Črna kronika

Našli fanta, ki je štiri leta veljal za pogrešanega

Atlanta, 29. 11. 2014 18.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V okolici Atlante so našli 13-letnega fanta, ki je štiri leta veljal za pogrešanega. Izkazalo se je, da je bil fant ves čas pri očetu. Slednjega so skupaj s še štirimi osebami aretirali, sumijo pa, da je otroka trpinčil.

V okolici ameriškega mesta Atlanta so v neki hiši našli fanta, ki je štiri leta veljal za pogrešanega. Zdaj 13 let starega fanta so našli v prostoru za lažno steno. V povezavi s primerom so aretirali pet ljudi, med njimi fantovega očeta in mačeho. Osumljeni so, da so otroka, ki je bil njihov ujetnik, trpinčili.

Lokalni mediji poročajo, da je pred štirimi leti fant odšel na obisk k očetu, ta pa mu nato ni pustil, da se vrne domov. Mama je izginotje prijavila le socialni službi, ne pa tudi policiji. Verjetno ni primerno ukrepala, ker je priseljenka in ne pozna postopkov, so dodali mediji.

Policisti pravijo, da so v hiši fanta dvakrat iskali. V petek zvečer so dobili klic nekoga, ki jih je prosil, naj pregledajo dom. Med prvim obiskom fanta niso našli. Zaslišali so več oseb, a vse so trdile, da informacij o fantu nimajo.

A nato so policisti prišli še sredi noči. Fant je v tem času prek mobilne aplikacije vzpostavil stik z materjo, ki je nato o dodatnih informacijah obvestila policiste. Tako so dečka našli v skritem prostoru. Deček se jim je večkrat zahvalil.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
30. 11. 2014 10.07
+2
Ne pozna, očitno jih, ... je že vedela, da bi jo izselili iz države, če ni imela urejenih določenih zadev. Drugi gredo samo na policijo, ne CSD, ti tako prinesejo svoje težave, pa še policija jih sama obvesti.
496344
30. 11. 2014 07.41
+8
Oce je navadna zverina in kot taksen spada v kletko(beri zapor)
FIGEC
30. 11. 2014 00.07
+12
Ubogo dete. Upam, da ta starega dobro zrihtajo...
OpaZokiStyle
30. 11. 2014 09.43
+3
Aha, saj mu jih ne bo treba gledati, ker bodo pristopali od zadaj!