Slovenija
Oglas

Mesec marec na Krvavcu: Retro fest, Cosmo ski, Free ski paketi ...

Ljubljana, 15. 03. 2014 07.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Obilna snežna podlaga ter urejene smučarske površine zagotavljajo odlično smuko na Krvavcu. Vse naprave na smučišču obratujejo, prav tako šola smučanja ter izposojevalnica opreme. Še posebej veselo bo že to soboto na tradicionalnem RETRO FESTU, ki bo letos potekal v znamenju 30. obletnice olimpijskih iger v Sarajevu.

Retro Fest
Retro Fest FOTO:

Spet bo na Krvavcu kot nekoč ... Elanove RC-jke, smučalo se bo v oblačilih 80ih let, iz radia bo odmeval prenos tekem Svetovnega pokala, prepevalo se bo "Smučajmo vsi" z zlato generacijo naših smučarjev, naprodaj bodo kartice PODARIM-DOBIM ter nagrade, ki jih bo žrebal RIFLE!! Na startu RETRO veleslaloma bodo Tone Vogrinec, Filip Gartner, Ingemar Stenmark, Pirmin Zurbriggen, Alberto Tomba, Phil Mahre, Marc Girardelli, ... morda tudi srebrni Jure! Če boste v soboto na Krvavcu, se oblecite kot pred 25 in več leti!

Retro Fest
Retro Fest FOTO:
Cosmoski dan
Cosmoski dan FOTO:

21. marca bodo na Krvavcu smučale vse cosmobejbe (in pozor: letos tudi fantje)! Letošnja smučarska avantura s Cosmopolitanom na Krvavcu stane 25 EUR, v ceno pa je vključeno celodnevna smučarska karta, kosilo in pijača dobrodošlice. Vse udeležence čaka tudi skupno ogrevanje pred tekmo, ki mu bodo sledile zabavna tekma, tek v pancerjih in spuščanje s tubami, zabava od 13. ure dalje - za glasbo bo poskrbel DJ Matej Morn in darila za vse tekmovalke.

FREE SKI PAKET VHOTELU KRVAVEC

Hotel Krvavec
Hotel Krvavec FOTO:

Od 23. marca dalje bodo gostje hotela Krvavec smučali brezplačno. Freeski paket za ceno 118 eur/osebo vključuje 2 x polpenzion, 2 dnevno brezplačno smučarsko vozovnico, spust s snežnimi tubami, prevoz s kabinsko žičnico ter transfer do hotela.
Informacije in rezervacije: (041) 390 453

POPULARNA SNEŽNA KOLESA, ZABAVA ZA VSAKOGAR TUDI NA KRVAVCU!

Snežna kolesa
Snežna kolesa FOTO:

Popularna snežna kolesa (Snowbikes) so ravno prav avanturstična zabava za vse, ki ste radi na snegu.
Ne glede na starost, fizične sposobnosti ali predznanje bo malo drugačno kolesarjenje nepozabno.

Snežno kolesarjenje je na smučišču Krvavec možno vse dni v tednu, v času obratovanja smučišča Krvavec, ter v času nočnega sankanja. Obvezna izposoja snežnih koles in predhodne rezervacije na tel. številki 040 750 875 (Label).

KRVAVEC DRUŽINAM PRIJAZNO SMUČIŠČE

Krvavec
Krvavec FOTO:

Ob nakupu vsaj ene odrasle in ene otroške dnevne smučarske vozovnice družinam nudijo 15% popust na dan obiska.

Številnim zabavnim dogodkom lahko sledite na spletni strani in socialnih omrežjih smučišča Krvavec Facebook, Instagram in Twitter.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni