Tujina

Alternativna svetovna vlada?

Los Angeles, 24. 05. 2009 17.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Bill Gates, David Rockefeller in Oprah Winfrey so samo trije od peščice milijarderjev, ki se je zbrala na skrivnem sestanku in razpravljala o največji potencialni nevarnosti za človeštvo.

Na skrivnem sestanku je sodelovala tudi TV-zvezda Oprah Winfrey.
Na skrivnem sestanku je sodelovala tudi TV-zvezda Oprah Winfrey. FOTO:

Nekaj ameriških najbogatejših mogotcev se je zbralo na skrivnem sestanku, kjer so razpravljali o tem, kako bi s pomočjo svojega bogastva upočasnili naraščanje svetovnega prebivalstva in pospešili izboljšave na področju zdravstva in izobrazbe.

Med filantropi, ki so se na pobudo enega od ustanoviteljev Microsofta Billa Gatesa zbrali na domu nobelovca Paula Nursa in sami sebi pravijo Klub dobrih (The Good Club), je bil patriarh ameriške najpremožnejše dinastije David Rockefeller mlajši, finančnika Warren Buffett in George Soros, župan New Yorka Michael Bloomberg ter medijska mogotca Ted Turner in Oprah Winfrey.

Od leta 1996 do danes naj bi omenjeni klub skupaj daroval več kot 50 milijard evrov, s katerimi so podprli različne projekte, od zdravstvenih ustanov v tretjem svetu do izobraževalnih programov v ameriških getih.

Tokrat so se hoteli sestati daleč od oči javnosti. Celo nekateri njihovi osebni pomočniki o tem niso vedeli ničesar. Tudi mediji so o tem izvedeli šele, ko je bilo konec. Stacy Palmer, urednica ameriškega časnika Chronicle of Philanthropy, ki se osredotoča na dobrodelnost in neprofitnost, je dejala, da so za sestanek izvedeli čisto po naključju. "Ti ljudje navadno radi govorijo o dobrodelnosti, tokrat pa je bilo drugače. Mogoče niso hoteli, da bi izgledali kot neka globalna klika.“

Bogataši so se strinjali, da morajo združiti moči v boju proti prenaseljenosti.
Bogataši so se strinjali, da morajo združiti moči v boju proti prenaseljenosti. FOTO: Reuters

Nekaj podrobnosti je kljub temu prišlo na dan, med drugim ta, da je vsak miljarder dobil 15 minut za predstavitev svojega najljubšega področja, kamor usmerja svojo dobrodelnost. Nato pa so se pogajali o enem skupnem področju, kjer bi lahko skupaj pomagali.

Strinjali so se, da je delo na področju prenaseljenosti planeta prioriteta, poleg tega pa so razpravljali tudi o reformi nadzora porabe sredstev humanitarnih organizacij v tretjem svetu. Gates naj bi zagovarjal stališče, da bi imele bolj zdrave družine, ki se jim ne bi bilo treba boriti z malarijo in hudo revščino, manj otrok. Že na februarski konferenci je predstavil podobne poglede: "Uradne projekcije kažejo, da bo svetovna populacija dosegla številko 9,3 milijarde, vendar pa bi jo z iniciativami, kot je boljša zdravstvena vzgoja, lahko ustavili že pri 8,3 milijarde.“

Mnenja o tem so se seveda kresala, strinjali pa so se, da bi morali podpreti strategijo boja proti prenaseljenosti, ki bi lahko pomenila okoljsko, družbeno in industrijsko katastrofo.

