwo je na delu. Kmalu bomo kot ovce čipirani skakali po svetu, na tem čipu bojo vsi naši osebni podatki od bančnih do zavarovalnih podatkov. IBM je že nekaj let nazaj naredil reklamo za RFID čip. V zda čipiranje že poteka prostovoljno a kmalu bo to drzavljanska obveznost tako kot tukaj v eu... Upret se je treba globalistom če hočemo živeti svobodno
blazter
13. 01. 2015 23.40
+1
Glede na vse skupaj bi jaz nikjer ne objavljal ničesar. Ker to jim je sama reklama. Kar se vere tiče, pa je krščanstvo svoje verske vojne imelo. In tam se ni šparalo nikogar. Nikjer. Židje na vse slabe stvari, ki so jim bile storjene ..... niso normalni... Pri muslimanih pa mi ni jasno, otroke, ženske z bombo okoli pasu pa bum?! Vsepovsod so izjeme ampak, kam vse to pelje?
pepikrlinca
13. 01. 2015 23.30
+4
blablabla...leta 86 je bla še juga in torej strelivo je še od JLA..kakšna bih...ma kej ste padli z lune?
TellingTheTruth
14. 01. 2015 00.20
+2
Ja takrat so ga naredili, v francijo je prislo pa v preteklem letu iz bih verjetno. Kaj ti ni jasno?
Krta?a 21
13. 01. 2015 23.04
+9
Zdaj lahko napisemo tudi takole (dokazov vec kot dovolj) - 911, sandy hook, boston bombing, flight mh in zdaj se charlie - same lazne operacije.
bAng bAng dAdy
13. 01. 2015 23.04
+6
bAng bAng dAdy
13. 01. 2015 22.11
+10
se albert pike ki je bil mason je rekel ce hočjo zavladati svetu morajo narediti 3 svetovne vojne, 3. svetovna vojna naj bi bila proti muslimanom...in je zlo zanimiv da so zdaj v franciji optozili spet muslimane ampak ce na netu bolje pogledamo posnetek kjer ustrelijo človeka na pločniku se jasno vidi da gre za fejk kjer se strelja z slepimi naboji in kjer sploh ni niti madeza krvi na pločniku. Toliko o tem terorističnem napadu ki mislim da ima podobno zgodbo kot ameriski 9/11... nevrjamite vsega kar vidite in kar vam hočejo vbrizgati v možgane, pozor NWO je na delu... l.p.
Krta?a 21
13. 01. 2015 22.22
-1
Francoski predsednik je ze 9. Ta mesec povedal da so za napadom iluminati in to na nacionalki. Erdoganu je pa danes potegnil za kaj se gre.
PATRIOT.SI
13. 01. 2015 22.32
+10
Evropa se prebuja, zgodovina je pa znano da se ponavlja, muslimani so danes v Evropi skoraj to kar so bili Židje pred 70. leti, kako se je končalo pa vemo, tega si nihče ne želi. Definitivno pa mora Evropa zapreti meje,ekstremiste nadzirati ne pa da se ji spušča še nazaj v državo ko se vračajo iz Sirije in Iraka po vojnih pohodih, priseljenci se pa morajo asimilirati, ozr. integrirati v družbo, sicer pa v demokraciji volja večine obvelja.
-4
lowePutin - Resno misliš da je 90 000 policistov, vojakov in ostalih udeleženih v to akcijo tako neumnih da ne bi opazili da gre za zaroto? Če bi šlo za zaroto bi bil scenarij tak da bi bila terorista že za prvim vogalom mrtva, da ne bi kaj preveč povedala...
bAng bAng dAdy
13. 01. 2015 22.55
+5
pri 911 jih je mrgolelo policistov po ulici in po tem so imeli dober povod za afganistan, tudi tukaj je podobna zgodba. Posnetke si malo poglej po netu in ti bo dosti jasno, npr. policist ki lezi na pločniku ko ga brata igralca terorista ustrelita zanimivo da je pozabil istisniti vrečo kečapa ranjeni policist predno je umrl... če se vsak dan po TV govori o namišljenioh teroristih ljudje čez čas začnejo vrjet in je z njimi lažje manipulirati. o nwo bi se lahko veliko pisali... l.p.
