Tujina

Objavili poročila FBI o strmoglavljenih NLP

Ljubljana, 11. 04. 2011 12.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekoč tajno poročilo, zdaj objavljeno na spletni strani FBI, priča o strmoglavljenju treh letečih krožnikov v Novi Mehiki. V vsakem od njih naj bi bila tri bitja, podobna človeku, vendar visoka le 90 centimetrov.

Na spletni strani ameriške preiskovalne agencije FBI so sicer objavili več dokumentov o Nezemljanih, vendar je med njimi eden izredno zanimiv.

Listina agenta Guya Hottela
Listina agenta Guya Hottela FOTO: FBI

Gre za listino nekdanjega agenta Guya Hottela, ki je 22. marca 1950 zapisal, da je eden od preiskovalcev potrdil odkritje treh letečih krožnikov v Novi Mehiki. ''Bili so okrogli, širši na sredini, s približno 15-metrskim premerom. V vsakem od njih so bila tri bitja, podobna ljudem, vendar visoka le okoli 90 centimetrov. Oblečena so bila v srebrna oblačila iz finih materialov, ki so spominjala na pilotska,'' je zapisal. Po njegovih besedah je neimenovani preiskovalec trdil, da so vesoljska plovila strmoglavila v Novi Mehiki, ker so tam izredno močni radarski signali, ki so ovirali delovanje nadzornih plošč.

Mestece Roswell v Novi Mehiki je poznano po govoricah, da je 2. marca 1947 v puščavi strmoglavil neznani leteči predmet. Našli naj bi tudi trupla Nezemljanov, na katerih naj bi opravili obdukcijo, kar pa ameriške oblasti niso potrdile. Iz vojske so takrat najprej sporočili, da so našli vesoljsko plovilo, kar so dan pozneje zanikali, češ da je šlo za balon, ki so ga zatem prepeljali na nadaljnje preiskave. Tudi vojaško poročilo je objavljeno na spletni strani FBI.

Drugo poročilo priča, kako so policist, vojak in cestni delavec, ki so bili več kilometrov narazen, videli eksplozijo NLP nad gorami v bližini Logana v Utahu. Zatem so agenti 4. aprila 1949 direktorju FBI Edgarju Hooverju poslali nujno sporočilo o nenavadnem videnju. ''Trojica je videla srebrni predmet, ki je med približevanjem goram naenkrat zagorel in izginil,'' piše v dokumentu. Objava novih dokumentov je znova sprožila kritike o poskusih vlade, da bi prikrila videnja NLP nad ZDA.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (187)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

yarrick
12. 04. 2011 20.50
@11xwer112 12.04.2011, 19:15 project blue beam spada pod teorije zarote, in kot tak je vprašljiv za večino "normalnih" ljudi.se pa strinjam s tabo glede tega projekta.kaj praviš kaj bo? invazija zlobnih vesoljcev, prihod "boga"(antikrista) ali nekaj čisto tretjega?
MERDE-AVE-MERDE
12. 04. 2011 19.15
Prihaja12.04.2011, 15:492 da nam pripravljajo veliko predstavo Poznaš "Project Blue beam" ?
wyx11
12. 04. 2011 18.04
Lockheed Martin ima v puščavi stvari, ki so 50 let pred časom, to so bile besede pomočnika direktorja družbe...
yarrick
12. 04. 2011 16.09
@igor. gojcic da je z ameriko knec menda vemo že vsi, je pa tud res da zaradi obilice dezinformacij še vedno predstavljajo ameriko kot meko demokracije in idealnega življenja. ne bom rekel:"jutri bo pa dolar padel", ker bi se zlagal, a dejstvo ostaja da je amerika v začaranem krogu večnih kreditov in posledičnega printanja denarja in višanja inflacije(nekje sem zasledil da se pri njih inflacija giba med 6 in 7% !).Pa da nebi kdo misll, da pa bo sedaj € dobil boost v vrednosti; ne bo ga.Evro je v osnovi še SLABŠA VALUTA kot dolar, samo to nas še rešuje da ni velike inflacije(čeprav bo v Eu letos inflacija presegla 3.6% - vsaj uradno to, neuradno ne vem številke).Bo pestro leto 2011 in 2012- @prihaja Prav imaš, tehnologije ki so jim bile na voljo, in pa tehnologije ki jih predstavljajo danes(tudi večino vojaške) je že zaastarelo(napram temu kar imajo skritega zadaj).Da pa je večino vsega tega inscinirano je pa tudi že jasno kot beli dan.sam si izpostavil/a da vedno nastrada mali človek, nikoli višji - Elitni sloj.Naključje? jaz pravim da ne.kvečjemu dobro preračunane akcije proti človeštvu...