Neimenovani gost naj bi za Times povedal, da so se prisotni strinjali, da morajo biti ukrepi neodvisni od državnih organov. Na vprašanje, zakaj takšna skrivnostnost, pa je vir odgovoril, da bogataši niso hoteli biti označeni za alternativno svetovno vlado.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rachek
03. 06. 2009 13.54
Lepo je videti, da vedno več ljudi "dela domačo nalogo" in se izobražuje o teh stvareh. Žal, malo prepozno. Tudi sam sem malo prepozen. "Delanje domače naloge" bi svetoval tudi tistim, ki se pritožujejo, zakaj se "bunimo" proti njim. Zato, ker smo podučeni in vemo, da nam lažejo. How sweet, poglavar družine, ki je drugi največji vojni dobičkar(takoj za Rotschildi) bo naredil nekaj "dobrega" za ta planet. Rockefellerjeva fundacija ima na glavi na tone sranja. "Učinek petnajstletnega financiranja nemške evgenike Rockefellerjeve fundacije je pripeljal do vzpona dr. Josefa Mengeleja, čigar toksikološke raziskave na dvojčkih in različnih rasah so vsem dobro znane" - dr. Gorazd pretnar. Zanimivo, Illuminati(Illuminaci) se vedno bolj kažejo javnosti. NWO se vedno pogosteje omenja v medijih, zdaj so začeli že javno razglašati depopulacijo. Me zanima, kdaj bodo začeli razglašati čipiranje oz. tetoviranje črtne kode v desno roko ali čelo - in s tem povezan brezgotovinski monetarni sistem. While we were sleeping, they lived. Danes sem začel biblijo čitat.
zakretene
26. 05. 2009 10.28
Hmm, a bojo bogati nacisteki izumili kakšen novi AIDS za zmanjšanje populacije v najrevnejših državah? Rockefellerji (fasada za Rotschilde) imajo že izkušnje z razvojem HIV/AIDS v okviru ameriške vojske koncem 60 let (special cancer virus program) prejšnjega stoletja, ne samo da so pobili že milijone revežev, od bogatih fino kasirajo za zdravila, ki jih prodajajo farmacevtske firme, katerih delničarji so. Kaže da jim je Tamiflu spet obudil apetite.
.eu.
25. 05. 2009 23.50
+2
ti ljudje so največji problem sveta eni ki preveč gledate tv se mal zamislte
izbruh@gmail.com
25. 05. 2009 12.21
+1
Oni in njihov način razmišljanja so največja potencialna nevarnost za človeštvo!
Ramzess
25. 05. 2009 12.02
Janec22=Itak, da je prenaseljenost glavni problem." To je dandanes splošno prepričanje, ki je bilo populaciji vcepljeno, da lažje sprejme načrte elite. Prenaseljenost niti slučajno ni glavni problem, povem napačna predpostavka, ki tremelji na znanih okoliščinah, pogojih, kakršni so dandanes v svetu. Na drugačnih temeljih, v drugačnih pogojih, bi bila slika povsem drugačna. Da ni, je za to odgovoren, vemo katera skupina ljudi, stanje kakšnega poznamo, ni naključno. Hrane in vode, je več kod dovolj, vendar je nepravilno porazdeljena, še več, da bi se lahko tako stanje obdžalo, da bi se lahko oblikovali vzroki za uvajanje interesov elite, se enorme količine proizvedene in kupljene hrane (s trani vlad in njenih organizacij) meče stran, dobesedno. Povsem enako velja za naravna bogastva, diamante v afriških rudnikih zažigajo, da bi obdržali ceno, ki bi sicer padla, ipd. Obstaja projekt ki zagovarja svetovno ureditev, ki temelji na narvnih bogastvih, ne na denarju, pravo demokracijo, ne lažne, kot jo poznamo danes, itd. Obstaja spletna stran, katerega naslova se ne spomnim, tema je zajeta v drugem delu Zeitgeist-a (Duh časa).
Bartolomeus
25. 05. 2009 10.27
Iluminati uresničujejo svoj projekt...NACIFIKACIJA! (kar morda niti ni tako slabo).
jezek_pika_poka
25. 05. 2009 08.20
Tako kapitalistična kot komunistična ekonomija se vrtita v ciklih, so leta vzpona in leta recesije. V ospredju so politiki, ozadju pa so vselej ekonomske elite, kot naprimer Forum 21 v Sloveniji.
jezek_pika_poka
25. 05. 2009 08.18
Komunizem ni nič drugega kot variacija kapitalizma. Kapitalizem je izkoriščanje človeka po človeku, komunizem pa ravno obratno.
jezek_pika_poka
25. 05. 2009 08.15
+1
Ti so šele zalega. Tisočletja so ti ljudje potrebovali politike, ki so jih podkupovali za svoje interese. Sedaj pa želijo vladati sami v svojem imenu, brez stroškov za podkupovanje politikov.
Pluton239
25. 05. 2009 06.01
Če menijo, da je treba zmanjšati populacijo, naj začnejo pri sebi; vse tisto, kar zdaj namenjajo drugim, naj fašistična NWO elita uporabi na sebi in svet bo tako boljši.
pijanec22
25. 05. 2009 00.45