-2
Policist je bil oblečen v temna oblačila tako da ne vem kaj ti pričakuješ da bi se videlo? Preveč gledaš filme...
Krta?a 21
13. 01. 2015 23.00
+1
bAng bAng dAdy
13. 01. 2015 23.01
+3
LLYYMM oprosti ampak si preveč naiven in si kot ovca z katero se z lahkoto manipulera. Nevrjami vsemu kar ti strežejo zahodni mediji ki imajo cilj pranja možganov.
provokatorr
13. 01. 2015 23.09
+3
obstaja posnetek, kjer se vidi, da je stekel proti policistu, ki je ležal na pločniku in ustrelil proti njemu, krogla ga ni zadela, ker se vidi, da se je odbila od pločnika. originalni posnetek je bil odstranjen iz spleta, potem pa so mediji objavljali zrezani posnetek, kjer se vidi, da je terorist stekel proti policistu, potem ja rez, ker naj bi ga takrat kao ustrelil. ne verjamem pa, da so si izmislili ostale ubite ljudi.
pihecmihec
13. 01. 2015 22.10
+7
Ta tovarna Igman še danes obratuje v Bosni in baje so zelo uspešni, obračajo milijone, proizvajajo pa naboje od A do Ž....
1xy
13. 01. 2015 21.51
+16
kake Mesečni Luka seka........ravnokar izjavil, da v Slo ni potrebno sprejemat zakonodaje, ker imamo samo 5 skrajnežev, pa še tisti so pod nadzorom.........na keri substanci je ta mlečnozobec?????
Krta?a 21
13. 01. 2015 22.39
-3
Caki da pride novi jenki na ambasado. Zdajsnji je igral na bele, rdece karte. Le kje bo pa ta mesal?....
Bosna4ever
13. 01. 2015 21.19
+1
Kar v nekaj državah sem živel, ne dolgo max 12mes, ampak takšnega mišlenja o muslimanih ni nikjer na svetu kot pa v Sloveniji. Trenutno sem na Nizozemskem in tam vidiš vse živo, in nihče z prstom ne pokazuje na žensko, ki je zavita ali črnca ki sam sebi neki prepeva. V Slo bi že bil v novicah glavna tema. Ljudje pojdite mal v svet pa boste se sami prepričali, da smo muslimani čisto navadni ljudje, so izjeme tako kot v krščanstvu. V letu 2008 je bilo več muslimanov kot kristjanov na svetu , 1,25 milijarde muslimanov in 1,13 milijarde kristjanov. Trenutni podatki so mislim, da je kristjanov 2,1 milijarde muslimanov 1,7 milijarde nisem siguren. Ampak hočem povedati, da če mislite v Sloveniji, da bodo muslimani zapustili deželo se zelo motite. Vsak ima izbiro živeti kjer hoče. Saj boste zelo kmalu Slovenci občutili kako je ko si priseljenec, vsak dan ogromno ljudi zapusti Slovenijo gre trebuhom za kruhom. pa boste videli kako vas imajo Nemc radi. Pa nimam proti nikomur nič, samo take članke ko berem mi je slabo, se skrivate tukaj po forumih.
adidasler
13. 01. 2015 21.23
-1
Poisonivy
13. 01. 2015 21.56
+3
sej ne mislimo vsi tako... težava je, ker na teh portalih večinoma komentira najbolj primitiven folk, kar je... statistični vzorec ni skladen z realnostjo.... to so vglavnem ene propalice, ki zlivajo svoje frustracije tukaj.
Bosna4ever
13. 01. 2015 22.03
-3
+15
Evropske države težko prebavljajo ninja odprave... Nemci so še kako sovražni do muslimanov samo da tega za enkrat množično še niso pokazali... Nizozemska, Švedska, Švica? Poglej kakšne ankete ti bo jasno kako podpirajo priseljence, predvsem tiste muslimanske vere, ki so odgovorni za večino kriminala in posilstev... Zatiskajte si oči ampak v Evropi vre...
