Tujina

Ne le sobarico, spolno naj bi nadlegoval tudi novinarko

Pariz, 17. 05. 2011 14.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po odmevni aretaciji prvega moža Mednarodnega denarnega sklada Dominiqueja Straussa-Kahna prihajajo na dan nove in nove informacije iz njegovega seksualnega življenja. Vse več je pričevanj, po katerih naj bi bil obseden z ženskami, ta obsedenost pa naj bi šla še dlje, saj naj bi večkrat prestopil mejo spolnega nasilja.

Ga je njegova domnevna obsedenost s spolnostjo peljala čez mejo zakonitosti?
Ga je njegova domnevna obsedenost s spolnostjo peljala čez mejo zakonitosti? FOTO: Reuters
Dominique Strauss-Kahn je nedavno v nekem intervjuju priznal, da bodo ženske ena največjih ovir v njegovi kampanji za francoskega predsednika. Dejal je tudi, da se že dolgo govori o njegovih fotografijah, ki naj bi nastale na neki orgiji.

Obseden z ženskami in spolnostjo?

Sicer pa te dni prihaja na dan vse več pričevanj o tem, da naj bi bil Strauss-Kahn obseden z ženskami in spolnostjo. Tako neki francoski televizijski voditelj zatrjuje, da je izvršni direktor IMF napadel kar 14 njegovih prijateljic. Podrobnosti o tem, da naj bi jo napadel kar med intervjujem, pa je že razkrila novinarka Tristane Banon.

Šušljalo se je marsikaj

O 'razgibanem' spolnem življenju, ki naj bi bilo na meji zakonitega, naj bi Francozi po tihem že dolgo marsikaj vedeli, a šele zdaj prihajajo na dan zgodbe, ki naj bi razkrivale pravi obraz Straussa-Kahna. Poglejte, kaj vse so mediji izbrskali o seksualnem življenju 62-letnega šefa Mednarodnega denarnega sklada.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

