Tujina

Mehičanka lagala, da je noseča z devetimi otroki

Ciudad de Mexico, 28. 04. 2012 09.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Carla Vanessa Perez je pritegnila ogromno pozornosti, ko so mehiški mediji objavili novico, da je noseča s šestimi deklicami in tremi dečki. Na koncu se je izkazalo, da trditve Mehičanke niso resnične in da sploh ni noseča.

Mehiški mediji so v četrtek objavili novico o Carli Vanessi Perez, ki je trdila, da je noseča z devetimi otroki. Mehičanka je dejala, da je zanosila z umetno oploditvijo. Novico so nato povzeli tudi svetovni mediji, svojo trditev pa je Mehičanka podprla z zdravniškimi izvidi in posnetkom ultrazvoka. Državne institucije so ji že obljubile pomoč, nosečnica pa je stopila pred novinarske mikrofone in dajala izjave o tem, kako še ne razmišlja o imenih otrok in da upa, da se bo vse dobro končalo.

Da je v njeni zgodbi nekaj sumljivega, so dale vedeti izjave njene mame. Ta je medijem dejala, da njena hčerka, ki je že mati treh otrok, ne more zanositi. Po rojstvu zadnjega otroka je namreč odšla na operacijo, s katero je nadaljnje nosečnosti preprečila. Na koncu je resnica le prišla na dan in izkazalo se je, da Mehičanka sploh ni noseča. Ni še jasno, zakaj je o nosečnosti lagala in ali je sama skovala načrt o prevari. Mehiški mediji poročajo, da je bil v ozadju verjetno finančni motiv.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

volek
28. 04. 2012 14.43
+21
To ni nič Jest poznam žensko, ki je bila noseča z 9 moškimi. Od vsakega je dobila denar za splav.
bus303
28. 04. 2012 10.02
+28
Novica čist huda, slika še bolj! Hvala za tako hude članke!
postarborut
28. 04. 2012 22.08
+2