Prihaja
12. 04. 2011 15.49
Bral sem knjigo izdano okrog leta 1970, napisal pa jo je nek bivši vohun. Takrat je opisoval radarsko nevidna letala in še cel kup tehnologije kot jo poznamo danes. Ni pa vse kar je opisoval prišlo na dan. To sem bral ene 10 let nazaj, se pravi da je aktualna tehnologija kot jo poznamo stara približno 30 let. Kakšno tehnologijo imajo operativno danes mi ni znano, vem pa da še edini sovražnik ni kaka država ali organizacija, temveč navadni človek. Nekaj let že opažam letnico 2012 in prva misel mi je bila da nam pripravljajo veliko predstavo če jo napovedujejo nekaj let naprej. Napad na wtc je bil najavljen samo par tednov prej če se ne motim. Ampak poanta ostaja enaka. Vse sranje pride na malega človeka. Od bolezni lakote vojn... Zdaj imamo še terorizem ki se bo počasi izvenel, ampak še vedno so žrtve samo mali ljudje. Nobenih politikov, nobenih tajkunov, odvetnikov, farmacevtov... In zdaj bodo marsovci napadli zemljo, jaz pa naj vrjamem da niso to kake pogruntavščine iz vojaških baz? Bom verjel ko bodo uničevali vse po vrsti in ko bodo imeli usmiljenje za malega človeka. Dokler pa bo mali človek edina tarča vsega zla na tem svetu, tako dolgo bom pa vedel da za novim trpljenjem spet stoji ena vlada
Ramzess
12. 04. 2011 15.17
11xwer112"Ni malo čudno, da je večina teh videnj v ZDA?" Niti ne, tam je naveč baz, ZDA so 'center' na tem planetu, ... sicer so NLP videli tudi med tem potreson na Japonskem, prejšnji mesec. ZDA, država z največ podzemnimi bazami, brez avtohtonih prebivalcev, američani so vsi ali priseljenici ali potomci priseljenjcev, v ZDA je navišja stopnja dezinformacij, masovne kontrole uma, in nasplošno kontrole. Tam premnoge stvari niso to kar se zdijo, ... nenazadnje nekateri straši sploh ne pošiljajo, ali pošiljajo in spremljajo otrok v ti. campe, ki jih vodi država, oz. vlada, ker so nekateri starši spoznali se pod površino teh kampov skriva marsikaj drugega. Tam je veliko otrok ugrabljenih, implantiranih, ipd. Pravzaprav bi naj bili vsi implantirani in tako nadzorovani, ali preko nas (implantantov v nas) nadzorujejo druge. V tem svetu že popolna kontrola, ena vlada itd. V končni fazi za Reptile, smo mi ljudje to, kar so živali, nam, hrana, čeprav gre pri Reptilih predvsem za hranjenje na energijskem nivoju, hrana je energija, ki jo proizvaja strah, negativni odzivi, itd. zato v naš induciranega toliko strahu, nasilja, ipd. Redko se hranijo fizično, z mesom, še pri tem imajo raje baje bolj 'zalite' ljudi, sploh otroke, mastno in mehko meso, takorekoč. Mnogi se še vedno ne zavedajo ali ignorirajo resnični svet okoli sebe, in ... ZDA je, osveščenim je to jasno, na poti uničenja, prešla je že mejo, ko je bilo mogoče še kaj spremeniti, ... znanilcev je dovolj.
