Tujina
Oglas

Milijonarji pravijo, da vam bo ta človek spremenil življenje – že oktobra!

Ljubljana, 20. 09. 2016 07.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Oktobra prihaja v Ljubljano. Motivator milijonarjev, svetovalec mnogim uspešnim podjetjem in posameznikom, pisec in govorec v več kot 70 državah.

Se vam zdi, da niste dovolj produktivni? Da bi lahko dosegli več, hitreje in bolje? Da ne dosegate svojega potenciala, kljub temu da se trudite? Da bi lahko napredovali v službi, pa vam ne uspeva? Vsekakor niste edini. Ste pripravljeni na življenjsko transformacijo?

To je vaša priložnost, da se premaknete in začnete dosegati tisto, kar si najbolj želite. Pa naj bo to boljši položaj v službi, višja plača, boljši partnerski odnos ali več prostega časa in denarja. Na dvodnevnem dogodku BigU Wake Up WEEKEND bo Brian Tracy spremenil življenje mnogim – tudi vam! Priskrbite si vstopnice za najbolj navdihujoč dogodek leta, na katerem vas bo vsestranski svetovalec, mentor in poslovnež Brian Tracy podrobno naučil vseh skrivnosti uspeha, poslovnega preboja, prodajnih veščin in še mnogo več.

Fotografija
Fotografija FOTO: Fotografija

Izobraževalni seminar, ki ga organizira BigU akademija, bo poleg Briana Tracyja gostil še druge izjemne govorce, med katerimi so tudi Smiljan Mori, Aleš Lisac, Aleksander Šinigoj, Ana Bučević in drugi.

Brian Tracy je svetovno znani mojster učinkovitosti, organizacije časa, produktivnosti, prodajnih tehnik in poslovnih veščin. Svetuje in pomaga mnogim podjetjem in posameznikom, poslovnim uspešnežem in milijonarjem, da dosežejo svoje cilje, izboljšajo svoje organizacijske sposobnosti, usvojijo prvine vodenja, podvojijo ali potrojijo zaslužek in da se tudi v prostem času bolje počutijo.

Vse, kar je dosegel, je ustvaril povsem sam. Ko je zapustil srednjo šolo in začel z raznimi deli, s katerimi se je le stežka preživljal, se mu je posvetilo. Vprašal se je, zakaj nekaterim uspe dobro živeti in dobro zaslužiti, drugim pa ne. In zavedel se je, da le on sam lahko spremeni tok svojega življenja.

Brian Tracy
Brian Tracy FOTO: Brian Tracy

In prav tega zavedanja in učinkovitosti iz realnosti in osebnih izkušenj (in ne samo puhlih teorij!) se lahko naučite na spektakularnem seminarju BigU Wake Up WEEKEND, ki bo potekal 15. in 16. oktobra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Nikakor ne zamudite te priložnosti, saj se boste naučili:

- kako z dokazano uspešnim sistemom doseči točno tisto, kar si najbolj želite – v poslovnem ali zasebnem življenju,
- kako uporabiti najboljše tehnike za doseganje maksimalne učinkovitosti in produktivnosti,
- kako postati bolj samozavestni in si zagotoviti priznanje, višje plačilo, napredovanje in spoštovanje,
- kako uporabiti preizkušene prodajne in marketinške metode, ki vas nikoli ne bodo pustile na cedilu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dvodnevni dogodek, ki učinkuje bolje kot katera koli knjiga ali terapija, bo posebej zanimiv za:

- osebe, ki imajo občutek, da se iščejo, da nikakor ne najdejo svoje poti,
- osebe, ki jim manjka samozavesti in se mučijo s svojo samopodobo,
- tiste, ki delajo v prodaji in marketingu in si želijo boljši položaj, več uspeha in več znanja,
- poslovneže, ki se trudijo in garajo, a se jim uspeh izmika,
- podjetnike, podjetnice, avtorje, blogerje, ki si želijo večji zaslužek,
- vse ljudi, ki bi želeli narediti korak naprej in spoznati, zakaj nekaterim uspe in nekaterim ne.

Za BigU Wake Up WEEKEND, na katerem boste usvojili veščine za uspeh ter prodajni in vodstveni preboj, so na voljo enodnevne in dvodnevne vstopnice:

- Enodnevne vstopnice za soboto, 15. 10. 2016, ko bo govora o maksimalni učinkovitosti z Brianom Tracyjem in izjemnimi govorci Smiljanom Morijem, Alešem Liscem, Aleksandrom Šinigojem in Ano Bučević, so na voljo TUKAJ.
- Dvodnevne vstopnice za soboto in nedeljo, 15. in 16. 10. 2016, ko bo mojster Brian Tracy predajal znanje o uspehu, prodaji in vodenju, pa so na voljo TUKAJ.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3