saintjozef
18. 05. 2011 16.28
Skopuh. Za nekaj denarja vsak dan drugo dobi.
Matjaz Cesek 1
18. 05. 2011 15.38
Darko32, zakaj se ti to ne zdi mogoče? Ka si ga pogledal u oči? Svinja brez primere že na prvi pogled
niresto
18. 05. 2011 14.17
darko32, taki stari perverznjaki se še posebaj na take mlade spravljajo..pa ja ne mislis,da se bo na take svojih let? tiste slabo zgledajo pa nimajo "ambicij" napredovati ,kot mladenke..
Darko32
18. 05. 2011 13.36
Več kot jasno je, da je konstrukt brez primere. VSakega, ki hočejo blatiti in uničiti ne vedo drugače, kot da se najde nekaj oseb, ki so pripravljeni pričati proti, da so jih spolno nadlegovali. Ne verjamem več nobenemu novinarju okrog takšnih tračarij. Da se stari ata spravlja zanimivo samo na mlade osebe. MAr ni to izredno zanimivo.
SEBASTI
18. 05. 2011 12.49
To mi deluje tako kot da bi nekdo hotel nekoga javno linčati, samo zato, ker preveč ve. Pa ne zagovarjam nikogar.
Booooooooooring
18. 05. 2011 12.39
poun kufer mam že teh afer in škandalov! naj se že 1x sesuje cel svetovni monetarni sistem pol pa naj gradijo na napakah.
tekavcminka56
18. 05. 2011 11.25
"teorije".. zakaj so vedno TEORIJE? a mogoče zato, ker niso "požegnane" s strani najmočnejših držav oz televizij? "teorija zarote" je bil napad na irak zaradi WMD-jev.In na koncu se je izkazalo KAJ?! da ni bilo WMD jev v iraku več vsaj 20 let, in da je pravi razlog nafta(poglej kdo so glavni kupci te nafte)."teorija zarote" je bil boj proti talibanom in bin ladnu.Sedaj so ga dobili, čas je da se spokajo ven.A da ne? zakaj pa ne? ker morejo vzpostaviti mir v regiji mogoče? ali zato da zaščitijo svoje interese pri pridelavi in prodaji drog ter strateškemu položaju, ki omogoča ameriki "first strike" proti kitajski, iranu in rusiji? "teorija zarote" je bil uboj kenneddy-a.Vsi pa vemo, da je že takrat govoril o "senčnih figurah" ki od zadaj vlečejo ameriško(svetovno) politiko. TOLIKO O TEORIJAH ZAROTE podpis...sam bo spet hitr kšn pametnjakovič uletu in bo reku da so americani najbolj pošteni ljudje na svetu in da mi ki verjamemo v teorije zarote živimo v svojem svetu....nč nimaš narest dokler bo pol folka tok nerazgledanga....če bi bli pa vsi enotni in stopil skupaj proti eliti, bi blo pa nekaj drugega....sorry za offtopic ampak temule atu ne bo problema na sodišču dat par 100.000 če je treba pa bo use potihnilo...
byteME
18. 05. 2011 11.23
awake1984@ ti veš ka je IMF ??? pa kdo je Strauss ??? ne poznaš zgodbe vidimo... go to sleep awake!!
Dejan Zajebancije
18. 05. 2011 11.07
Mene je tud! Šele zdaj sem se spomnil! Kam se prijavim, da dobim odškodnino, dokler je tema še aktualna?
awake1984
18. 05. 2011 10.44
Haha pa ti sploh veš kdo je Berlusconi?...to je kot da bi rekel zakaj nebi Putina zaprli če bi kaj takega storil. So pač ljudje in ljudje na tem svetu.
byteME
18. 05. 2011 10.34
zaka pa Berlusconi šekr na svobodi če lahk to po hitrem postopku uredijo?? vsaj v Straussovem primeru to tako izgleda...
ljx
18. 05. 2011 00.14
Najbolj smešna so mi poročila tipa vsi so vedel,ampak do zdej pa nihče ni govoril o tem in vsi dobr vemo koliko časa traja da nekoga tako visokega kalibra,aretirajo na osnovi obtožb neke temnopolte sobarice.Potem pa da ne bo sam ena se najdejo še tolike druge,pa kje so bile do zdaj? Drugače pa mislim,da nekdo ki je toliko inteligenten ne bi storil kej takega,ker v razvratnem New Yorku je veliko načinov da se spolno potešiš.
ljx
17. 05. 2011 23.57
Še srečo mamo da mamo tebe Tonček,čeprav sem bil mau v skrbeh tiste dni ko poročaki iz Pakistana,nikjer ni bilo tvojga komentarja,sem mislil da so te domači izdajalci prodali za nagrado Finančnik Leta.
ljx
17. 05. 2011 23.54
Grimy,prvič sem za DSK-ja slišal ko sem bral članek o IMF-u v Mladininem Globalu pred pol leta,drugič pa v dokumentarcu Inside Job kjer je bil kritičen do Ameriškega regulativnega sistema derividendnega sektorja. Te dni pa poslušam na raznih News kanalih,da je v bistvu on tista politična sila ki v ozadju nekako povezuje Evropske fiancerje,ker glih zdej naj bi šel na sestanek(krizni) o Grčiji. Če mene vprašaš nas čaka to kar se je zgodilo Američanom,prvo nas bojo postopno zadolžil do te mere,da bojo uničl srednji razred,potem pa itak veš kaj ostane,zrcalo nam onstran Luže.
Tonček Balonček
17. 05. 2011 23.50
Sploh se en zavedamo, kakšno srečo imamo, da so pri nasna položajih sami gentlemani!
yarrick
17. 05. 2011 23.17
pika.poka12 17.05.2011, 18:31 "teorije".. zakaj so vedno TEORIJE? a mogoče zato, ker niso "požegnane" s strani najmočnejših držav oz televizij? "teorija zarote" je bil napad na irak zaradi WMD-jev.In na koncu se je izkazalo KAJ?! da ni bilo WMD jev v iraku več vsaj 20 let, in da je pravi razlog nafta(poglej kdo so glavni kupci te nafte)."teorija zarote" je bil boj proti talibanom in bin ladnu.Sedaj so ga dobili, čas je da se spokajo ven.A da ne? zakaj pa ne? ker morejo vzpostaviti mir v regiji mogoče? ali zato da zaščitijo svoje interese pri pridelavi in prodaji drog ter strateškemu položaju, ki omogoča ameriki "first strike" proti kitajski, iranu in rusiji? "teorija zarote" je bil uboj kenneddy-a.Vsi pa vemo, da je že takrat govoril o "senčnih figurah" ki od zadaj vlečejo ameriško(svetovno) politiko. TOLIKO O TEORIJAH ZAROTE pa lepe sanje
yarrick
17. 05. 2011 23.09
Lahko je tole politična igra trenutnega predsednika francije.ne pozna mdovolj "obdolženca" da bi lahko govoril o njegovih reformah, niti o njegovih grehih.V vsakem primeru pa se bo dokazalo(ali pa tudi ne) če je kriv. Je pa bolano, ko vidiš kako zavajajo ljudi;sam ne maram IMF, saj dobro vem kako deluje ta združba kriminalcev(dokazano v preteklosti).Takole odvračanje od problemov ki so bolj pereči(fokušima, ki še zdaleč ni tako NENEVARNA kot pravijo; problemi z gojenjem hrane in hitra rast cen le te, problemi z čisto vodo, HUDI Problemi z evrom in dolarjem....) je ZLOČINSKO. Namesto da bi se Ljudje UKVARJALI Z NUJNO POTREBNIMI REČMI, pa se perekajo/prerekamo kaj je kdo naredil/ni naredil/bo naredil/ne bo naredil.... ravno zaradi tega gre tako dobro vsej tej zločinski eliti; ker smo tako razdvojeni.In dokler bomo na dveh bregovih, bodo oni na vrhu želi sadove našega dela. NJIH je strah da bi se ljudje poenotili; zato pa MSM in take "afere".
volek
17. 05. 2011 21.42
Imam tzoliko let kot on in se mi posilstvo sobarice človeka pri teh letih zdi skoraj nemogoče. Ni problem v erekciji, ampak loviti sobarico po veliki hotelski sobi, jo fizično obvladovati je pa zelo malo verjetno. Če bi bil mlajši, bi verjel. Mora biti človek v zelo dobri fizični kondiciji, da mu kolikor toliko uspe kaj takega. saj 32 letna snažilka tudi ni telesno hendikepirana, da bi se kar tako prepustila človeku, ki mu konec koncev že pojenjujejo telesne moči.
enadve
17. 05. 2011 20.45
Ta incident se mi zdi zelo sumljiv, ker je ta človek bil eden izmed najresnejših kandidatov za novega predsednika Francije! Sem imel pogovor s prijateljico s Francije, ki študira politologijo, in je povedala da dejansko ta človek začel uvajati na IMF-u ukrepe, ki so se začeli zelo umikati konzervativni politiki IMF-a, veliko ljudi v IMF-u pa je na te poteze gledala z jezo. Samo spomnite se Juliana Assanga in njegovega "posilstva". Lp
Globalni
17. 05. 2011 20.27
Valjda, sedaj jih bo kot listja. To je vse nastavljeno, za Banonovo so že dokazali leta nazaj, da ni bilo nič.