Bosna4ever
13. 01. 2015 22.10
-7
LLYYMM ne rabim brati anket, saj kot sem napisal živim po celem svetu, in zaenkrat imam vid kar vredu. Kdor je bil na Nizozemskem bo vedel kakšen je to narod, njim kar ne paše ti direktno v faco vržejo, pa nikdar nisem imel problemov. Ampak Slo je pa b
jabolkonepada
13. 01. 2015 22.14
+5
Bosna na žalost sami delate tak vtis da vas noben se enkrat ponovim noben vas ne mara! Nisi edini ki hodiš po svetu. Prišel si v slovenijo spostuj našo kulturo ne posiljuj nam svojo dzamijo v naši deželi! Pa si vedno dobrodošel
+7
Saj pravim vi si kar zatiskajte oči pred resnico... Zakaj imajo muslimani probleme z praktično celim svetom? Evropa, ZDA, Kanada, Avstralija, Rusija, Kitajska, Japonska, Koreja, Nova Zelandija... Meni to pove da je nekaj narobe z vami in ne z nami...
Bosna4ever
13. 01. 2015 22.24
-4
Mislim, da si premalo zgodovino poslušal v šoli fant. To je vse v interesu politike, krvavi denar. Jst si ne zatiskam oči pred nikomur in si jih tudi ne mislim, če ti ni kaj prav, da sem musliman, prov mi je vsen. Jabolkapade ko boš prispeval kak evro za gradnjo džamije se lahko oglašaš, v Bosni so tudi cerkve pa vse poteka normalno. Samo v Sloveniji vse kontra sveta. Ker vidim, da ste NEKATERI toliko zaljubljeni v svojo in mojo deželo Slovenijo, pred 5min ste na drugih
PATRIOT.SI
13. 01. 2015 22.27
+2
Tale Bosna4ever mislim da je musliman bolj po rodni liniji ne po prepričanju :) po moje ga rad kdaj spije pa kakšen pršut poje, njega bi takoj bičali v Saudski Arabiji pa da ga pol slišimo.
jabolkonepada
13. 01. 2015 22.28
+0
Bosna že to da verjameš v pravljice kot je religija mi vse pove o tebi in tvoji inteligenci nisi sposoben razmišljati z svojo glavo zato te pa zejnega čez vodo vozijo v imenu pravljicnih junakov
jabolkonepada
13. 01. 2015 22.30
+4
Bosna ko ste se selili v slovenijo ste vedeli da nimamo dzamije pa ste vseeno prišli zdej pa posiljujete vašo kulturo v nas prostor ! To se ne dela ste pisiljevalci pravljicarji
+1
Bosnia4Ever - Kakšno povezavo ima to z zgodovino? Govorim o sedanjosti, o stanju ki trenutno vlada na svetu... Vsem zgoraj naštetim državam je skupno da so proti islamu, proti priseljevanju... Pa imam kar nekaj kolegov v arabskem svetu in sem tudi bil že tam na obisku (Egipt)... Za svoje kolege sploh ne bi rekel da so muslimani... Z njimi sem se odprto pogovarjal o njihovi veri, kulturi, odkrito sem jim povedal svoje mnenje o islamu in ga tudi hudo kritiziral... Pa ti povem da smo še danes super kolegi... Vse je odvisno od človeka, koliko dovoli da mu vera pride do živega...
Bosna4ever
13. 01. 2015 22.32
+1
Jabolk, najbolj inteligenten človek na portalu 24ur, hahah. PATRIOT te povabim na pir in pr
jabolkonepada
13. 01. 2015 22.35
+3
Krta?a 21
13. 01. 2015 22.36
+2
Vsi tile komentatorji ala jabolko...cestitke, boste prvi v bojni vrsti za dober kanonfuter, zal. Ravno takih noben ne rabi, se posebno ne zdaj. Vasi premehki mozgani ne dojamejo kdo je trenutno najvecji sovraznik celemu svetu - zion (banke, megafirme, politiki itd). Ko vam bo to potegnil, vas bojo ze pokrili z zemljo. Narodu z nestrpnostjo delate medvedjo uslugo in tiscite tocno tja kamor vas zion tisci - deli in vladaj.
