Tujina

Minister povzročil prometno nesrečo in zbežal?

Los Angeles, 11. 06. 2012 13.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški minister za trgovino John Bryson je dvakrat trčil v avtomobil, ki je čakal na prehod čez železniško progo. Kljub temu je nadaljeval vožnjo, a se kmalu v križišču zaletel še v en avtomobil. V trčenjih ni bil nihče huje poškodovan.

Policija preiskuje nenavadni prometni nesreči, v kateri je bil v soboto popoldne vpleten ameriški minister za trgovino John Bryson. Po poročanju Los Angeles Timesa je 68-letni Bryson na območju San Gabriel Valleyja v južni Kaliforniji trčil v zadnji del avtomobila, ki je čakal na prehod čez železniško progo. Po trčenju je stopil iz avtomobila in se pogovoril s trojico moških iz avtomobila, v katerega je trčil. Ko pa je speljal, se je še enkrat zaletel v njih, zato so se "žrtve" odločile, da mu sledijo in pokličejo policijo.

John Bryson je že zapustil bolnišnico.
John Bryson je že zapustil bolnišnico. FOTO: Reuters

Minister je nadaljeval vožnjo, a je čez kratek čas še enkrat povzročil prometno nesrečo. V bližnjem naselju je v križišču trčil v še en avtomobil, policisti pa so ga nato našli nezavestnega za volanom njegovega lexusa. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je utrpel le lažje poškodbe. Prav tako so jo z lažjimi poškodbami odnesli tudi drugi udeleženci nesreč.

Po prvih informacijah Bryson ni bil pod vplivom alkohola ali nedovoljenih drog. Policija primer še preiskuje, sumijo pa, da je povzročitelj prometne nesreče po trku zbežal. Bryson, ki ga je na ministrski položaj oktobra lani postavil predsednik Barack Obama, še ni pojasnil, kaj se je dogajalo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Feels_good_man
11. 06. 2012 14.09
+0
"Po prvih informacijah ni bil pod vplivom alkohola ali nedovoljenih drog." LOOOOL