Ramzess
12. 04. 2011 15.16
Krusell="baje da so piramide obstajale že pred ledeno dobo" Vesoljec="kdo je zgradiu piramide?" Ne, piramide so nastale po zadnjem (prejšnjem) zaključku Velikega Cikla, veliki potop je sledil, ... takrat je bil uničen 'imperij' Atlantide, civilizija (mnogo bolj napredna od današnje), nekaj čez 6 milijard ljudi je bila zdesedkana na 19 milijonov (opazite vzprednico, podobnost z našo civilizacijo, ... mi smo prav na tej točki), preživeli so zgradili piramide po vsem svetu, vključno s to v Bosni, ... v Egiptu so pod Sfingo (sfinga in piramide na tem platoju, in še morda katere so bile zgrajene že pred potopom) so skrili svoje bajno in ogromno znanje. Večino tega kar uradna znanost uči od piramidah, je neresničnega. 11xwer112="Zemljo obiskuje več različnih vrst 'nezemljanov', eni bivajo tudi tukaj, eni delujejo skupaj z svetovnimi vladami." Tako je, skupaj delajo v mnogih podzemnih bazah, ki so navseh celinah, največ v ZDA, kjer ima praktično vsako velemesto pod sabo bazo, vsako veliko letališče ima pod sabo bazo, ... sledi so povsod, le najti jih je treba znati. Te baze so v 3D in 4D realitetu, saj so nezemljani iz 4D realiteta, ... če ste morda zasledili informacije o selitvi baz, tu ne gre za fizično selitev tega kar je v bazah, dejansko gre za kompletni premik baze v 4D realnost, ... vpliv teh baz lahko opazimo v njihovi okolici na površini, ... ljudje zaidejo v območje drugačne realnosti, drugačne percepcije, kar 4D v bistvu je, drugačna percepcija, medtem ko je 3D omejena pecepcija. Ljudje, ki nimajo ustreznega znanja in razumevanja, dojemanja, ... postanejo ob soočenju s tem zmedeni, ipd., doživijo različne oblika šoka, ker ne razumejo 'variabilne fizikalnosti'. Če sprejmemo to, druge realitete, lahko pojasnimo izginotja ljudi, ladij, letal, s posadko vred, mnogi so še vedno živi, a dezorientirani, njihov čas je nulti, zato ne percipirajo iluzije čas kot jo mi tu. Val ki se bliža, bo v našo realnost omogočil vrnitev tudi tem ujetnikom v drugem realitetu.
Ramzess
12. 04. 2011 15.13
Nosferatu="Hja, na žalost predvidevam, da se nam ne piše nič kaj dobrega. Bliža se leto 2012 oz. "konec sveta", kot so ga napovedali; po mojem mnenju se bo kmalu začel kazat Nibiru, s katerega bodo kmalu uleteli na obisk naši bivši gospodarji; naši sedajšnji gospodarji pa že nekaj let po celem svetu gradijo globoke podzemne bunkerske komplekse za vladajočo elito in njihove družine ter razna podzemna skladišča za vzorce rastlin, s katerimi bo kasneje mogoče ponovno začet civilizacijo. Ni dvoma da se nekaj dogaja, elita ve, ... "konec sveta" kakršnega poznamo, se v postavlja v obdobje 2012-2014, kar bodo spremljali, in predhodili, mnogi dogodki, Nibiru, ki se vrača, v resnici je skupina kometov, in z njim(i) se vračajo Nefilimi, velikani (do 4m), pravi nek vir v treh velikih ladjah, v številu čez 60 milijonov, več ali manj. Bodite pozroni na pojav drugega sonca, to je temni pritlikavec, dvojček tega Sonca, ki bo viden zaradi tega ker osvetljen od obstoječega Sonca, ta dvojček bo iz asteroidnega pa su, ki ga je že mimošel, povkele za sabo veliko meteorjev, ... ko dvojček ne bo viden, ko bodo nevedni ljudje mislili, da je nevarnost mimo, bo sledil metež meteorjev, ... temu sledi gravitacijski Val, meja med realiteti, denziteti, ali dimezijami, kakot hočete, ki že vpliva naš svet (od vremena do seizmike), in življenje na njem (ljudje zaradi njegovega vpliva, povzročajo napake, kar privede do nesreč, tudi denimo kak avion je že padel zaradi tega), in še bolj, kontakti in odpiranje 'oken' med realitetoma 3D in 4D bo vse pogostejše, itd. Vse to spremljajo povečane klimatske, vulkanske, geološke aktivnosti, ... kataklizma kot jo vidijo nakateri ni izključena, vendar je možna le za tiste, ki ne bodo prej ali prešli na 4D ali umrli (prešli na 5D )[D - dimezija, denzitet], ljudje imamo različne življenjske poti, in s tem različne realnosti, lekcije.