Dresden194524.05.2009, 19:375 Ja vlagajo v sredstva v tretji svet, kjer potem izkoriščajo poceni delovno silo tretjega sveta, samo delajo se lepe, ravno zaradi njih pa ceu svet živi v agoniji !!!!!------ Zakaj pa potem ti kupuješ v najcenejših trgovinah in iščeš najcenejši izdelek? Potem pa plačuj dražjega tistega, ki ga je ustvaril zahodni človek. Tega pa ne boš počel, kajne? Najlažje je biti zahodnjaški hinavec...
pijanec22
25. 05. 2009 00.42
Itak, da je prenaseljenost glavni problem. Samo družbe to nič ne izuči. Niti slovenske ne, saj zadnja leta beležimo rekordna števila rojstev v samostojni Sloveniji. Potem pa se čudijo, od kod prihajajo vse mogoče krize.
Ramzess
24. 05. 2009 23.32
+1
Stitch="končno en pametn predlog. Rast človeške populacije je sovražnik zemlje št. 1. nism pa vedu da tud drugi tko in to resno razmišljajo. Vrjetn bodo naši politiki zdej začel sprejemat sklepe pa predpise za zmanjšanje natalitete in dvigat cene vrtcem ipd..." Nevem če kaj prida pameten, načrti za zmanjševanje števila prebivalcev niso novi, stari so, in se že izvajajo, s pomočjo bolezni, GSO prehrane ipd, slednja vsebuje zaviralce plodnosti, ženske so neplodne, ipd. Zmanjšanje števila prebivalcev je eden od glavnih pogojev za uvedbo NWO, hkrati s čipiranjem prebivalstva, pod pretvezo obveznega cepljenja. Načrti, vse do zakonov, so izpeljani do kraja, potreben je le še razlog za začetek, tekoča kriza je del tega, ustvarjanje tega vzroka, zato poznavalci svarijo pred množičnim zbiranjem ljudi, protesti, ker prav to hočejo. Na to se pripravljajo vsi državni aparati po vsem svetu, policij, vojska, razne agencije, tudi organizacije za pomoč ljudjem kriznih razmerah, kot so FEMA in podobni, vsi nabavljajo (oborožitev) in skrbijo za resurse (taborišča ipd.). Itd. Itd. Poznavalci pravijo, da to ni naključje, da se na nekaj res pripravljajo.
Abacus
24. 05. 2009 22.08
ArmedUprising 24.05.2009, 20:46 -1 Tam kjer se pojavi priimek Rockefeller, ni nikli dobro. Dobrodelni nameni teli bogataši so vedno živeli od izkoriščanja ljudi. Rockefellerji so vsaki vojni mel prste zravn, oni so sponzoriral Hitlerja ne ne...Hitlerja je sponzoriral Stalin...kar poglej si "the Soviet story"...res pa je da so takrat v večini sveta ,vsaj skrito vedeli za to,ampak so morali najprej zavarovati sebe...
Abacus
24. 05. 2009 22.04
Srbenda 24.05.2009, 19:14 Svoj glas ste že oddali -7 oni su i rasturili Jugoslaviju,.....i okupirali Kosmet...ko ima pare moze sve hahaha...a to je sedaj negiranje velikosrbskih idej(Milošević) in valjenje krivde na druge po določenemu času ko mislite da so že vsi pozabili in da se da tok zgodovine spremeniti...itak je pa bila takrat srbska propaganda najboljša od vseh ,še celo ZDA ,VB in druge države so vam dolgo(predolgo) stale ob strani in grdo gledale na sekcesijo drugih republik,a se je to spremenilo...hvalabogu!
ArmedUprising
24. 05. 2009 21.11
pirates 24.05.2009, 21:01 0 kej je z vami... folk poamga ljudem vi pa tle šimfate ... kej bi blo boljše če bi vse zase obdržal ? ... vsi ki se tukaj usajate ... kdaj ste nazadnje kaj dali v dobrodelne namene ? Najprej se pozanimaj o čoveku preden ga proglasiš za svetega.Gates je glavni krivec za usmertitve na Kitajskem.Ker je on prodal software vladi za nadzor ljudi. Zaston nebo noben dejal denarja če nav imel nič od tega. Jest ne dajem denarja organizacijam ga raj dam osebno.Ker ko vsakic pogledam kasno dobrodelno ustanovo, vidm sam hude bavarce prkirane pred njo. In se to tista oblačila ki daste v dobrodelne namene prečistijo in prodajo v Afriko. Tako da ne bodi prevec pametn, ker zate so se domobranci verjetn sveti.
klavdijl
24. 05. 2009 21.01
kej je z vami... folk poamga ljudem vi pa tle šimfate ... kej bi blo boljše če bi vse zase obdržal ? ... vsi ki se tukaj usajate ... kdaj ste nazadnje kaj dali v dobrodelne namene ? october : ne tupi ker lepo piše da se je zvedlo po sestamku kak in kej tko de če češ bit pameten raje stfu
ArmedUprising
24. 05. 2009 20.46
Tam kjer se pojavi priimek Rockefeller, ni nikli dobro. Dobrodelni nameni teli bogataši so vedno živeli od izkoriščanja ljudi. Rockefellerji so vsaki vojni mel prste zravn, oni so sponzoriral Hitlerja.Zej pa hočjo še en velik holokavst. Oni živijo oz. služjo od prelite krvi.
.eu.
24. 05. 2009 20.09
+3
TO SO NAJVEČJI ZLOČINCI HUJŠI OD HITLERJA KI NAMERNO ZAČENJAJO NOVE VOJNE ZA SVOJO KORIST.NAROD PA NA-JEBE
manco-capac
24. 05. 2009 19.48
+1
Ta "dobrodelnost" bogatunov je za kozlat. Od ljudi nakradejo milijarde, potem pa dobrodelno talajo nekaj milijončkov. To je tko, ko da bi naš Kramar od milijona nagrade dal ene dvajset jurčkov Karitasu. Perverzija!!!