Tujina
Oglas

Oglašujete nepremičnino?

Ljubljana, 26. 02. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Domerus nepremičninski portal trenutno omogoča brezplačno oglaševanje nepremičnin. Tokrat ekipa Domerus poziva vse lastnike nepremičnin, ki želijo svoj oglas izpostaviti tudi na portalu 24ur.com, da po vnosu oglasa na portal Domerus pošljejo povezavo svojega oglasa na naslov info@domerus.eu.

Domerus zgodba se je začela, ko je eden od ustanoviteljev portala oddajal poslovne prostore na Dunajski cesti v Ljubljani. Ko je želel preveriti vsebino oglasa, ki ga je agencija vnesla na druge nepremičninske portale, ga najprej niti ni našel. Po vpisu dodatnih in zelo natančnih iskalnih pogojev pa je lastno nepremičnino le našel, a je za vse skupaj porabil nekaj več kot 15 minut, pa še nepremičnina se je znašla na koncu seznama. Takrat se mu je utrnila ideja, da je potrebno iskanje nepremičnin čimbolj poenostaviti, hkrati pa slediti razvoju tehnologije in praksam najbolj razvitih trgov, zlasti ZDA in Velike Britanije.

Tako se je rodil Domerusov nepremičninski portal z zemljevidom, kjer se pri iskanju brišejo vse meje med kraji in občinami. Tak primer so na primer nepremičnine okoli Zbiljskega jezera, ki jih nekateri oglašujejo pod občino Kranj, obiskovalci pa jih iščejo pod ljubljanskim območjem. Domerus portal z zemljevidom ta problem rešuje, saj pri iskanju niti ni potreben vnos lokacije, ampak se le-ta najde le z brskanjem po zemljevidu. Pri tem vam pomagajo tudi različni markerji – rdeči označujejo prodajo, vijolični pa oddajo.

Čeprav Domerus portal omogoča vnos natančne lokacije, so to možnost v veliki meri izkoristili le lastniki, ki svojo nepremičnino oglašujejo samostojno. Na drugi strani pa agencije zaradi zaščite svoje posredniške vloge praviloma opredelijo lokacijo znotraj določenega območja.

Portal Domerus je v testnem obdobju tako brezplačno odprt za vse, ki oglašujejo in si želijo, da oglaševana nepremičnina postane čimbolj vidna in je del sodobnega iskanja nepremičnin. Na koncu pa je namenjen predvsem iskalcem nepremičnin ter njihovemu enostavnejšemu in hitrejšemu iskanju željene nepremičnine.   

 

DOMERUS - 1
DOMERUS - 1 FOTO: DOMERUS
V partnerstvu s 24ur.com vam portal Domerus ponuja izbor nepremičnin tedna. Spodaj lahko preverite nekaj najboljših oglasov tega tedna. Preglejte jih in pokličite izbranega ponudnika.

Če pa ste zamudili izbor nepremičnin prejšnjega tedna, jih lahko vselej poiščete na naši Facebook strani ali v arhivu 24ur.com.

Prodaja, Hiša - samostojna, Rače, Fram, 12 km do Maribora
Velikost: 330 m2
Leto izgradnje: 2008
Leto adaptacije: 2015
Zemljišče: 1.537 m2

Cena: 196.000 €

DOMERUS - 2
DOMERUS - 2 FOTO: DOMERUS

Prodaja, Hiša - samostojna, Šentjernej, Ostrog
Velikost: 240 m2
Leto izgradnje: 2012
Zemljišče: 1.100 m2

Cena: 165.000 €

DOMERUS - 3
DOMERUS - 3 FOTO: DOMERUS

Prodaja, Hiša - samostojna, Slovenska Bistrica
Velikost: 174 m2
Leto izgradnje: 1992
Leto adaptacije: 2015
Zemljišče: 588 m2

Cena: 168.000 €

DOMERUS - 4
DOMERUS - 4 FOTO: DOMERUS

Oddaja, Poslovni prostor, Novo Mesto
Velikost: 1.483 m2
Leto izgradnje: 2000
Poseben vhod in lastna parkirišča

Cena: 7 €/m2/mesec

DOMERUS - 5
DOMERUS - 5 FOTO: DOMERUS

Prodaja, 3 sobno stanovanje, Maribor, Center, Mladinska ulica
Velikost: 140 m2
Leto izgradnje: 1897
Leto adaptacije: 2008
Visoko pritličje, obnovljeno v celoti, prostorno, klet, kamin, bližina mestnega parka

Cena: 139.000 €

DOMERUS - 6
DOMERUS - 6 FOTO: DOMERUS

Prodaja, Hiša – bivalni vikend, Novo mesto, Gorenje Kamenje
Velikost: 89 m2
Leto izgradnje: 1990
Leto adaptacije: 2005
Zemljišče: 1.247 m2 na katerem je v pretežnem delu zasajen vinograd
Lokacija: ob robu gozda z razgledom na Novo mesto.

Cena: 60.000 €

DOMERUS - 7
DOMERUS - 7 FOTO: DOMERUS
Brskajte po zemljevidu in primerjajte še več nepremičnin na https://domerus.si/, ali pa se nam pridružite na naši Facebook strani ter spremljajte ponudbo in stanje na nepremičninskem trgu tudi na FB.

DOMERUS - 8
DOMERUS - 8 FOTO: DOMERUS

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3