yarrick
12. 04. 2011 14.41
@robetosss 12.04.2011, 09:14 Kdo ap pravi, da ima URADNA ZNANOST PRAV? KAj pa sploh je URADNA ZNANOST? en kup pametnjakovičev, ki sedijo na dveh ali več stolih, vlečejo bajne plače in se imajo za najbolj pametne ljudi na svetu(eggheads !).ČE kdo izpodbija ŽE ZNAN DEJSTVA in ZAKONE, ki so jih odkrili bo po vsej verjetnosti ravno zaradi NJIH odletel.ravno zaradi URADNE ZNANOSTi(in pa pohlepa korporacijskih magnatov) se še ni razvila alternativna energija.AP ne zato ker NI MOGOČA, ampak zato, ker raziskovalcem NE DOPUSTIJO da bi imeli prav !Skalarne valove ej dokazal že Tesla, ravno tako je naredil rve prottipe naprav, ki so črpali energijo iz subatomskega dela vesolja a ZARDI URADNE ZNANOSTI in njihovega zakona o TERMODINAMIKI ni uspel.ravno tako steve meyer in njegov avto na vodo, pa verjetno še kdo drug.Birokracija, ki ji ni mar za NAPREDEk ampak zgolj za dobiček !!! @igor.gojcic Zgleda, da se počasi približuje "independence day", ko bodo z "3D šovom" prepričali svet v napad zlih vesoljcev.vabim te na kakšno pivo ali gajbico njih in vrhunski predstavi :P. vsekakor zna biti to leto in pa leto 2012 precej pestro(eknomski kolaps, razpad EU, verjetno še blue beam show), kaj pa bo prineslo pa je v veliki meri odvisno od ljudi.Če si želimo boljšega sveta, GA BOMO MORALI NAREDITI.Če pa nam je vseeno...hja potem pa je brezveza vsa ta kataklizma.
nevica
12. 04. 2011 13.15
Sedaj, ko že skoraj vsak Zemljan videl svojega vesoljčka, so pa razkrili veliko skrivnost. Ljudje pa niti trznejo ne. Orson Welles je živel še v dobrih starih časih. Sedaj pa smo ljudje sami sebi najbolj nevarni.
Ramzess
12. 04. 2011 12.36
Ta objava od FBI, je del projekta, ...saj ste opazili, tega je vedno več, ... da nas na nekaj pripravljajo, ... da bi s čim manj upora sprejeli tujce, Reptile, ... v končni fazi na lažirano invazijo, ... za resnično ni potrebe, ker je že bila, verjeli ali ne, že izvedena. Osveščeni vedo, zakaj gre, ... za druge bo šok toliko večji, ... pri vsem gre zato, da se javno objavi, kar je že izvedeno, ena vlada, popolna kontrola vsega in vsakega ... Osveščeni tudi vedo, da se jim čas oz.priložnost izteka, saj naš realitet 3D prehaja v 4D realitet, ljudje se spreminjajo, DNK se kompletira, ... in jim uhajajo iz kontrole. V naglici da bi uspeli izvesti plan, delajo napake, ... in po teh jih lahko prepoznamo. Ko bo naš svet prešel na 4D nivo, bomo soočeni z njimi, ... na istem igrišču, nekateri bi rekli bojišču. In to v nekaj naslednjih letih, Val (meja realitet) se bliža. Na višjih nivojih že dolgo poteka vojna, ... za naše duše, generalno gledano, ...ki se v naši realnosti reflektira, kaže kot vremenske motnje, seizmične motnje, ... in lahko prej ali slej, preide v našo realnost. Veliki Ciklus se končuje, zapira, ... vladavina Reptilom nad našim planetom, svetom, s tem zaključuje, naj bi se, in se bo, ... druge variante ni, zato boj med silami teme in svetlobe. 3D realnost je iluzija znotraj 4D realnosti, zato naša realnost ni resnična realnost, je le iluzija, v katero smo ujeti, ... zdi se, da že kar malo pregloboko.