PATRIOT.SI
13. 01. 2015 22.38
+1
Bosna4ever ti dam plus :) ampak poanta je bila kako je v muslimanskih državah
Bosna4ever
13. 01. 2015 22.41
+3
LLYYMM jst če grem nekom v goste, nebom pljuval čez njega. Tako, da otroške zgodbice zadrži zase. Hočete nočete dzamija bo v Lj, zrd mene nej zidajo vse religijska svetišča v sloveniji. Itak sami sebe ne prebavite, kaj šele nekoga, ki ni čistokrven slovenc.
+0
@Bosna4ever - Gre za dolgoletnega kolega in nisem pljuval po njemu ampak po njegovi veri - in on že od samega začetka pozna moje stališče do islama... Skozi pogovor je tema nanesla tudi na religijo in se izrazil svoje mnenje... Seveda v malo lepši obliki... Pač ni tako zategnjen kot ti in sprejme tudi drugačno mnenje... Sem pa vabljen tudi v Izrael, ko bo čas grem tudi tja pogledat...
Bosna4ever
13. 01. 2015 22.50
+2
LLYYMM če bi bili vsi isti, se nebi tuki neki pregovarjal. Jst nisem zategnjen, se prilagodim okolju. No ko boš v Izraleu, pozdravi izrajelce od mene haha. Lp
ficfiric 1
14. 01. 2015 07.21
+1
adidasler
13. 01. 2015 21.13
-2
dzamija gor dol, ni niti vazno ce jo dobimo al pa ne (oz kdaj jo dobimo, ker jo bomo).. tako ste zafrustrirani z nami, da se zna zgoditi da boste znoreli od svojih fobij.. Jaz mam rad Slo in sem tukaj vec ali manj asimiliran, spostujem tako svoje kot vase praznike.. Slo je moj dom ker sem tukaj rojen, tako da me "domov" ne morete poslati.. sicer pa je Gadafi rekel da bomo Evropo osvojil brez mecev in vojn.. tako da so te "skrajnezi" plod zahodnjaskega plana da se naredi spor med nami (muslimani) in vami (kristjani).. res pa je da je to le se tekma, katere koncnega rezultata ne bomo doziveli mi ampak nasi otroci, vnuki.. tako da dragi prijatelji slovenci, ne stokajte ampak zacnite delat raje male slovencke, rodnost je kljuc do uspeha, srecno :)
Tjasa Zavrsnik
13. 01. 2015 21.23
+1
s tem da znaš slovensko pisat,si izpolnil moj pogoj....
Poisonivy
13. 01. 2015 22.03
+0
zakaj bi pa sploh hoteli zavzet Evropo, (pa na kakršenkoli način že?)... Se imaš za strpnega? Ni videt...
+4
tank007
13. 01. 2015 22.10
+0
tej?i30
13. 01. 2015 21.10
+9
torej je orožje ziher potovalo preko slovenije v francijo!??
hm...jah...
13. 01. 2015 20.50
+10
Omg,tulec izdelan 1986 pa je iz Bosne ,da so nasli kaksen vreden predmet, brz bi bilo iz ex yu,pa bi ga se vsi lastili. Ce je te letnice, sumnjivi so vsi od Vardara pa do Triglava.
Tjasa Zavrsnik
13. 01. 2015 20.48
+15
kaka je to hitrost v parih dnevih vejo use od a do ž,ko pa zginejo miljoni,pa vejo kdo jih je ukradu pa se ne zgodi nič...kako naj verjamem takemu sistemu...
Redtka
13. 01. 2015 20.43
+26
SRAMOTA je da se imajo SLOVENSKI KVAZI NOVINARJI za Charlije, ti ki zavirajoo pravico do svobode govora.
Redtka
13. 01. 2015 20.44
+19
FH540
13. 01. 2015 20.43
+1
oni kr nej risejo...pol bo pa spet jok in stok
Poisonivy
13. 01. 2015 20.47
+5
lahko se je spravt na risarje...spravte se na ameriško oporišče... junaki...
FH540
13. 01. 2015 20.50
+2
ko se bodo Americani na Ruse...takoj za njimi
Armonia
13. 01. 2015 21.05
+6
Sandzak, to pomeni, da jih potihem podpiras? Strasen junak si ti.
+1
Kje se bodo oni spravili na ameriško oporišče... postrelijo jih kot zajce... Nimajo j4jc pa se raje spravljajo na ženske in otoke...