devlon
12. 04. 2011 12.35
'Jaz tudi nisem iz tega sveta!' (mislim, da je to enkrat že nekdo pred menoj rekel)
smusmu
12. 04. 2011 12.21
ja upam, da se čisto vsi strinjamo, da ne moremo biti edini planet, na katerem je življenje? Je pa vprašanje, koliko od teh "srečanj" z nezemljani je pristnih in pa razlog, zakaj ostajajo skrivnost za širšo javnost.... ?
Ramzess
12. 04. 2011 12.19
Zanimivo, a nič novega, le malo spremešano spet, ... da se malo spremešajo obstoječe informacije in dezinformacije. Tri dejanske primere mešajo, malo sem malo tja, skupaj, in to dajo javnosti, ... da nekaj resnice je vmes, nekaj pa tudi dezinformacij. V enem primeru, najbolj znanem nekako, sta bila padla dva NLP-ja, eden je bil povsem uničen. Iščem po spominu, preživeli so bili Greyi, ki so jih zajeli, tisti mrtvi na katerem so napravili obdukcijo, posnetek je kajpak pravi, dezinformacija je, da ni pravi. Pri obdukciji so navzoči imeli težave zaradi neznanja ... niso razumeli kaj imajo na mizi, ...biološkega robota, ki se hrani podobno kot Reptili, ki so jih naredili, in upravljajo z njimi iz 4D realnosti (denziteta). Reptili ne morejo bivati v naši realnosti, le kratek čas, zato uporabljajo takšne biorobote s katerimi umsko upravljajo na daljavo. Našli so več bitij, kot je zapisano tukaj, in teles, vključno z dvema Yeti-jema (ki so ljubljenčki Reptilov, ki zanje opravljajo naloge na terenu, ... sicer izvirajo iz Marsa, preden je njegovo okolje bilo uničeno, ... Mars je imel vodo, ki pa je sedaj še vedno na Zemlji, saj jo je ta pobrala iz Marsa, ko sta si prišla skupaj, ko je zadnjič šel skozi Nibiru (v resnici je toskupina kometov)). Na spletu je moč najti kar nekaj resničnih kosov teh treh primerov NLP, ki so padli v bližini Roswella, ne v Roswellu, to je še ena dezinformacija. Nekatere ljudje so bili plačani da so pričali po krivem, ... kar lahko srečamo, še marsikje drugje.
ognjenorezilo
12. 04. 2011 12.06
človek je tako omejeno bitje, da pač mora verjeti v neke mite in skrivnosti. nič hudega ni s tem, isto kot religija. smo nekateri, ki nas prepriča razum, fizika, kemija, matematika... teorije so pač za pop strani.
Tonček Balonček
12. 04. 2011 11.53
To poročilo je v bistvu spisal David Duhovny, pomagala mu je pa Scully!
partizanein
12. 04. 2011 11.46
mah... Mislim, da nismo sami v vesolju... ampak da lahko nekdo nekaj tako velikega zataji, je pa med ljudmi nemogoče... tko da če bi že kaj blo bi že vedl 100%.
HLAPCI.HLAPCI
12. 04. 2011 10.24
gobavec12.04.2011, 10:040 ampak je pa zanimivo da se ti "NLP-ji" večinoma pojavljajo v ZDA, kdo je zdaj na tripu? :) Če bi čsto malo sledil tej tematiki bi vedel da tvoja trditev ne drži niti malo.
gobavec
12. 04. 2011 10.04
ampak je pa zanimivo da se ti "NLP-ji" večinoma pojavljajo v ZDA, kdo je zdaj na tripu? :)
enasmrklja
12. 04. 2011 09.53
jaz sem nezemljanka - pa sem čisto prijazna in tudi v službo hodim in plačujem davke...